Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך נשכח אם כל הודעה חמישית בשירשור היא הודעת תזכורת?! :shock:

אהבתי את ה"יש יבואן" ולא "אני היבואן". מאוד אובייקטיבי.

תמיד יהיו כמה כמוך שלא מסוגלים לפרגן וחייבים לעקוץ ולעיתים גם ללכלך . מה אתה מעדיף לפרנס סינים או מישהו מהדרום כמוני?

תמצא לי מישהו מהפורום שיכול להגיד מילה רעה אחת עלי (מהתנהלות מולי באחריות ,שירות ,אספקה ותמיכה) ,אם יש אחד כזה ,אני מבטיח לפרוש מהפורום .

נכון שאני לא אוביקטיבי , כי אני היבואן , אבל המחיר מעולה ,המותג מוכר בכל העולם ,המצלמות מעולות ואמינות ,אספקה מהירה . אז אני לא מבין מה הבעייה פה.

התזכורת לא מיועדת לך, היא מיועדת לכאלה שנכנסים בפעם הראשונה לפורום כדי לדלות המלצות ומכיוון שהשרשור קופץ לעמוד חדש אחרי מספר תגובות , יש צורך בנוכחות.

מצלמות דשבורד איכותיות לרכב

• תגובות 17.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין בעיה לפרגן ליבואנים בארץ, אבל כמות הספאם שאתה מעלה לשירשור כאן לעיתים קרובות יוצרת (לפחות אצלי) אנטיגוניזם.

איך שאני רואה את האווטר שלך בצד ימין בהודעה חדשה בשירשור אני ישר חושב לעצמי "אוף...עוד פעם היבואן הזה שמנסה לפרסם בפורום".

מהיכרותי עם לא מעט אנשים מהפורום - אני בטוח שהמחשבה הזו לא עוברת רק אצלי.

תחשוב על זה....

פורסם
אין בעיה לפרגן ליבואנים בארץ, אבל כמות הספאם שאתה מעלה לשירשור כאן לעיתים קרובות יוצרת (לפחות אצלי) אנטיגוניזם.

איך שאני רואה את האווטר שלך בצד ימין בהודעה חדשה בשירשור אני ישר חושב לעצמי "אוף...עוד פעם היבואן הזה שמנסה לפרסם בפורום".

מהיכרותי עם לא מעט אנשים מהפורום - אני בטוח שהמחשבה הזו לא עוברת רק אצלי.

תחשוב על זה....

1+ לגמרי

פורסם
מה אתה מעדיף לפרנס סינים או מישהו מהדרום כמוני?

אתה באמת שולף את הקלף הזה? :roll: תכף תגיד שהפסדת כסף בגלל צוק איתן כי כולם היו במילואים ולא יכלו לקנות מצלמות..

פתאום כל דרומי נהיה לי נתמך סעד, יאללה. (וזה בלי לזלזל באנשים שבאמת קשה להם ונפגעו, אבל יש "קשה לי" ויש ניצול ציני)

אז אני לא מבין מה הבעייה פה.

הבעיה היא המחיר.

קח את אותה G1W שעולה ₪150 עם איכות דומה למה שאתה מוכר ב₪350.

אז נכון פה ושם יש פאדיחות של חנויות מזדמנות, ונכון שצריך לחכות שבועיים~חודש, אבל אתה מנסה למכור מוצר במחיר כפול-וקצת בטענה ש"שירות זה חשוב".

סבבה שהוא חשוב, אבל גם לא לשלם מחיר כפול וקצת זה חשוב להרבה אנשים.

ובכלל צורת השיווק הזאת קצת דפוקה, אתה משתמש בבעיות של אנשים כדי למנף את המוצר שלך כיותר טוב, כמעט צוחק עליהם.

קח הקבלה לעולם הרכב - כשאתה נכנס לסוכנות טויוטה אתה רוצה שיספרו לך כמה טובה הקורולה החדשה או כמה שצרפתי זה חרא, לVW יש גירים מתפרקים וטיפולים יקרים, שברולט זה בכלל דייהולט וסוזוקי זה מכוער?

מה שאתה עושה זה דוגמה #2, במקום להעלות את ערך המותג שלך אתה מנסה להוריד את הערך של כל השאר, וחבל, כי זה שיווק זול מאוד שהייתי מצפה מבסטה בתחנה המרכזית הישנה, לא ממישהו שמתהדר בהיותו יבואן ונציג של מותג כלשהו.

אבל זו הדרך שבחרת להתנהל בה, אז בהצלחה לך.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

nok4482 - לא רק שאני מסוגל לפרגן, אני אפילו שמח מאוד לפרגן. יתרה על כך, כמובן שאעדיף לקנות את המוצר בארץ ולא להזמינו מחו"ל, אבל:

1. המצלמה שלך מפסידה בתחרות מול המתחרות (בטח במשוואה שלך מחיר-איכות).

2. יקרה פי 2 ממצלמה שלא נופלת ממנה באיכות הצילום.

3. כל הודעה חמישית בשירשור הזה שמיועד לדון בנושאי מצלמות רכב הוא פרסומת של המצלמה שאתה מוכר. זאת ועוד, מפעם לפעם אתה ממליץ לחברי פורום המזדמנים לשירשור על המצלמה שלך ו"שוכח" לספר שחוות הדעת שלך לא בדיוק אובייקטיבית.

4. אתה מלכלך על המתחרים באופן תכוף, מנסה להפחיד מרכישת מוצרים מתחרים וכן הלאה.

5. למיטב ידיעתי, אתה מוכר מצלמות אלו באינטרנט ואינך מחזיק בחנות תצוגה - לכן הקלף של היותך בדרום לא קשור בכלל. המצב הביטחוני לא השפיע על מכירותיך יותר או פחות מאשר חנות אינטרנט מקבילה שבעליה ממוקם בסביון.

דווקא פירגנתי על כך שהבאת מצלמה ממותגת במחיר תחרותי לאיביי. למרות זאת, בצורת הפירסום האגרסיבית שלך, כפי שכבר כתבו לך קודם, אתה מעורר אנטגוניזם.

firebirdrc ו NINJMNKY - אני מסכים לגמרי עם מה שכתבתם.

פורסם

בגלל זה לא קונים מצלמות סיניות, אלא מיבואן מכובד בארץ עם מותג מכובד ומצלמה מכובדת שעומדת בטמפרטורות של מליון קלווין, עכשיו במבצע לחברי הפורום 350 ש"ח בפרטי.

צריך לשמור על הגחלת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אם אתה מוכר ניטצ' שים לב 3 בצד

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אין לי מושג למה היא מתה. יום אחד פשוט החליטה שבא לה להידלק רק ל-5 שניות ולהפסיק לצלם. כל ניסיונות ההחיאה לא הועילו. התייאשתי וזנחתי אותה.

שירתה אותי כחצי שנה נדמה לי. אבל שוב, אני לא הכלל. רוב הפורום פה מדווח דווקא שהיא עושה עבודה טובה אצלו לתקופות רחוקות, ככה ש...מזל נאחס כנראה.

שאלה מטופשת- ניסית עם כמה כבלים שונים?

גיליתי שהמצלמה הזו נורא רגישה לכבל USB ובמיוחד למחבר שלו,

קרה לי אותו מקרה וחשבתי שהמצלמה הלכה ובסוף הסתבר שמתוך 4 כבלי USB שהיו לי בבית 3 היו תקולים

תנסה עם כבל חדש וקצר, אולי זו הייתה הבעיה כל הזמן הזה...

פורסם
ממליץ לכם לבדוק את הסוללות במצלמות ברכב

שלי קיבלה עיוות בחלק של המגעים

[ATTACH=CONFIG]392035[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]392036[/ATTACH]

אני מדמיין או שזו הסוללה הישנה והטובה של 6100/3100 של נוקיה?

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

אתה לא.

הסינים משתמשים בדיזיין של הסוללה הזאת בהמון גאדג'טים, בין היתר גם מצלמות.

מיותר לציין שהסוללה בתמונה היא לא מקורית של נוקיה אלא חיקוי

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

הנה מאיביי בכ 11.5 ש"ח:

http://www.ebay.com/itm/Universal-Car-Rearview-Mirror-Bracket-Holder-Mount-For-Camera-G1W-G1WH-DVR-Dash-/400737501489?roken=cUgayN

* בדוק שהזרוע של המראה שלך (החלק המוקף בעיגול אדום) מתאימה לאביזר הזה, בחלק מהמכוניות זה לא מתאים בשום צורה.

$_12.JPG

עריכה: שים לב בדף המכירה לאילו מצלמות המוצר מתאים.

עריכה אחרונה על ידי m1011409

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...