Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C4 שנת 2006 מנוע 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וממש תודה לעונים, אחרי אין סוף חיפושים (כולל סוחרים) אחר רכב בתקציב של עד 30K מצאתי את הרכב הבא:

סיטרואן C4 שנת 2006 מנוע 2000 גרסת SX-PK יד שלישית עם 104,000 ק"מ. שוחחתי עם בעל הרכב ונשמע ממש אמין ונחמד וקבענו לבדיקה, אני אישית אוהב את העיצוב של ה C4 אולם לא מצאתי כל מידע על הרכב עם מנוע 2000

:roll:

. בעל הרכב אמר שחסכוני יותר מ 1600- האם זה נכון? אגב הידיים היו פרטיות, המחיר עליו שוחחנו הוא 25,000 ש"ח + לאחר הבדיקה ניכנס למוסך ונבין מה עלות התיקונים ככל שיש וזה ירד מהמחיר. הרכב טופל לפי השעון וזו נשמעת לי עסקה ממש טובה. בתור רוכב דו"ג שמתח את המזל שלו עד קצה היכולת אין לי ממש מושג ברכבים..

אשמח אם מישהו יודע לתת לי חוו"ד על הרכב (אמינות, דלק וכל מה שנראה לכם שחשוב שאדע) ועל העסקה. העסקה אמורה להתבצע בתוך יומיים.

תודה!!

פורסם

היי,

אכן הרכב מאוד מאוד מפנק , אך יש לשים לב לגיר האוטומטי הידוע לשמצה של פיג'ו סיטוראן (AL4 - תריץ חיפוש אתה תמצא הרבה), שתיקונו יכול להתחיל מ-800 להחלפת שסתומים עד 3500 לשיפוץ גיר מלא, אין לי מידע לגבי המנוע הזה ספציפית אבל תריץ חיפוש על 307 עם אותו מנוע אני חושב שתמצא יותר מידע לגבי המנוע והאם הוא חסכוני.

כמו כן כדאי מאוד לבדוק היסטוריית טיפולים , כי רכב שהוזנח הוא מתכון לצרות , כדאי לקחת למישהו שמתמחה ברכב הזה ספציפית (אורן , גבע, ושות...) ולא להיכנס לסתם מוסך.

פורסם

אני מסכים עם האמור ורוצה לחזק נקודה שלא ברורה לכל רוכש פוטנציאלי -

בדיקה במכון בדיקה לפני רכישה יכולה לתת מענה לגבי תאונות, פחחות ועוד דברים שיגרתיים, הייתי מגדיר אותם - 'חיצוניים'...

כלי רכב מבית היוצר של פיג'ו וסיטרואן הם כלי רכב טובים ומומלצים בתנאי שטופלו כהלכה ובהבנת הרכב וה'אישיות' שלו.

את זה יכולים לבדוק המוסכים המתמחים כדוגמאת גבע, אורן ואם הדרך.

אל תתפשר על ביקור אצל אחד מהם לפני רכישה.

בהצלחה,

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

ישנם 3 מוסכים מתמחים בסיטרואן ו-פיג'ו באיזור המרכז, שלושתם מומלצים ע"י חברי פורום שונים ועם קהל לקוחות נאמן:

1. מוסך גבע - קישור - תושיה 24 ת"א

2. מוסך אם הדרך - קישור - רח' הרכב 12 ת"א

3. אורן שירותי רכב - קישור למדריך העסקים באתר - המרכבה 15 א.ת. חולון

אני מאמין שכל בחירה שלך תהייה מוצלחת.

כמובן שתבחר במקום שגם תמשיך לטפל בו אח"כ.

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

רכב מצוין ולדעתי אתה עוד יכול להוריד אותו במחיר. זה אולי נשמע מוזר, אבל מנוע 2000 באמת חסכוני יותר. לגבי הגיר תבדוק טוב את מצבו אבל בסך הכל בגרסה של מנועי 2000 הואמאוד אמין ויעשה גם 200K קילומטר בלי בעיה. תבדוקטוב אם הרכב עבר תאונות!

פורסם

תודה רבה לכולם! מחר אקח את הרכב לבדיקה, אם יהיה תקין ארכוש אותו :) לגבי המחיר, אם ימצאו אי אילו תקלות אני כמובן אוריד אותו(עד למחיר כלל התיקונים). מקווה לטוב! ושוב, תודה!

פורסם
היי,

אכן הרכב מאוד מאוד מפנק , אך יש לשים לב לגיר האוטומטי הידוע לשמצה של פיג'ו סיטוראן (AL4 - תריץ חיפוש אתה תמצא הרבה), שתיקונו יכול להתחיל מ-800 להחלפת שסתומים עד 3500 לשיפוץ גיר מלא,

מי עושה שיפוץ מלא ב3500? אני לא שואל בציניות אני באמת רוצה לדעת.

• תוכן חדש...