Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על רכב של חבר.

לא מדובר על אספקט של רכב מסחרי וגם לא נדרשת יכולת שטח. אם ניתן, לא בתצורת ג'יפ.

יכול להיות ואפילו רצוי ידני!

מחפש רכב מרווח, חזק במובן של כח מנוע (עולה לי-ם כל יום) והכי חשוב, צריכת דלק חסכונית (נוסע הרבה).

לא חייב להיות חדש מהסוכנות, מחיר קניה סביר.

תודה.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא חייב להיות חדש + מחיר קניה סביר.

קצת בלבלת אותי.

אם אפשר חדש אז אין הרבה אופציות לדיזל ידנית.

רנו פלואנס דיזל ידנית ב 123,900.

אופל אסטרא ידנית דיזל ב 139,900.

אולי יש עוד. מישהו?

פורסם

יש גם מגאן אסטייט דיזל אם הוא זקוק למקום.

פורסם

סיטרואן ג'מפי מבחינת גודל מרווח וחסכון,

ברלינגו זה אם 6 מקומות לא הכרחי.

למי שלא החזיק מולטיפלה - רכב קסום מבחינת מרווח וחסכון (הרבה יותר מרווח מהמגאן).

פורסם

חסרים בהודעה שלך שני נתונים הכרחיים.

1. האם יש צורך ב 6 מקומות?

2. מה התקציב?

אני לא יודע מה זה תקציב סביר. 170.000 ש"ח זה סביר?

אם כן אז קונים גרנד סניק דיזל או C4 פיקאסו החדשה דיזל, שתיהן מכוניות מעולות וחסכוניות יחסית.

אן תקציב סביר פירושו תוספת של כמה אלפים על מחיר מכירה של המולטיפלה, אז זה סיפור אחר לגמרי.

פורסם

היורשת הראויה ביותר למולטיפלה (במידה ואין צורך בשישה מקומות), היא ה C3 פיקאסו ט"ד, ידנית.

במידה ויש הכרח לשישה מקומות, הונדה FRV כמובן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא רע אם אתה מוצא אחת כזו. זה לא כל כך פשוט.

דיזל ידנית בת שנה-שנתיים זה לא בדיוק הסטנדרט כאן. וגם אם תמצא סביר שזו אחת שעשתה הרבה מאוד קילומטרים כך שזה גם שיקול.

פורסם

מצטרף לבגירה: C3 פיקאסו דיזל ידנית.

היא קיימת משנת 2011. יופי של אוטו לדעתי. מידות חיצוניות של סופרמיני אבל מרווח מאוד ומתאים ל 5 נוסעים, מנוע חזק שסוחב מעולה וחסכוני מאוד.

אם קונים רכב כזה עם נניח 60-70 אלף ק"מ מטופל טוב, התקלות היקרות עוד מאוד רחוקות והוא יתפקד בדיוק כמו רכב חדש.

פורסם

הייתה לי כזו עד לא מזמן, במשך 3 שנים, אפס תקלות (בעצם זה שקר, על השבוע הראשון נשבר הקפיץ של המפתח "אולר"), בנוסף, מרבית רכבי הליסינג של ה C3 פיקאסו הם רכבי פריים ליס ששיכת ליבואן ולכן כל הטיפולים לרכב מתבצעים במוסכי היבואן.

פקטור חשוב מאוד בקניית רכב מליסינג.

בנוסף לרכב נח, מרווח, מאובזר היטב, חסכוני (הרכב עבד קשה כרכב פרטי ומשלוחים עם נסועה של 35K בשנה ועמד קבוע על צריכת דלק של 1:18. כשאישתי מדי פעם הייתה לוקחת אותו ליום יומים, הייתה קבוע מחזירה אותו עם צריכת דלק ממוצעת של 1:21!!!)) וזול לאחזקה, מקבלים גם רכב עם עיצוב מגניב לגמרי (לטעמי האישי).

מאוד נהיניתי איתה, היום היא הוחלפה ב 2008 ידנית שנופלת מהפיקאסו בכל אספקט אפשרי (חוץ מאולי השילדה המעולה של ה 2008).

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

מתעלק באותו הקשר:

באגירה, מה האיבזור שמגיע בדיזל?

למיטב זכרוני יש גם רובוטית, מה ידוע לגביה מבחינת תפקוד ואמינות? (חד או דו מצמדית?)

הערה מניסיון לא קצר על מולטיפלה דיזל - אחת מהחבילות הטובות והייחודיות שנמכרו פה. אפילו מהנה לנהיגה.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

יפה, קיבלתי יותר מחיזוק אחד ל-C3 פיקאסו שהצעתי לו.

מכונאי קרוב אליו אמר לו לא להתקרב, אין לי מושג למה. אמר ולא פירש. אולי סתם סטיגמה של הסיטרואן של פעם?

למה שמישהו ימכור כזו בת שנה/שנתיים עם 7K/15K? יש היצע לא קטן ביד2.

פורסם

אני הייתי לוקח את ברלינגו בגרסה של "מולטיספייס" מאובזרת כיאות (אפילו פנסים עוקבי פניה), מרווחת ורחבה משמעותית מהC3 (שוב למי שעוזב מולטיפלה הC3 תהיה אפילו צפופה), חסכונית מאוד ואמינה, במחיר של 120K תוכל למצוא אחת בת כמה חודשים..

תהנה

פורסם

הרובוטית היא חד מצמדית ומעבירה חוויה, נו איך נגיד, מטלטלת...:lol:

בנוגע לאבזור, 4 "חח, הגה מתכוונן לגובה ולעומק, כסא נהג מתכוונן גובה, תא כפפות מקורר, בקרת שיוט, מגביל מהירות, חיישן גשם בוישר האחורי (בדגמים החדשים יותר מגיעות עם חיישן גשם מלא ועם חיישן אורות), חיבורי ISOFIX, 2 מראות חשמליות מתקפלות אוטומטית, אורות כבים רק לאחר Xשניות מכיבוי הרכב (WALK ME HOME), מערכת עם כניסת AUX, שקע 12V, דש בורד מעוצב עם מספר סוגי חומרים, שורת כסאות אחורית מתכווננת קדימה ואחורה, מה שמאפשר לצמצם מרווח ברכיים כשרוצים שטח הטענה גדול וההפך, כסאות אחוריים מתקפלים לרצפה שטוחה מאחור, חיישני רוורס מקוריים עם הנמכה אוטומטית של המערכת בעת הפעלתם, שפע תאי אחסון וזה מה שאני זוכר, אלא בעיקר הדברים שהיו שימושיים עבורי.

הברלינגו אכן טובה, רק שב 120 של הברלינגוו המשומשת קלות הוא יקבל C3 חדשה לחלוטין וישאר עם עודף.

בנוסף, לברלינגו יש אופי נסיעה "מסחרי" (גם בגרסאות הנוסעים המפוארות) בעוד שה C3 מרגישה כמו רכב משפחתי.

פורסם

מכונאי קרוב אליו אמר לו לא להתקרב, אין לי מושג למה. אמר ולא פירש. אולי סתם סטיגמה של הסיטרואן של פעם?

אם מתכוונים לטפל אצלו, אז כמובן לשמוע בעצתו ולא להתקרב.

• תוכן חדש...