Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה בדיוק אתה עושה להם?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כל עובד "צנוע ומופנם" (על פי דוקטרינת הסטיגמה שלך) מאסכולת ההיי טק היה לוקח BMW X6 שחורה בכל רגע על פני חיי מוות איטי שהוא חווה. רק תציע.

מי שמת מבפנים לא יהפוך למאושר יותר עם X6, גם לא עם רולס רויס פאנטום.

ד"א - אני מכיר אנשים מאושרים עם טויוטה ליסינג ואנשים דכאוניים מאוד עם רכבי יוקרה. חסר משמעות לחלוטין. יש יתרונות כמובן לרכב מפואר ו/או חזק, אבל ריפוי דיכאון זה לא אחד מהם.

פורסם

למה לעשות בכלל למישהוא את המוות על הכביש?

סע לדרכך בשלום וזה הכל!

בנוגע לסטיגמה, מיטב עברייני ישראל התניידו בשנות ה 60-70-80 ברכבים אמריקאים.

רק לקראת סוף שנות ה 80 המגמה השתנתה לכיוון BMW (אני משער עקב יציאת ה E34-E32).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רוב המכוניות האמריקאיות מהתקופה ההיא ממש יפות. כנ"ל גם הBMW מסוף ה80. האם זה אומר שעוד 30 שנה נחשוב שהX6 זה רכב יפה?!

אוי ואבוי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כול זה עניין של טעם,לדעתי הX6 נראית פשוט מצוין,מראה מאוד אגרסיבי.

רק ההבדל שכניראה עוד 30 שנה אני אוכל לקנות אותה.:wink:

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני חושב שאתם מפספסים את המקור האמיתי לרכבי מאפיה - מישהו פה הזכיר סרטי מאפיה ישנים.

המקור לסטיגמה הזו נמצא בתא המטען של הרכבים האמריקאיים.

אתם הרי מכירים בוודאי את האימרה הזו לגבי תא מטען שניתן לזרוק בהם גופות נכון?

תאי המטען של הספינות האמריקאיות היו מושלמים למטרת סילוק גופות - בכמה סרטים יצא לכם לראות פושע גורר גופה מגולגלת בניילונים לתוך תא מטען של רכב אמריקאי סדאן סאלון ישן ופשוט זורק אותה פנימה? :-P

משם הסטיגמה של רכבי מאפיה בעקרון.

אחרי זה הרכבים האלה התיישנו והפכו לרכבי "וינטאג'" ונהייו מאוד אפנתיים בעיקר בקרב קהילת הראפרים - שימוש מוגזם במערכות AIR RIDE וכך הלאה והלאה

ערסים במובן מסויים נתפסים כמאפיונרים\עבריינים והנה המכנה המשותף.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לזרוק גופות? מה הבעיה יש רכב אידיאלי לזה:

ioq6wm.jpg

אין כמו הרכבים האמריקאים של פעם,עם כורסאות נוחות ומתלים רכים...

פורסם

ואם מסתבכים עם הקפריס, אפשר להחביא אותה בבגאז' של זו:

60-deville.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
פורסם
לא יודע לגבי סטיגמה, אבל בצור אחד שנוסע על סדרה 7 שחורה אני יכול להגיד שאף אחד לא מעז לחתוך אותי בכביש או להדחף לפני בפקק, בניגוד לטויוטה או הונדה. כנראה שעדיין יש בזה משהו, למרות שפושעים וערסים כבדים כבר מזמן לא נוסעים על מכוניות האלה.

בדיוק בגלל גישה כזאת אני נוטה פשוט להתייחס אליהם כרכב האחרון בשרשרת המזון בכביש,

בעלי הרכבים האלו חושבים הכביש שלהם והם נוהגים בו כראות עיניהם, ללא התייחסות לחוקי הכביש ולסובבים אותם.

עקב הגישה שלי לרכבים האלה אני בוודאי לא צריך להסביר למה אני נוקט בצעדים שכאלו.

עכשיו לשאלה איך ניתן להציק לבעלי רכב כאלה?

לעולם לא נותן להם להיכנס בלפני בפקק \ ברחובות צרים לעולם לא אתן להם את זכות הקדימה \ סינוור חזק לארוך כל הקטע.

בריונות-נגדית בכביש לא שמורה רק לרכב הגדול יותר, שפשפת אותי? פגעת לי ברכב? מצויין! תכין את הפנקס צ'קים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה אתה בכלל יוצר מצב של שרשרת מזון בכביש?

למה לא לתת לכולם להשתלב וזהו? גם לאלטו וגם לסמי-טריילר.

למה לצאת מנק' הנחה שכולם בריונים שמנסים לדפוק אותך? יש לך את זה ביותר ישראלי-מסריח?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...