Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הם התחילו לבנות את האוהלים השבוע..

מה יש להמליץ, באים שותים, אוכלים, שותים עוד ועוד, הולכים לישון, חוזרים למחרת וחוזר חלילה. 10 אירו לכוס בירה (של ליטר). אוכל טעים ברמות. מיליון תיירים. להגיע מוקדם, להיכנס לאוהל, לתפוס מקום ולא לצאת עד לערב. יצאת, כנראה שהאוהלים יהיו מלאים ולא תוכלו להיכנס. יש ימים ושעות רגועים יותר אז אולי כן תמצאו מקום גם בערב. יכול להיות גם קר וגם גשום.

190 תמיד בלב, אבל כבר לא בחניה.

פורסם

הבנתי שלא ניתן להזמין מקום באוהל אך באתר הרשמי כתוב על פנייה למארגנים מראש,אתה יודע למה הכוונה?

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

באוהלים יש גם אזורים בהם אפשר להזמין מקום מראש (הכוונה לשנה או שנים מראש). מצד שני יש לפעמים כאלה שלא מגיעים ואז פשוט אפשר לשבת גם במקומות שמורים. הדבר היחיד הקבוע זה שיש מקומות כאלה. יש מקומות שמזמינים מקום לכמה שעות ואז מפנים אותך ומכינים את השולחן לקבוצה הבאה. יש מקומות שמורים שאפשר לשבת שם כמה שרוצים בלי הגבלה. בקיצור יש הרבה אפשרויות, יש גם מקומות ישיבה בחוץ ליד האוהלים, יש גלריה בתוך האוהל ויש במות בצדדים בהן יש מקומות. הסידור הפנימי משתנה מאוהל לאוהל והמשותף הוא האיזור המרכזי בו נמצאים מירב המקומות שאינם שמורים. תמיד יש תזמורת וזמר. המוסיקה היא חיה ולא ממערכת. ככל שהשעות עוברות והבירה נשפכת האווירה מתחממת והאנשים עוברים מהספסלים לשולחנות (ממצב ישיבה למצב של ריקודים).

190 תמיד בלב, אבל כבר לא בחניה.

פורסם

הנה כמה תמונות להמחשה מהביקור שלי שם לפני כמעט חמש שנים (וואו, המון זמן. צריך לטוס שוב):

general2.jpggeneral3.jpggeneral4.jpgtrumpet.jpg

ותשתדל לא להגיע למצב הזה:

drunk.jpg

פורסם

לפני כשבועיים הזמנתי כרטיסי טיסה למינכן, לתקופת ראש- השנה (355 דולר- הלוך; אוקרניאן- אייר, קונקשן קצר בקייב, חזור: טיסה ישירה וסדירה מוינה, אוסטריאן איירליינס). הכוונה המקורית הייתה לעשות טיול משפחתי באיזור זלצבורגלנד, איזור שמסקרן אותי כבר זמן מה ולחזור מוינה (אני כבר הייתי, אחי ואבי עדיין לא).

כמה שניות לפני שהכרטיסים הוזמנו (דרך קיאק ואורביץ), אבא שלי שאל באגביות על "הפסטיבל ההוא", בדיקה זריזה העלתה שהוא מתחיל יום אחרי הגעתנו (נוחתים ב-19.9, חוזרים ב- 27.9). עכשיו אנחנו מתלבטים האם להישאר באיזור מינכן עוד יום- יומיים או לוותר ולנסוע לכיוון זלצבורג עם נחיתתנו (בכל זאת, בפסטיבל כבר היינו ואני, אישית, בכלל לא שותה; מצד שני זה לא סתם פסטיבל והשתיה בו היא לא העיקר).

נכון לעכשיו, יש תכנית ראשונית, לא מסודרת, ליום הראשון- לקחת את האוטו השכור ולהדרים משדה התעופה לכיוון גרמיש ומיטנוולד ואח"כ להצפין לכיוון זלצבורג; הרבה זמן על הכביש (כ-6-7 שעות, כולל עצירות, התברברויות, פקקים ואטרקציות).

אשמח לקבל המלצות וטיפים לאיזור זלצבורגלנד והסביבה (בפורומים של "למטייל", אגב, זה אחד האיזורים החמים).

תודה מראש,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

אשמח לקבל המלצות וטיפים לאיזור זלצבורגלנד והסביבה

תריץ חיפוש בפורום. יש הרבה מאד עצות, כולל די הרבה משלי ומשל [פנדוב. שים לב גם להמלצות לגבי נהיגה, אגרת כבישים וכו'.

מבחינת טיסות - האם אתה יכול לבטל? אישית כיום לא הייתי סומך על שום דבר שקשור באוקראינה, בודאי לא טיסות, בגלל המלחמה בכלל ובעקבות MH17 בפרט (וזו גם הסיבה לכרטיסים הזולים), וטיסה חזרה יותר נוח לבצע ממינכן ולא מוינה - המרחק מזלצורג למינכן כ-200 ק"מ, לוינה למעלה מ-300.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל,

כמו שרשמתי, חוזרים מוינה כדי שגם אבא שלי ואחי יוכלו לראות את העיר.

כמו שרשמתי 2: הכרטיסים הוזמנו שבועות לפני MH-17 והסיבה למחיר הזול היא- כמו שכתבת בשירשור טיסות אחר, וכמו שנכתב, בצדק גמור, בכל מקום שמבין משהו בנושא- שהכרטיסים הוזמנו זמן רב מראש.

מי כמונו מבין שסכסוך\ לחימה יכולה להסתיים באותה המהירות שהחלה.

בינתיים, חברת התעופה טסה כרגיל ומטיסה המוני נוסעים מדי יום, ללא תקריות מיוחדות.

אם כבר, אני יותר מודאג מדירוג האיכות הנמוך שלהם והפחד לאבד מזוודה\ לאחר לקונקשן\ פאשלה-לא- מסכנת- חיים אחרת.

פורסם

זה משנה קצת את התמונה.

להזכיר שהיתה חברת תעופה אחרת באוקראינה - Aerosvit - שקרסה לא מזמן, לא מעט ישראלים נתקעו עם הסיפור הזה עד שמצאו מקום בטיסות חלופיות.

אני גם סקרן כמה זמן לוקחת הטיסה העקיפה הזו והאם שוה להשקיע את הזמן כדי לחסוך 100 דולר. זה כבר ענין של גישה אישית, ואני מעדיף לשלם עוד קצת כדי לקבל טיסה ישירה ולהרויח עוד חצי יום נופש (ובעקר להיות פחות עייף), אבל זה אני והגישה האישית שלי.

לגבי וינה - כמה זמן אתם מתכוונים לשהות בה? לא לשכוח, זו עיר שמצדיקה חופשה קצרה גם בלי לצאת מתחומיה. אם אתה לא יוצא לחופשה של שבועיים אני חושש שאתם במצב שלך "תפסת מקרובה לא תפסת", עם גישה שהיתה מקובלת לפני 40 שנה כאשר יציאה לחו"ל היה ארוע של פעם בחיים. היום מצבנו שונה לגמרי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הדברים ידועים וברורים.

הייתי בוינה, עם חבר טוב, לפני שנתיים בדיוק, למשך 6 ימים ונהננו מאוד.

אחי ואבי לא מעוניינים לשהות בעיר תקופה ארוכה; לא יותר מהיומיים- שלושה המתוכננים.

יש לי\ לנו נסיון מועט עם טיסות קונקשן למרחקים קצרים והמצב בהחלט נסבל עבורינו (זה לא שהולכים לעבוד אחר- כך).

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

נו חברים,אז מחר היום המיוחל,יש לכם המלצות לתיור באזור (ללא רכב)שלא בשעות פעילות הפסטיבל?

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

מרכז המבקרים ומוזיאון ב.מ.וו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ולא רחוק משם - אצטדיון אליאנץ.

כמובן שיש עוד הרבה אתרים ומוזיאונים - ציין רק מה מעניין אותך.

• תוכן חדש...