Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ASOT לא איבדה את זה ב 2005-2006?

:o

דווקא לא (לטעמי) :)

שבוע טוב ומבורך גם לך תפוחיז,ולכל הגיבוביה באשר היא

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
http://www.mako.co.il/news-military/security/Article-95b55988af27741004.htm

אחד מהם למד איתי בשכבה. יהיה זכרו ברוך.

למרות שלא היינו חברים קרובים עדיין זה קשה ומוזר מאוד שמישהו שאתה מכיר כבר לא בן החיים. :cry:

יש לי מכר בארה"ב שהבת שלו(בת שנתיים) נפטרה היום,

אני ראיתי אותה בדיוק פעמיים ואני יום שלם מסתובב בהלם.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם (נערך)

חזרתי משם.

זאת לא המלחמה הראשונה שלי, ובטח גם לא האחרונה, מסתבר שלעשות מלחמה זה כמו לרכב על אופניים.

שוב מכתב למשפחה כחלק מפק"ל הכיסים, שוב שבצק"ים, ושוב אני מנסה להישאר בחיים בתוך הגהנום הזה, התרגולת מוכרת לי עד כאב.

שכחתי כמה מחליא הריח הזה, הריח של הבשר השרוף שמתערבב עם אבק שריפה, לא רוצה להריח את הריח הזה בחיים, בחיים.

המחבלים השפלים מתחבאים מאחורי ילדים שבארץ אסור להם אפילו לחצות כביש לבד, מה הם עושים שם, מה אני עושה שם?

מי יכול לראות בכוונת של ה-M16 שלו ילד קטן שצורח מפחד וללחוץ על ההדק כי יש מחבל ששוכב מאחוריו שיורה עליך?, מי יכול להשתחרר מזה?, שונא אותם, שונא את מהשנהייתי בגללם.

יש בי תהומות של כעס בקשר למחדל הנגמ"ש ואני צריך להזהר מאוד שלא לבטא ברבים את המילים שמצלצלות לי באוזניים עכשיו.

אני חייב, חייב לשמוע סיבה מבצעית אחת לשימוש בכלי הזה בגזרה הזאת, סיבה שלא מסתיימת בכמה שווים חיי לוחמים מול עלות הפעלת כלים אחרים, כי מסתבר שאצל ההנהגה שלנו, לראות את המציאות דרך החורשל הגרוש זה גם כמו לרכב על אופניים.

אני צריך להרגע טיפה, לא ישנתי שלושה ימים ואני לא יכול להרדם עכשיו קיבינימט.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם
זה הגודל שלו, אולי טיפ טיפה יותר.

תאמין או לא, הרבה בחורות מבוורלי הילס, הולכת עם חזיר קטן במקום ציוואוואה (לא שאני בעד המנהג הזה של חיה-תיק).

4 שנים אני בבוורלי הילס, את החזירים היחידים פה פגשתי על צלחת או במעדניה, מדי פעם אני פוגש בבאלי שהולכים על שתיים.

haters will hate

פורסם
מחפש נואשות שרליXה לפעילות לא שגרתית.

בתשלום?

תן פרטים, יכול להיות שיהיו פה אנשים מעוניינים.

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...