Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כיוון שאני מהצפון ומחפש לבצע דיטיילינג חיצוני כולל קואטינג ולמרות שאני מחפש קואטינג עם עמידות גבוהה בסגנון האופטי קואט, אני מוכן לנדב את הרכב שלי להדגמה אם זה מעניין אתכם ולבצע שרשור מתעדכן מידי שבוע על עמידות החומר

אני זורם אתך על כנף. ניישם את הציפוי ותוכל לעקוב למשך זמן

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אחרי שקראתי את כל השרשור,התגובות,הטענות,הבקשות,ההמלצות לחומרים שונים וכו...

אני חושב שבמקום להגיד לכל אחד ואחד פה בוא ותראה ,אני מתחייב שזה הטוב ביותר שיש ,אחריות ,עמידות ....

הרעיון החכם ביותר שיכול לצאת מהשרשור הזה הוא שקבוצת detailing group יארחו את חברי הפורום ,באחד מימי שישי שבת במהלך החודש ,חודשים הקרובים.

ידגימו ,יראו ,ילמדו ,יסבירו,יענו על השאלות שנשאלו ולבסוף אולי אפילו ישאירו אותנו במחשבה של "זה המוצר הטוב בעולם" וכולם יהיו מרוצים.

אשמח אם לא תמחקו לי הודעות!!!

:-D

עריכה אחרונה על ידי oran corolla
פורסם

אחרי שקראתי את כל השרשור, התגובות, הטענות, הבקשות ההמלצות לחומרים שונים וכו...

אני חושב שבמקום להגיד לכל אחד ואחד פה בוא ותראה ,אני מתחייב שזה הטוב ביותר שיש ,אחריות ,עמידות ....

הרעיון החכם ביותר שיכול לצאת מהשרשור הזה הוא שקבוצת detailing group יארחו את חברי הפורום ,באחד מימי שישי שבת במהלך החודש ,חודשים הקרובים.

ידגימו ,יראו ,ילמדו ,יסבירו,יענו על השאלות שנשאלו ולבסוף אולי אפילו ישאירו אותנו במחשבה של "זה המוצר הטוב בעולם" וכולם יהיו מרוצים.

פורסם
קודם כל בשביל הרצינות, תשתדלו לכתוב ללא שגיאות כתיב נתחיל מהרמה של הכתיבה.

דבר שני ישנו זלזול קל בלקוחות העתידיים שלכם (אנחנו חברי הפורום) ואם אתם מזלזלים אז איזה סיבה יש לי לקנות אצלכם?!

לא צריך להיות "דיטיילר מקצועי" כדי להיכנס לפורומים מחו"ל ולקרוא קצת,ולראות מה מומלץ ומה לא.

ואוסיף קצת למה שחבר פורום I.G כתב, לא לצאת בהצהרות "הכי טוב", די. נו באמת.

נכתב ע"י חובב רציני שמתעסק בתחום 7 וחצי שנים.

גם אתה יכול להעלות את רמת הכתיבה שלך. דוגמה קטנה - תתחיל להשתמש בפסיקים.

דבר שני, לא זכור לי שענית ככה ליעקב אלטר פה בפורום, למרות שהוא אפילו היה פה עם משתמש פיקטיבי מבלי שהתוודה שמדובר בו ואפילו המליץ על עצמו כאילו מגוף שלישי. כמובן שאסור לשכוח שגם הוא טען שהוא הכי טוב, מגיע לרמת הפיניש הכי טובה וכמובן שכאמור, הוא דאג להמליץ על עצמו כאילו זה לא הוא.

עצה קטנה - תכתוב לגופו של עניין, ולא לגופו של כותב.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

Zuzut5 ו kom

לרגע לא הייתה לי כוונה לנדב את הרכב לטיפול מלא. מן הסתם כוונתי הייתה לחלק קטן ברכב, כמו כנף כפי שהציעו דיטיילינג גרופ.

אני חושב שחלק נכבד מהתגובות כאן קטנוניות וניכרת כאן התאמצות להוציא אותם לא בסדר, אולי הגישה שלהם היתה לא נכונה אבל אני בטוח שהכוונה היתה טובה.

בכל אופן ההצעה למפגש היא הצעה מעולה והרצון של ד.גרופ לשתף פעולה מבורך ,אין טוב ממראה עיניים.

אני אומנם לא אוכל להגיע בימי שישי (עבודה) אבל אני נוטה לסמוך על דעתם של חברי הפורום (המנוסים) שיתנו ביקורת וחוות דעת.

פורסם

מה נסגר?

אם יאשרו לי חופש בשבוע הבא ולא יהיו סיבוכים לא צפויים, אני אנסה להגיע אליכם :) אפילו עם מצלמה!

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
רק אני לא מבין מה מוחקים,למי, ומדוע?

אתה לגמרי לא לבד.

לא ברור לי הרציונל (אם בכלל קיים) אחרי המחיקות האלו, דווקא כשהשרשור הגיע לנקודה החשובה שבה דיטיילינג גרופ רוצים להבצע הדגמה של החומר המדובר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
גם אתה יכול להעלות את רמת הכתיבה שלך. דוגמה קטנה - תתחיל להשתמש בפסיקים.

דבר שני, לא זכור לי שענית ככה ליעקב אלטר פה בפורום, למרות שהוא אפילו היה פה עם משתמש פיקטיבי מבלי שהתוודה שמדובר בו ואפילו המליץ על עצמו כאילו מגוף שלישי. כמובן שאסור לשכוח שגם הוא טען שהוא הכי טוב, מגיע לרמת הפיניש הכי טובה וכמובן שכאמור, הוא דאג להמליץ על עצמו כאילו זה לא הוא.

עצה קטנה - תכתוב לגופו של עניין, ולא לגופו של כותב.

איפה זה קרה? יש ציטוט?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

חפש הודעות של משתמש בשם BELLVIT.

יש לו בסך הכל 70 הודעות, אתה מוזמן לעבור עליהם ולהיווכח בעצמך.

עריכה:

קח בחשבון שחלק מההודעות שלו נמחקו, אחרי שהתברר להנהלת הפורום שהוא מפרסם את עצמו מבלי לגלות שזה בעצם הוא.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

מי שמוחקים לו כנראה כן מקבל הערה עם הסבר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...