Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני עומד לרכוש פולסווגן פולו שנת 2010 , ואני רוצה לרכוש מערכת מולטימדיה מקורית של הרכב בארה"ב .

רציתי לדעת מה הדגם של מערכת מולטימדיה זו , האם ישנם מערכות מולטימדיה מקוריות של פולסווגן שמתאימות לפולו אך יותר טובות מהמערכת המקורית של הפולו (לדוגמא מערכת מולטימדיה של שירוקו או טוארג) .

והאם מישהו יודע מאיפה אני יכול לרכוש מערכת כזו בארה"ב .

רצוי שבמערכת יהיה בלוטוס.

תודה מראש לעוזרים

VW - polo 2011 1.4

pioneer appradio 3

פורסם

הפולו אינה נמכרת בארה"ב, כך שמערכת מקורית כנראה לא תמצא שם (אולי מהשוק המכסיקני). איני יודע אם מערכות של דגמי רכבים אחרים יתאימו.

אם תחליט לרכוש מכשיר אפטרמרקט, שים לב לענין תדרי הרדיו.

פורסם

יש לך את הrcd 510 שמגיעה בpassat ועוד כמה דגמים.

היא מקורית מתאימה לפולו ואתה יכול למצוא בארץ יד שנייה במצב טוב רוב הזמן אנשים משדרגים אותם אז המחירים טובים.

בשביל בלוטות' תצטרך מתאם נוסף.

פורסם

לא הצלחתי לערוך את ההודעה הראשית אז אני פשוט אבקש פה ,אני מפחד לפתוח עוד שירשור שלא ירביצו לי .

אז אני מחפש מערכת דאבל דין שיהיה לה בלוטוס , תמיכה בעברית , ותמיכה באפליקציית וויז.

כמו כן אני רוצה לרכוש את המערכת מארה"ב ולכן אני צריך קישורים וכאלה .

תודה לכולם :]

VW - polo 2011 1.4

pioneer appradio 3

• תוכן חדש...