Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האמת שה-V710 שלהם היו הג'אנטים שרציתי לקנות וכבר עמדתי לשלם עליהם ולהזמין מפיט סטופ עד שראיתי את אלה במקרה:

IMG_1411hdr-2.jpg

IMG_1408.jpg

אלה הג'אנטים שמגיעים עם הגרסא של ה-GTI 35 רק שכאן החלק הפנימי צבוע בשחור והחיצוני הוא אלומיניום מוברש ואלה ג'אנטים מאוד מאוד נדירים כי לא מצאתי כאלה למכירה באף מקום שמתאים לרכב שלי חוץ מכאן:

http://www.powerwheelspro.com/shop/product_info.php?cPath=24&products_id=681

אני רק רוצה לוודא איתם שהם אכן מייצרים אותם בתקן TUV או JWL כמו שהם רושמים כי בלי חותמת תקן על הג'אנטים או לפחות שהם מצרפים למשלוח מסמך מהם שמוכיח את זה, אחרת אני הולך להיות מטורטר למשך המון זמן בגלל המכס/מכון התקנים.

IMG_1411hdr-2.jpg

פורסם

הג'נט של ה GTI 35 נראה מעולה, לדעתי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
הג'נט של ה GTI 35 נראה מעולה, לדעתי.

מחזק!

בארה"ב כמעט כל ה-GTI"s נועלות את הסט הזה. מחמיא מאוד ל-GTI.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

זו בין היתר הסיבה שבגללה החלטתי ללכת על הג'אנטים האלה :-D הם נראים כמו שילוב של ה-V710 [בגלל העיצוב] ושילוב של הג'אנטים המקוריים שמגיעים עם גרסאת הפרימיום [בגלל האולמיניום המוברש].

המחיר של הג'אנטים בלינק שצירפתי זול כי מדובר ברפליקה [מה גם שלא מצאתי מקוריות כאלו כי הבנתי ש-VW ייצרו רק 2000 סטים או משהו כזה], ולמרות המחיר קראתי בפורומים בארצות הברית שמסתבר שהם דיי איכותיים ולא מתעקמים/נשברים. הם אמנם לא קלים כמו ה-V710 אבל יעמדו טוב יותר בפגיעות מאבנים בזמן נסיעה, שכן קראתי שה-V710 מאוד רגישות לזה.

כרגע יש זמן המתנה של כחודשיים עד שהג'אנטים יחזרו למלאי ורק אז אוכל להזמין אותם, באסה.

בכל מקרה, אני מקווה שאוכל לקבל אותם בלי בעיות ואז אעדכן בתמונות!

פורסם

לרגע הצלחת לגרום לי לחשוב על ה-BBS :wink: אבל אז ראיתי איך הם נראים על הרכב שלי והחלטתי שאני עדיין נשאר עם ההם.

אגב, בדקתי איתם ויש חותמת מוטבעת של תקן JWL על כל ג'אנט אז לא תהיה בעיה להכניס אותם.

פורסם
לרגע הצלחת לגרום לי לחשוב על ה-BBS :wink: אבל אז ראיתי איך הם נראים על הרכב שלי והחלטתי שאני עדיין נשאר עם ההם.

אגב, בדקתי איתם ויש חותמת מוטבעת של תקן JWL על כל ג'אנט אז לא תהיה בעיה להכניס אותם.

חחח שמח שהוצאתי אותך מריכוז - לפחות לדבר טוב :)

לדעתי הכהים ניראים מעולה על GTI

קובי

:-)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

ככה, הג'אנטים הגיעו היום מוקדם יותר מההודעה שכתבתי כי לבסוף הזמנתי אותם דרך ECS מכיוון שלהם כן היה במלאי.

ההודעה הזו מיועדת למי שאיי פעם חשב לייבא ג'אנטים וחשש לעשות את זה מפאת בירוקרטיה של המכס, עלויות, עיכובים כאלו ואחרים, להלן השתלשלות האירועים/הניסיון שלי:

ביצעתי את ההזמנה דרך ecstuning.com בתאריך 16/9/14 ושילמתי באמצעות PayPal אך משום מה התשלום התקבל רק על הג'אנטים עצמם ולא כלל את עלות המשלוח לארץ ולכן ביום למחרת קיבלתי הודעה במייל מ-ECS שהתשלום ב-PayPal לא יוכל להתבצע בגלל המרחק ועלות המשלוח. התשלום עבור הג'אנטים והמשלוח חייב להיות דרך העברה בנקאית לחשבון הבנק שלהם וכך עשיתי ביום ראשון 21/9/14. מחיר הג'אנטים 400$ והמשלוח עוד 500$ דרך UPS.

יומיים לאחר מכן 23/9/14 קיבלתי הודעה למייל שהכסף עבר לחשבון שלהם והמשלוח יוצא לדרך עם UPS.

ב-28/9/14 קיבלתי טלפון משמח בבוקר מנציגת UPS בארץ שביקשה לוודא איתי את כל הפרטים ושאלה אם אני מעוניין לבצע את עמילות המכס ומה שמסביב דרכם והסכמתי. מאוחר יותר באותו יום קיבלתי שיחה שבה הסבירו לי את העלויות בכלליות ואמרו שיחזרו אלי שוב ברגע שיקבלו אישור ממשרד התחבורה והמכס לגבי עלויות מדויקות.

היום 02/10/14 קיבלתי טלפון בבוקר מנציגת UPS שבישרה לי שהג'אנטים שוחררו וקיבלו אישור ממשרד התחבורה והמכס ובבוקר הג'אנטים הגיעו אלי בריאים ושלמים.

הערה קטנה: לפני המשלוח נאמר לי מעמיל מכס שחובה לוודא לפני הזמנה שהג'אנטים מיוצרים בתקן JWL או TUV אחרת תתבקשו לצרף/להזמין ג'אנט חמישי אותו שולחים למכון התקנים ושם אחרי בדיקות מחמירות שבהן בין היתר הורסים וחותכים את הג'אנט יחליטו אם לאשר את השימוש בו בארץ.

וכמובטח, קרעתי את הניילונים וצילמתי כמה תמונות:

DSC08946.jpg

image free hosting

DSC08943.jpg

picture share

DSC08942.jpg

free image uploading

DSC08944.jpg

upload a picture

DSC08945.jpg

gif upload

DSC08938.jpg

image free hosting

עלויות כפי שרשומות בחשבונית שקיבלתי מ-UPS:

Untitled_1.jpg

image upload no ads

וכמובן יש את עלות הג'אנטים שהם 400$ ועוד עלות המשלוח 500$, עמלת המרה ומה שמסביב, אז סך הכל הכל הכל שילמתי 5939 ש"ח כולל הכל אחרי הכל.

כן, אני יודע שהמחיר לא זול במיוחד שמדובר על רפליקה אך לצערי לא מצאתי את הג'אנטים הספציפיים האלה בארץ.

עוד תמונות בהמשך שהג'אנטים יורכבו על הרכב, אני מקווה שלא ייקח לי הרבה זמן להתפנות לזה בגלל העבודה :(

עריכה אחרונה על ידי MeTaLhAmMeR
פורסם

המחיר של הג'אנטים 400$ והמחיר של המשלוח 500$, יש עמלת הזמנה וטיפול מ-ECS [דברים קטנים מסביב] שהם עוד 28$, עמלת המרה של הבנק = 3671 ש"ח. בנוסף לזה יש את החשבונית של עמילות המכס דרך UPS שכוללת מע"מ, מס קניה, מכס ומה שמסביב = 2268 ש"ח = 5939 ש"ח.

• תוכן חדש...