Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לסיטרואן C5 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור אחד שהיה הבעלים של 3 רכבי C5, בעלות המנועים והגירים המוזכרים כאן,אוכל להגיד לך שהמנוע מצוין אמין וחזק אבל מצד שני הגיר בעל 4 מהלכים טיפה מסרס את יכולות המנוע ובשלושתן באזור ה 70-100 אלף ק"מ הלכו השסתומי לחץ בגיר שזו מחלה ידועה של הגיר AL4 ובמוסך מורשה זה סדר גודל של 2000 ש"ח.

מעבר לזה רכב נוח ברמות תהנה ממנו מאוד בכל מה שקשור לנוחות ומרווח לנוסעים ולך,יושב טוב מאוד על הכביש והחסרון שלו הוא הסחירות והירידת ערך שלו,זה פשוט נורא כמה שהוא מאבד מהערך שלו עם השנים,וזה באמת רכב טוב ולא נופל מהרבה מכוניות ששומרות על ערכן הרבה יותר טוב.

זה מה שאני אישית יכול לספר לך,מעבר לכך שמעתי על בעיות חשמל מגוונות אך לא יצא להיתקל ברכב הזה בתקלות מיוחדות מעבר לשסתומי גיר ,מנוע של הפרשי טמפרטורות של המזגן שנתקע ומנוע מאוורר מזגן שהלך וזה במהלך כמה שנים טובות שהרכבים היו בבעלותי.

מה שחשוב זה למצוא רכב שטופל כמו שצריך מיומו הראשון.

אשמח לענות על עוד שאלות.

פורסם
תודה רבה אלי ! אני באמת אתקשר למוסך (מוסך בדקל בהרצליה זה בסדר ?) ואבדוק זאת איתם ?

אני לא מכיר את מוסך דקל ואולי אחרים יכולים לתרום מהניסיון שלהם לגביו.

יש thread אחר שגם הוא נוגע לסיטרואן וכתבתי שם את דעתי לגבי מוסכים מתאימים - קישור.

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

רכב מעולה, אם תמצא אחד שטופל כהלכה כאמור.

לענין הגיר, להבנתי אחרי 2008 הם עושים פחות בעיות.

תחזור כשתמצא אחד שמעניין אותך ונמשיך לסייע בניתוח תוצאות בדיקה והתמחרות.

בהצלחה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אהלן, קודם כל בהצלחה בחיפוש.

שנית,

באיזה דגם מגיעים מתלי האוויר?

ואיך המנוע 1.6 טורבו בשילוב הגיר 6 הילוכים?

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

בשום דגם אין מתלי אוויר.

בכל הגירסאות של C5 (גם בישנות יותר) יש מתלים הידרפנאוומטיים קלאסיים של סיטרואן, למעט גירסה אחת פשוטה וזולה (דגם "ליסינג" ) עם מנוע 1.6 שהגיעה החל מ 2011 עם מתלי קפיץ רגילים. בשאר הגירסאות עם מנוע 1.6 וגם בנפחי מנוע אחרים יש מיתלים הידרופנאוומטיים.

פורסם

בתור בעלים של C5, רכב מומלץ מאוד.

חשוב מאוד לרכוש רכב עם היסטורית טיפולים מלאה שטופל רק במוסך מורשה או במוסך מתמחה סיטרואן.

המכונית אמינה כל עוד מטפלים בה ע"פ הספר ולא בתחזוקת שבר.

פורסם

מחר אני מתוון לקחת את הרכב לבדיקה, איפה אתה ממליצים לבצע את הבדיקה ל C5 בכדי שאדע אם הגיר והמתלים באמת במצב טוב.. תודה חברים..

פורסם

ציינת בעבר את מוסך דקל ולכן אני מניח שאתה מהאיזור המדובר...

העץ הזה מדבר על מכון בדיקה באיזור גלילות - מקריאת העץ עולה שמבדק בהרצליה טובים.

ולגבי מוסך מתמחה לסיטרואן ול-פיג'ו, ראית את זה?

בהצלחה,

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

• תוכן חדש...