Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 3008

EVGKOP
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה לקנות פז'ו 3008 משנתונים 2010-2011 ופוחד מהמנוע 1.6 THP.

שמעתי על מספר תקלות במסגרת אחראיות.

אשמח לקבת חוות דעת על רכב ותחזוקה.

הגיר 6 הילוכים בכל שנים?

CITROEN C5 X7 2013

CITROEN C5 II 2006

OUTLANDER 2013

פורסם

מניסיון של אחת מליסינג בת שנתיים עם 60 אלף ק"מ רגועים מאד-

הרכב הושבת במהלך נסיעה (גרירה) לא פחות מ8 פעמים במהלך התקופה.

למיטב ידיעתי התקלות היו קשורות בטורבו,בניהול המנוע(חיישנים למינהם) ומערכת הקירור.

לא הופיעה שום בעיה מכיוון הגיר (6 הילוכים בכל השנים).

אני מקווה מאד שנפלנו על לימון, כי הרכב פשוט מעולה כשהוא תקין...

פורסם

במנועי ה-1.6 של פיג'ו/BMW מהשנתונים הראשונים קיים כשל תכנוני במנגנון שרשרת התזמון (בדומה לזה שהיה קיים במנועי TSI). מכוניות שטופלו במוסכי היבואן אמורים היו לעבור החלפה של השרשרת והמותחנים. מעבר לכך, לא ידוע על מחלה ידועה במכוניות הללו. הגיר הוא פלאנטרי (אם כי מתקדם) 6 הילוכים תוצרת אייסין היפנית, והמכונית באופן כללי מעולה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

פשוט תבקש את היסטוריית הטיפולים ותחפש את החלפת מערכת תזמון , או לפחות שהיא נבדקה. חפש בתאריכים של ינואר 2012. בלי היסטוריית טיפולים רציפה אל תחשוב אפילו לקחת את הרכב לבדיקה.

• ספונסר פורום
פורסם

מנועי 1.6 טורבו נמצאים ברוב דגמי פיג'ו וסיטרואן ולצערי יצא להם שם רע בכל הנוגע לאמינות.

התקלות הנפוצות:

1. רעש משרשרת התזמון שנובע מחוסר מתיחה גם בק"מ נמוך

2. תקלות בניהול גלי הזיזים המשתנים גם ביניקה וגם בפליטה

3.סלילי הצתה תקולים גורמים לגמגומים בנסיעה

4. תקלות בטורבו וניהול זרימת האויר

5. תופעה נוספת שקשורה לניהול מנוע וזיופים נובעת מהצטברות של פיח על קני השסתומים

התוכנה לניהול מנוע רגישה מאוד ולא סלחנית לשום תקלה וישר נדלקת נורת אזהרה ונכנסים למצב "חירום" גרירה למוסך ואי נעימות

לכל התקלות יש פתרונות אך התחושה הכללית היא של חוסר אמינות ויש היום כבר רכבים מחוץ לאחריות שגורמים הוצאות כבדות ללקוח

גם רכבים שמטופלים במוסכים מורשי יבואן ולפי הוראות היבואן לא מתחמקים מהתופעות והתקלות .ברור שיש כאלו שהתמזל מזלם ולא "סבלו" מהתקלות שציינתי אך באופן כללי יש יותר מדי כניסות למוסך בגלל הנ"ל

אלו הדברים בהם נתקלנו במוסך גבע ואני יותר מאשמח אם למישהו יש ניסיון אחר יותר טוב

תיבת ההילוכים בניגוד ל- AL4 הרבה יותר אמינה ואין כמעט תקלות

מוסך גבע -איבחון תקלות ע"י טכנאי מומחה פיג'ו-סיטרואן ללא תשלום

אתר הבית שלנו | פייסבוק | שרשור חוות דעת ב-CarsForum

פורסם
רוצה לקנות פז'ו 3008 משנתונים 2010-2011 ופוחד מהמנוע 1.6 THP.

שמעתי על מספר תקלות במסגרת אחראיות.

אשמח לקבת חוות דעת על רכב ותחזוקה.

הגיר 6 הילוכים בכל שנים?

זבל של מנוע, בובה של אוטו (שימושי, נוח, חזק, מרווח יחסית, מפנק).

בצער רב הייתי אומר לך להתרחק, *רק* בגלל המנוע המחורבן (של BMW, טפו עליהם).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
זבל של מנוע, בובה של אוטו (שימושי, נוח, חזק, מרווח יחסית, מפנק).

בצער רב הייתי אומר לך להתרחק, *רק* בגלל המנוע המחורבן (של BMW, טפו עליהם).

איציק

זהו אותו המנוע שמותקן ב:308טורבו/207gt,c4טורבו? או ששם מדובר במנועים אחרים, ושאלה נוספת האם המנועים עברו עדכון/שדרוג או שהם עדיין בעייתיים?

תודה

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אותו המנוע.

בנוגע לשנת יצור 2013 - אין לי מידע (מה גם שזה קצת מוקדם לדעת).

השנים הראשונות היו זוועה - בנוגע ל 2013-2014 נצטרך עוד קצת סבלנות.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
מנועי 1.6 טורבו נמצאים ברוב דגמי פיג'ו וסיטרואן ולצערי יצא להם שם רע בכל הנוגע לאמינות.

התקלות הנפוצות:

1. רעש משרשרת התזמון שנובע מחוסר מתיחה גם בק"מ נמוך

2. תקלות בניהול גלי הזיזים המשתנים גם ביניקה וגם בפליטה

3.סלילי הצתה תקולים גורמים לגמגומים בנסיעה

4. תקלות בטורבו וניהול זרימת האויר

5. תופעה נוספת שקשורה לניהול מנוע וזיופים נובעת מהצטברות של פיח על קני השסתומים

התוכנה לניהול מנוע רגישה מאוד ולא סלחנית לשום תקלה וישר נדלקת נורת אזהרה ונכנסים למצב "חירום" גרירה למוסך ואי נעימות

לכל התקלות יש פתרונות אך התחושה הכללית היא של חוסר אמינות ויש היום כבר רכבים מחוץ לאחריות שגורמים הוצאות כבדות ללקוח

גם רכבים שמטופלים במוסכים מורשי יבואן ולפי הוראות היבואן לא מתחמקים מהתופעות והתקלות .ברור שיש כאלו שהתמזל מזלם ולא "סבלו" מהתקלות שציינתי אך באופן כללי יש יותר מדי כניסות למוסך בגלל הנ"ל

אלו הדברים בהם נתקלנו במוסך גבע ואני יותר מאשמח אם למישהו יש ניסיון אחר יותר טוב

תיבת ההילוכים בניגוד ל- AL4 הרבה יותר אמינה ואין כמעט תקלות

כבעלים של BMW סידרה 1 מודל 2012 אציין שאין לי שום בעיה מהמתואר ע"י מוסך גבע.

האם זה נובע מכך שהבעיות טופלו עד שנת 2012?

או שיש הבדל בכ"ז בין מנוע של BMW לבין זה של PSI, שהרי בסופו של יום מנוע הינו הרבה מעבר לבלוק והבוכנות שנעות בתוכו.

כמו כן, לא שמעתי על בעיות במנועי רכבי מיני המכילים את אותו המנוע.

אשמח לשמוע את תגובת מוסך גבע לסוגייה.

תודה.

פורסם

כמו כן, לא שמעתי על בעיות במנועי רכבי מיני המכילים את אותו המנוע.

כנס לכל פורום מיני ברחבי האיטרנט ותמצא איזכורים בשפע לבעיות האלו, חלקן מופיעות גם בגירסה האטמוספרית.

בנוסף להעדר טורבו, המנוע האטמוספרי הוא עם הזרקה רגילה לסעפת ולא הזרקה ישירה, כך שמטבע הדברים יש בו פחות בעיות.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שתי שאלות - האם הבעיות שתוארו לגבי ה 3008 אופייניות לגבי שנתונים מסוימים? האם שכיחות ב 2012 ומעלה?

האם ההמלצה הכללית היא להימנע למרות הביקורות החיוביות שאני מוצא בהרבה מבחנים על הרכב בזמן שהוא לא במוסך..?

אני מבין שזו לא טויוטה קורולה אבל מצד שני לא מחפש הרפתקאות עם רכב יד 2

ברמות המחיר שאני חושב שאפשר לרכוש אותה, אני חושב שהיא בין המכוניות המוצלחות שיש בנמצא, אבל חוות הדעת של מוסך בגבע בשונה מהסיסמאות הרגילות של עוברי אורח על צרפתיות וכו, כן מטרידה וגורמת לי לוותר..

פורסם
שתי שאלות - האם הבעיות שתוארו לגבי ה 3008 אופייניות לגבי שנתונים מסוימים? האם שכיחות ב 2012 ומעלה?

האם ההמלצה הכללית היא להימנע למרות הביקורות החיוביות שאני מוצא בהרבה מבחנים על הרכב בזמן שהוא לא במוסך..?

אני מבין שזו לא טויוטה קורולה אבל מצד שני לא מחפש הרפתקאות עם רכב יד 2

ברמות המחיר שאני חושב שאפשר לרכוש אותה, אני חושב שהיא בין המכוניות המוצלחות שיש בנמצא, אבל חוות הדעת של מוסך בגבע בשונה מהסיסמאות הרגילות של עוברי אורח על צרפתיות וכו, כן מטרידה וגורמת לי לוותר..

כבעל רכב צרפתי המטופל במוסך "גבע" יכול להגיד שחוות דעת של יוסי ורונן מבוססת על ניסיון רב וגם ירידת מחירון של 3008 כנראה לא נלקחה המאויר. אשמח גם לדעת מתי מנוים 1.6 חדשים יהיו אמינים יותר כבארץ כל רכבים צרפתיים מבוססים עליהם?

CITROEN C5 X7 2013

CITROEN C5 II 2006

OUTLANDER 2013

פורסם

המנוע דווקא לא צרפתי אלא גרמני למהדרין (תכנון של BMW רחמנא ליצלן). גם אני הייתי שמח לדעת האם בנתונים האחרונים הבעיות נפתרו.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

גם אני נחשפתי ל 3008 שאיבדה טורבו בגיל צעיר מאוד ומלבד זה סבלה מהתקלפויות פלסטיק בסיגנון גולף/בורה סימן 4, אם כי במידה פחותה בהרבה. ומסקרן כיצד אותו מנוע שהותקן להבנתי גם במיני קופר, התנהג באחרונה.

• תוכן חדש...