Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע, התכוננתי מראש לתשלום הזה וידעתי שהוא יבוא.

האמת שזה מישהו שלח לי מסין את החבילה כדי לבדוק איזה מוצר. הוא לא ממש שאל ושלח את זה ב-EMS כי הוא רצה שזה יגיע אליי מהר.

אני תמיד נמנע ממשלוחים "מהירים" בסגנון הזה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

לי פעם שלחו פריט של 24$ (בדיוק שבוע לפני החג דרקון שלהם או איך שזה נקרא) בDHL מהיר (שלושה ימים)

רציתי לבדוק כי יום לפני לא הייתה תקשורת עם המוכר,מסתכל על האימיילים ורואה קוד מעקב שלא הכרתי.

בסוף הסתבר שעשו את זה לעוד ים לקוחות רק בשביל לנקות מחסנים ולהפטר מכל הסחורה לפני תחילת החג\חופשים שלהם.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

MeDuZa - זהו, הלכתי על DHL כמו שאמרתי, מבחינת עמלות הם הכי הגיוניים עבורי. הם לא לוקחים עמלה אם החבילה לא חייבת במס, ואם כן אז ממש מעט אלא אם פותחים את החבילה כמובן.

בעבר הזמנתי מסכים מדרום קוריאה עם FEDEX, לקחו המון כסף. בעיקר כי פתחו גם את החבילות.

איזה מוכר מצהיר $120 על מסך "27 IPS ברזולוציה 2560X1440 ?!

הזמן, ההמתנה, הנסיעה למכס, לפקסס הוכחות תשלום וכו' לא שווים לי את זה.

עשיתי את זה לטלפון שהזמנתי לאשתו של דוד שלי, וזה סיוט. בזבוז דלק, זמן, עבודה, לא שווה את זה.

למזלנו טלפון סיני+עמלות+מיסים עדיין שווה יותר מטלפון פה בארץ.

ולגבי עמלות:

10418457_10203932171763363_6068111306111624486_n.jpg

עריכה אחרונה על ידי d30DK
פורסם

גם אני מתחיל לחשוב ככה, אני צריך להזמין טאבלט יקר ואני דאג שהוא לא יתקע לעד עכשיו שמתחיל בלאגן חדש וחושב להזמין בDHL.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

שלום

למי שחושב להזמין ב Dhl זה באמת לרוב מגיע יחסית מהר.

אם צריך לברר בקשר לעמלות כלשהם לגבי מוצרים מסויימים אולי אוכל לעזור/לברר.

וגם לפני שליחה/קבלה אתם יכולים לדבר איתי אני עובד שם אולי אצליח לארגן הנחות.

בהצלחה!

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4530703,00.html

נמשכת השביתה ברשות המסים

העובדים לא יקבלו קהל ולא יגבו מכס על מטענים בנמלי הים והאוויר - מה שעשוי לעכב את שחרורם. מאיימים: נחריף את הצעדים הארגוניים, עד כדי השבתת נתב"ג. האוצר בתגובה: עובדי רשות המסים דורשים תוספת של עשרות אחוזים לשכרם, כאשר רק לפני כשנתיים קיבלו תוספת.

לא ייגבו מכס? אז אפשר להזמין מסחרית קצת מכשירים סלולרים ויעברו חלק? :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

שונא את הדואר המעפן הזה, באמת, יש לי חבילה מפברואר שעדיין אין סימן לגביה, חבילה מלפני חודש, ועוד חבילה מלפני שבועיים, כולן

מארה"ב.

הדבר היחידי הטוב שאני יכול להגיד הוא על השירות של Buy2Usa. הזמנתי נעליים מ-Zappos שבארה"ב, ב-11/06 הם יצאו למחסן של B2U

ולפני כמה שעות הן הגיעו אליי עם שליח :) והמשלוח עלה לי רק 20$ ! שזה מטורף, כי עד היום כל חנות שראיתי בארה"ב ששולחת לישראל

גובה לא פחות מ-30/40+ דולר על משלוח סטנדרטי

פורסם

BUY2USA שירות מצוין, בעיקר למוצרים כמו נעליים וביגוד, שהם לוקחים עמלה מאוד הגיונית,

לרוב נמוכה מרוב המוכרים באיביי ששולחים לישראל. הדבר הכי נוח מבחינתי הוא שזה חוסך את

התלות בסניף הדואר המקומי, שלאחרונה החכמים בדואר החליטו, בעקבות התלונות של כל השכונה

לגבי הסניף, פשוט לסגור את הסניף. מה ההגיון? אין לי מושג. עכשיו כולם צריכים ללכת לסניף

רחוק יותר, שגם בו יעלה העומס, ואז שוב יהיו תלונות. ומה יעשו אז? יסגרו גם אותו?

לגבי DHL, אם אין מיסים על החבילה, זה השירות הכי טוב שתקבלו. הם מהירים מאוד. חבילה

מסין מגיעה תוך 3-7 ימים, וכמו שצוין, אם אין מיסים על החבילה, לא תשלמו שום עמלה.

פורסם

אני מזמין לא מעט עם BUY2USA, בעיקר חלקי חילוף לרכב מאמזון, פה ושם מוצרים שונים.

תמיד המשלוח מצוין, מהיר, לפחות מהרגע שהחבילה מגיעה אליהם למחסן.

לעיתים לוקח לאמזון כמה ימים טובים לשלוח את המוצר, או שהספק הינו חיצוני וזו גם סיבה.

בסך הכל אני מרוצה מהשירות שלהם, במיוחד שלא משלמים שום עמלות במידה והמכס פותח את החבילה, מה שכן משלמים בשירות של חברות אחרות.

פורסם
שונא את הדואר המעפן הזה, באמת, יש לי חבילה מפברואר שעדיין אין סימן לגביה, חבילה מלפני חודש, ועוד חבילה מלפני שבועיים, כולן

מארה"ב.

הדבר היחידי הטוב שאני יכול להגיד הוא על השירות של Buy2Usa. הזמנתי נעליים מ-Zappos שבארה"ב, ב-11/06 הם יצאו למחסן של B2U

ולפני כמה שעות הן הגיעו אליי עם שליח :) והמשלוח עלה לי רק 20$ ! שזה מטורף, כי עד היום כל חנות שראיתי בארה"ב ששולחת לישראל

גובה לא פחות מ-30/40+ דולר על משלוח סטנדרטי

לרוב, אבל לא תמיד. מאמזון US אפשר לשלם על משלוח נעליים גם 18 דולר. אבל לפעמים זה לא משתלם כי המשלוח של ה20$ של BUY2USA לא נכלל בחישוב המיסים/מע"מ ואילו המשלוח של אמזון כן נחשב בחישוה העלות הכוללת של החבילה

פורסם

אני כבר התייאשתי מלחכות לגלגל השיניים של משאבת המים שלי שנמצא בנתב"ג כבר מה-17.5 ובגללו האופנוע שלי מושבת כבר חודש וחצי.

הזמנתי בשבוע שעבר את גלגל השיניים הזה ממוסך הונדה הקרוב לביתי (שבאופן מפתיע לא עשקו אותי) באופן בהול בתקווה שהחלק יגיע בימים הקרובים מחו"ל (אין את החלק בארץ).

מצד שני, עם השביתה של המכס אני לא אתפלא אם גם המשלוח של הונדה יתקע במכס (למרות שבטח יש להם עמיל מכס משלהם והמשלוחים שלהם עוברים הליך שחרור מהיר ממכס).

פורסם
לרוב, אבל לא תמיד. מאמזון US אפשר לשלם על משלוח נעליים גם 18 דולר. אבל לפעמים זה לא משתלם כי המשלוח של ה20$ של BUY2USA לא נכלל בחישוב המיסים/מע"מ ואילו המשלוח של אמזון כן נחשב בחישוה העלות הכוללת של החבילה

בשביל 2 דולר יותר נוח לי להשתמש ב-BUY2USA.

ככה יש לי מבחר עצום ולא מוגבל של אתרים, ויותר מזה - כבר לא פעם ראשונה שאני רואה כמה המשלוח שלהם מהיר, לעומת ה-Iparcel של

אמזון שלוקח לו שבועיים להגיע אליי.

פורסם

לפני שבועיים הזמנתי מוטו g מאמזון uk המשלוח הגיע אחרי 5 ימים והעיכוב הזה היה בגלל ups ישראל. אגב 870 שקל כולל מיסים ומשלוח עד הבית לגירסת ה16 גיגה.

פורסם
לפני שבועיים הזמנתי מוטו g מאמזון uk המשלוח הגיע אחרי 5 ימים והעיכוב הזה היה בגלל ups ישראל. אגב 870 שקל כולל מיסים ומשלוח עד הבית לגירסת ה16 גיגה.

תוכל להפנות אותי לקישור לקניה?

• תוכן חדש...