Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין את הסטטיסטיקה, מעטים מאד הרכבים שמשתמשים במצלמה לתיעוד דרך.

אנחנו לא חיים בדיוק בארץ בה רמת היושר מהגבוהות, יש לא מעט מקרי פגע וברח.

ברוסיה למשל המצלמה מאד פופולרית בקרב נהגים. למה בארץ חוסכים את הכמה מאות ש"ח שיכולים להציל מברוך הרבה יותר גדול?

תובנות מישהו

si vis pacem, para bellum

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא כולם חובבי רכב, גדג'טים. הרוב לא מודעים לדברים כאלה, בשבילם רכב זה כמו מכונת כביסה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אצלי ברכב לא מותקנת מצלמה.

אני נוסע יחסית מעט וכל דבר שתקוע לי על השמשה מעצבן אותי

כמובן גם הכבלים לחשמל מפריעים לי

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

ברוסיה יש הרבה מצלמות מכמה סיבות:

1. יש הרבה אנשים טובים שמתאבדים לך על הרכב וברוב טובם מסכימים לסגור סיפור מחוץ לכתלי בית המשפט אם רק תיתן איזה בקשיש קטן

2. הרבה שוטרים ברוסיה לוקחים שוחד או מעלילים עבירות שלא נבראו על נהגים

3. במידה ופגעו בך, בתי המשפט נוטים לא להאמין אלא אם כן יש צילום שמוכיח אחרת

4. הכבישים ברוסיה על הפנים וגורמים לתאונות רבות

פורסם

ברוסיה אכן יש יותר סיבות בגללן כדאי להתקין מצלמת דרך, אבל גם בארץ לא חסר.

גם פה קיימים "אנשים נחמדים" שינסו לקפוץ לך מתחת לגלגלים ואז לסגור את זה בלי משטרה.

גם פה קיימים שוטרים שירשמו לך דוח על כך שלא עצרת בעצור למרות שעצרת.

גם פה יש נהגים שפוגעים ובורחים או פתאום אחרי התאונה מתחילים להמציא גרסה שלא הייתה ולא נבראה.

לדעתי, התועלת מהמצלמה גדולה בהרבה מהעלות שלה, ולי באופן אישי היא

.
פורסם
אצלי ברכב לא מותקנת מצלמה.

אני נוסע יחסית מעט וכל דבר שתקוע לי על השמשה מעצבן אותי

כמובן גם הכבלים לחשמל מפריעים לי

אפשר להתקין מצלמה קטנה כמו מוביוס מאחורי המראה, ככה שאתה בכלל לא רואה אותה, והכבל עובר בצורה נסתרת דרך הגג והקורה השמאלית, שום דבר לא נראה לעין. ככה זה אצלי, וגם אצלי היא כבר הוכיחה את עצמה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אצלי בכל רכבי המשפחה 4 במספר מותקנת מצלמה. במקרה הראשון שקרה לי, לא הייתה לי מצלמה להוכיח שנהג פגע בי ברכבו כשנהג שלא לפי כווני החץ במסלול הנסיעה שלו. לא היה לי זמן לוויכוחים בלעתי את הנזק וויתרתי. במקרה השני כבר הייתה לי מצלמה ברכב, רכב גדול לפני בעליה התדרדר על הרכב שלי וגרם לנזק של 8,500 שקל, רק לאחר שהוברר לנהג הפוגע, שהכל תועד במצלמה, הוא ירד מהטעון שאני לא הספקתי לעצור ונכנסתי בו. ברור שללא מצלמה סיכויי היו אפסיים. זה לא רק חוסך כסף, זה חוסך תסכול שאין לו מחיר. לדעתי, ציוד חובה.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

על הקסדה מותקנת לי מצלמת קסדה ובכל לבישה שלה אני מפעיל אותה.

ברכב של אשתי אני שוקל כבר שנה לשים מצלמה אך איני רוצה שהיא תתעסק איתה בכלל (כי היא פשוט לא תרצה להתעסק איתה) ולכן אני זקוק להתקין אותה באופן קבוע ברכב.

מכיוון שהבנתי בחשמל שקולה לאפס אצטרך לגשת לחשמלאי שיעשה זאת ולשלם לו סכום על התקנה.

בנוסף, המצלמות הסיניות נוטות להתעוות בשמש מדיווחי המשתמשים כאן בפורום ולכן אני חושש שזה בדיוק מה שיקרה למצלמה שאתקין מצד שני לא בא לי להשקיע במצלמה יקרה שיכולה להגיע גם לסכום של יותר מאלפייה.

כל הזמן אני אומר שאני צריך לקנות מצלמה לרכב אך מכיוון שאני לא זה שנוהג בו במרבית הזמן אני דוחה ודוחה את זה.

פורסם
כמה מאות ש"ח

מצלמה של NOVOGO ב100 ש"ח תעשה את העבודה. אולי לא תקבל איכול HD, אבל היא לא תתפגר בקרוב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
על הקסדה מותקנת לי מצלמת קסדה ובכל לבישה שלה אני מפעיל אותה.

ברכב של אשתי אני שוקל כבר שנה לשים מצלמה אך איני רוצה שהיא תתעסק איתה בכלל (כי היא פשוט לא תרצה להתעסק איתה) ולכן אני זקוק להתקין אותה באופן קבוע ברכב.

מכיוון שהבנתי בחשמל שקולה לאפס אצטרך לגשת לחשמלאי שיעשה זאת ולשלם לו סכום על התקנה.

בנוסף, המצלמות הסיניות נוטות להתעוות בשמש מדיווחי המשתמשים כאן בפורום ולכן אני חושש שזה בדיוק מה שיקרה למצלמה שאתקין מצד שני לא בא לי להשקיע במצלמה יקרה שיכולה להגיע גם לסכום של יותר מאלפייה.

כל הזמן אני אומר שאני צריך לקנות מצלמה לרכב אך מכיוון שאני לא זה שנוהג בו במרבית הזמן אני דוחה ודוחה את זה.

זה באמת לא כזה סיפור. אם אתה לא רוצה להמר על בעיות חום, לך על המוביוס, ותזמין לה גם קבל-על במקום הסוללה, זה פותר את כל בעיות העיוותי חום.

אצלי היא מותקנת כבר מעל שנה בלי שום בעיות, ברכב שחור שעומד בשמש כל היום, יצא לי גם להשאיר אותו באילת במעל 45 מעלות ולא קרה כלום.

מבחינת התקנה - אם תגיע למתקין עם כל מה שצריך ורק תבקש ממנו לחבר זה יעלה לך 50-70 ש"ח. תדאג לקנות מתאם מתח מראש, או שקע מצת נוסף עם מטען USB.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אתה רואה, אדון B, כבר סיבכת אותי.

מה זה לעזאזל קבל על?

זו בדיוק הסיבה שאני דוחה את כל העיסוק עם המצלמה לרכב.

אני רוצה מצלמה מסוג שגר ושכח כמו שיש לי על הקסדה בלי התעסקויות מיותרות.

פורסם

אחרי שאתה מתקין זה לגמרי 0 התעסקות. קבל-על זה תחליף לסוללת ליפו המובנית שנוטות להתנפח תחת חום ולהרוס את המצלמה.

אם אתה רוצה אני אכין לך כמה לינקים לרכישה של כל מה שצריך, תזמין, ולך עם זה למתקין שיעשה לך הכל.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם (נערך)

אוקיי אז ככה.

מצלמת מוביוס :

http://www.ebay.com/itm/1080P-HD-Mini-Auto-Record-with-Power-Mobius-ActionCam-Sports-Camera-Camcorder-/221259368601?pt=Camcorders_Professional_Video_Cameras&hash=item3384160899

קבל-על :

http://www.banggood.com/Super-Capacitor-For-The-Mobius-Action-Sport-Camera-p-918122.html

(החלפה פשוטה על ידי פירוק של 2 ברגים בקופסה של המצלמה ושליפה של קונקטור).

תושבת בהדבקה :

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=321172609741&ssPageName=STRK:MESE:IT

כבל USB באורך 3 מ' :

http://www.ebay.com/itm/10FT-3M-USB-2-0-A-male-plug-to-MINI-B-5-PIN-5P-male-MP3-data-leads-cord-Cable-/161101008442?pt=AU_CablesConnectors&hash=item25825e4e3a

ממיר מתח :

http://www.ebay.com/itm/DC-12V-to-5V-3A-Step-down-Converter-Buck-Regulator-to-2-Female-USB-Output-Car-HP-/141074112670?pt=AU_TabletAccessories&hash=item20d8ac209e

(מסייג שהממיר הזה מצויין לצרכנים צנועים כמו מצלמה/צ'יטה וכו', הוא נותן בערך 0.6A לפי מדידה שלי, לא מספיק לטעינה מהירה של טלפון סלולרי).

אפשרות נוספת, שקע מצת נוסף + מטען USB עם שתי יציאות שכן מאפשר טעינת מכשיר סלולרי במעל 1A:

www.ebay.com/itm/DC-Female-Car-Cigarette-Lighter-Socket-Plug-Connector-Adapter-cable-FE-/121382034244?pt=US_Adapters&hash=item1c42eedb44

http://www.ebay.com/itm/Micro-Car-Charger-Adaptor-Bullet-Dual-USB-2Port-for-iPod-iPhone-4-5C-Samsung-HOT-/231318514922?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&var=&hash=item35dba86cea

כרטיס זכרון 16GB :

http://www.ebay.com/itm/TRANSCEND-45MB-16GB-16G-GB-MICRO-SDHC-PREMIUM-CLASS-10-300X-UHS-I-U1-MICRO-SD-/281366868055?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item4182c5b057

עריכה אחרונה על ידי misterb

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...