Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל למכור את הבימר...

אני אציין שאני די מרוצה מהרכב ,התנהגות ,יופי,אמינות - מגנט בחורות :wink: .

חשבתי לעלות קצת ברמה אולי ל 328 -325 קבריולט\קופה.

האם כדאי לי ?

או שיותר כדאי לבזבז קצת כסף על הבימר לגדישה ? (המנוע הזה אחד המנועים שנחשב פנינה לטורבו)

או ביכלל ללכת לכיוון של אימפרזה טורבו כנראה מודל 98-99...

השאלה החשובה היא האם אני אתכזב שאני ארד מהגרמנית המפנקת שלי ואכנס לאימפרזה טורבו חסרת כל עיצוב פנים ואיכות חומרים ופינוקים ?

(להזכיר לכם בבימר יש ABS,בקרת אקלים,סאן רוף גדול לא ראיתי סאןרופים בגדול הזה(סאן רוף זה ממכר!)..ברכבים ממודלים מקבילים,יש גם כרית אוויר לנהג וכל החשמול בסטנדרט,עוד פיצ'ר נחמד שאהבתי בבימר הוא לסגור את החלונות ובום אתה חי בבועה משלך הכל שקט ואתה נינוח אתה לא שומע כלום חוץ מעצמך,מתי שאתה רוצמה ספורטיביות אתה מקבל מתי שאתה רוצה נינוחות ופינוקים אתה גם מקבל.

לא רע.

פורסם
אני לא עונה זה הנקודות שחשבתי עליהם...

אני צריך עזרה בדילמה..

זה בדיוק נקרא לענות. שאלת אם להחליף רכב לכזה עם מנוע חזק יותר, וענית שהאוטו שלך מתאים לפרוייקט של טורבו. (שאולי זה לא יצא יותר יקר משמעותית מלהחליף ל-328 נניח, שלא לדבר על כמה קשה למצוא כזאת ידנית...).

אח"כ שאלת אם תתאכזב מהאימפרזה הלא מפנקת אחרי הבימר המפנקת - ושוב ענית לעצמך. אני גם לא חושב שהאימפרזה תתן לך יותר בכמעט שום אספקט מבחינת הנאה מנהיגה באם תחליט לשפר את הב.מ.וו שלך. שלא לדבר על ההוצאות באימפרזה שהן לא בהכרח זולות יותר...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כשאני שואל ועונה לעצמי אני עושה את זה בהודעות פרטיות (ומסמן אותן כ"לא נקראו").

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תראה,אתה צריך לחשוב מה אתה מחפש.

אתה רוצה גרמניה נאה ואיכותית עם ניחוח ספורטיבי? תשאר עם הבימר שלך.

אתה רוצה גרמניה נאה ואיכותית עם קצת יותר מניחוח ספורטיבי? תעלה ל325\328..(אבל לך תמצא 1 ידנית נורמלית.. :roll: )

אתה רוצה לוותר על היוקרה והאופי הגרמני לטובת יותר התנהגות ספורטיבית וביצועים? קנה אימפרזה טורבו.

(אני בעצמי יורד עכשו מרכב גרמני ועובר ליפני... :-P )

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

כמה זמן יש לך את הרכב ?

לא הרבה אם הזיכרון שלי עדיין מתפקד.

למה אתה רוצה להחליף ? ממה שאני רואה מחסור בכוח.

אתה עדיין לא כשיר נפשית להגיד שלום לאוטו הזה, ואני יכול להבין אותך.

יש לך כסף להשקיע ? תשתיל מנוע גדול יותר או תתקים מערכת גדישה על הנוכחי...

בהצלחה !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

325 כנראה לא משתלמת עבורי אני צריך קפיצה יותר גדולה ל 325 יש 170 כ"ס אצלי יש 145.. 328 יותר מדברת אליי 190 כ"ס יותר בכיוון הראייה שלי :-).

אחרי שנהגתי ב 318IS ידנית עם 0.8 באר גדישה לא הייתי קורא לה ניחוח ספורטיבי :twisted: צמיגים פתאום מאבדים "גובה" :wink:

פורסם
325 כנראה לא משתלמת עבורי אני צריך קפיצה יותר גדולה ל 325 יש 170 כ"ס אצלי יש 145.. 328 יותר מדברת אליי 190 כ"ס יותר בכיוון הראייה שלי :-).

אחרי שנהגתי ב 318IS ידנית עם 0.8 באר גדישה לא הייתי קורא לה ניחוח ספורטיבי :twisted: צמיגים פתאום מאבדים "גובה" :wink:

אתה שוכח פה את האופי של מנועי ה-6 צילינדרים. אל תתן לנתוני ההספק לבלבל אותך, למנועים הללו יתרונות רבים ואפילו שההספק המוצהר (עם דגש על מוצהר - כי אל תתפלא אם האמיתי גבוה יותר) גבוה רק בכ-30 כ"ס על פני מה שיש אצלך, האופי של המנוע מאפשר לו לייצר הרבה יותר כוח לאורך כל רצועת הסל"ד ולכן לספק ביצועים טובים בהרבה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

משהו בוער לך ?

אם לא, תתחיל לחפש בנחת עד שתמצא "מציאה" (נניח 328 ידנית) ורק אז תחליף.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

דעתי:

אם יש לך בסיס במצב טוב ביד ואתה רוצה יותר כוח שפר את הקיים (טורבו לבימר הנוכחית).

לא בטוח בכלל שזה יצא זול יותר מלקנות 328....אבל למצוא 328 ידנית זאת משימה כמעט בלתי אפשרית ועוד לא התחלנו לדבר על המצב של הרכב.

הערה רלבנטית

אם אחרי חצי שנה שהרכב אצלך אתה מרגיש שמיצית את הכוח של האוטו שלך (אחרת למה להחליף לרכב זהה עם מנוע חזק יותר?) אז מה יקרה אחרי חצי שנה/שנה עם 190 כ"ס? הרי אין לזה סוף, מה גם שאני בספק אם באמת מיצית את 145 הסוסונים שיש לך היום (החלקות במגרש כורכר לא נחשבות "מיצוי כוח של הרכב).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

קשה לדעת כרגע. 145 זה לא הרבה לרכב כזה.

זה לא בדיוק המנוע שיאפשר לחיצת דוושה ופציחה בריקוד פאוור-אוברסטיר...

אולי 190 סוסים דווקא כן יספיקו לו. אני חושב שכן.

וגם אם לא...משם זה רק הולך ונהיה מאוד מאוד מעניין :twisted:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
אני שוקל למכור את הבימר...

אני אציין שאני די מרוצה מהרכב ,התנהגות ,יופי,אמינות - מגנט בחורות :wink: .

חשבתי לעלות קצת ברמה אולי ל 328 -325 קבריולט\קופה.

האם כדאי לי ?

או שיותר כדאי לבזבז קצת כסף על הבימר לגדישה ? (המנוע הזה אחד המנועים שנחשב פנינה לטורבו)

או ביכלל ללכת לכיוון של אימפרזה טורבו כנראה מודל 98-99...

השאלה החשובה היא האם אני אתכזב שאני ארד מהגרמנית המפנקת שלי ואכנס לאימפרזה טורבו חסרת כל עיצוב פנים ואיכות חומרים ופינוקים ?

(להזכיר לכם בבימר יש ABS,בקרת אקלים,סאן רוף גדול לא ראיתי סאןרופים בגדול הזה(סאן רוף זה ממכר!)..ברכבים ממודלים מקבילים,יש גם כרית אוויר לנהג וכל החשמול בסטנדרט,עוד פיצ'ר נחמד שאהבתי בבימר הוא לסגור את החלונות ובום אתה חי בבועה משלך הכל שקט ואתה נינוח אתה לא שומע כלום חוץ מעצמך,מתי שאתה רוצמה ספורטיביות אתה מקבל מתי שאתה רוצה נינוחות ופינוקים אתה גם מקבל.

לא רע.

נשמע יותר כמסע יחסי ציבור לרכב שלך מאשר התלבטות כלשהי
פורסם

ל 325 יש 192 כ"ס.

אצלך אין 145 יש 140 .

יש הבדל של אוקינוסים במומנט של שני המנועים .

פורסם

Well, the chassis is ready to take 250-300HP without any major problems, so even if you put a turbo on it is won't make it a monster to drive and will get some reasonable torque too, I would imagine same if not more than the six cylinder motors... I would prbably vote for the most complicated project if you really feel like playing, and that is to swap to one of the bigger motors and then put a turbo on it when the time comes and you can afford it... the power potential of a low boosting quick spooling turbo will be high enough to keep the rear tires busy at all times

:twisted: Now if you lived in the US I would vote for an LS1 swap, the Corvette motor, I have seen those in E36's a few times already

.Moti

• תוכן חדש...