Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם, ברשותי יונדאי גטס 2005 מנוע 1600 נורת השמן נדלקת בסרק כאשר אני עוצר בצומת, לציין כי החלפתי יוניט חדשה והרכב עבר טיפול והדבר לא הביא תוצאות.

מה יכול להיות הבעיה ? תודה.

פורסם

יש לבדוק לחת שמן עם שעון כי אם יש לך לחץ שמן נמות אז זה יכול להיות הרבה דברים כמו מסיבי מנוע בעיה במשאבת שמן מסנן שמן לא תקין וכולי

פורסם

אם הרכב היה בליסינג /השכרה לשעבר,גרור מהר למוסך. יש לפרק אגן שמן לנקות את כל הבוצה,במידת הצורך להיעזר בפלאשינג אגרסיבי .

ללא טיפול הולם ימיו של המנוע הזה ספורים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בכל מקרה לנסוע ברכב במצב הזה רק יגרום נזק. כמו שדני אמר, לא ברור מה עשו לרכב, ההמלצה היא לגרור למוסך רציני שקודם כל יפרק את הקרטר וייתן חוות דעת.

פורסם
בכל מקרה לנסוע ברכב במצב הזה רק יגרום נזק. כמו שדני אמר, לא ברור מה עשו לרכב, ההמלצה היא לגרור למוסך רציני שקודם כל יפרק את הקרטר וייתן חוות דעת.

הרכב נבדק במוסך מורשה והוסבר לי שהמנוע כבר נפתח בעבר והרכב חייב שיפוץ מנוע

פורסם

אף אחד כאן לא יוכל לתת לך עצה אחרת בלי יותר פרטים או תמונות. זה שהמנוע נפתח בעבר לא עוזר להבין את הבעיה דרך הפורום. במקומך הייתי פונה למוסך נוסף לחוות דעת והפעם מבקש יותר פרטים, מה בדיוק הבעיה.

פורסם

שוב אני יסביר , נדלקה לי נורת שמן מנוע בסרק זאת הבעיה, עד כאן?

החלפתי יוניט - לא עזר

רצינו לעבור לשלב הבא - פלאשינג, כאשר המוסך המורשה של יונדאי פתח את המנוע התברר שהמנוע נפתח בעבר וחתכו את המעברים במנוע, זאת אומרת שעל פי מה שהם אומרים פלאשינג לא יעזור אלא רק שיפוץ מנוע.

הרכב אצלי כשבועיים בלבד והוא נוסע נקי לחלוטין, השאלה אם זה עניין של זמן וחייב שיפוץ מנוע או אפשר למשוך עם זה ?

פורסם

מה שהסברת הבנו טוב מאוד. מה שלא ברור זה מה זה "קימבונים"/"חתכו את המעברים"/"פתחו מנוע בעבר" וכו.

את זה יוכל להבין רק מי שיראה את המצב. אי אפשר למשוך עם מנוע שעובד בחוסר שימון (קרי- בזמן שהנורה נדלקת) כי הוא ימות מהר מאוד.

שוב אחזור ואמליץ לך לפנות למוסך נוסף, אם אפשר הפעם צלם כמה תמונות ובקש הסבר ברור מה"פתחו/חתכו/קימבנו".

פורסם

שלום, רציתי לשאול כמה יעלה לי מנוע חדש קומפלט בערך כולל עבודה לרכב יונדאי גטס 2005 מנוע 1600 ?

והאם יותר משתלם לשפץ מנוע במידה וזה יעזור או להחליף למנוע מיבוא או פירוק?

עוד שאלה, האם שאני מחליף מנוע , רצועת טיימינג היא גם חדשה? תודה.

פורסם

לצערי הרב ההשערה הראשונית שלי פגעה בול .

בסבירות גבוהה,שהרכב הוזנח,טופל בשמן לא איכותי,נוצרה בוצה ומשם סופו של המנוע.

בהשוואה לרכבים אחרים ביונדאי,הבעיה חמורה וידועה יותר- מעברי המנוע צרים במיוחד ונוטים להיסתם בגלל אותה בוצה הרסנית.

במצבך הנוכחי,במיוחד אם המנוע שופץ כבר פעם,אני ממליץ לא להשקיע בו אגורה,לתרום אותו לגן הילדים הקרוב ולהתקין ברכב מנוע מייבוא.

מעבר לכך,חבל שנכנסת למורשה כי אתה עומד לשלם סכום די גדול בהשוואה למוסך כללי.

כמובן,שמעבר למנוע,יש להחליף טיימינג,מחזירי שמן ומותחן (מבחינת העבודה זה על הדרך אבל יש תוספת מחיר על החלקים וכמובן,שכדאי מאוד כבר להחליף משאבת מים ולבדוק היטב את מצבה של מערכת הקירור.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אל תיגע במנוע עד שהוא לא ימות, אין לך מה להפסיד.

מנוע ה 1.6 של הגטס זהה לזה שבאלנטרה, כך שאין בעייה למצוא מנוע טוב מפירוק.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...