Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל האוטו במצב סביר

ויש שאסי שבבדיקה הם מגדירים קטן

כמה צריך להוריד מהמחיר?

כמה זה משפיע השאסי הקטן הזה

[שהתוצאות של הבדיקה יגיעו הביתה אכתוב בדיוק איך הם הגדירו את זה]

תודה מראש.

פורסם

מזה שאסי קטן ?? עד לאן המכה הגיעה ?? מה נפגע כתוצאה מהמכה ?? מה החליפו ?? מה יישרו ??

..בד"כ מכה מאחורה (קצה שלדה) זה לא רציני . כל מכה מאחורה שעוברת את הטמבון ונכנסת לאמבטיה פוגעת בקורה כבר .

JDM :twisted:

פורסם

לדעתי,

אם כל שאר האוטו בסדר והמפגע הוא לא בטיחותי ואתה מעוניין ברכב תוריד את המחיר כמה שיותר.

אבל תתחשב בזה שיהיה לך מאוד קשה למכור גם במחיר נמוך.

אם אתה לא ממש "חם" על ההונדה הזאת, חכה ותמשיך לחפש אחרת.

עדיף להוסיף עוד כמה שקלים ולא לקבל רכב עם שאסי. לא משנה כמה הוא קטן.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

שילדת מרכב

ליקויים בעלי משמעות נמוכה.

אבחנה: תיקון תאונה מאוחר+כיפופים ותיקונים בתא מטען, ריצפה ובשילדה אחורית, תיקון פגיעה בחזית וכיפופים בפחים קדמיים, מעיכות פח סביב ובגג הרכב ופגמים בצבע, תיקוני מרכב וצבע סביב, חלודות בתחתית המרכב ומכללים.

זוהי מה שהם אמרו

עכשיו כמה ירידת ערך בעיה כזאת גורמת

ומה באמת הנזק?

תודה מראש.

פורסם
שילדת מרכב

אבחנה: תיקון תאונה מאוחר+כיפופים ותיקונים בתא מטען, ריצפה ובשילדה אחורית, תיקון פגיעה בחזית וכיפופים בפחים קדמיים, מעיכות פח סביב ובגג הרכב ופגמים בצבע, תיקוני מרכב וצבע סביב, חלודות בתחתית המרכב ומכללים.

זוהי מה שהם אמרו

ומה באמת הנזק?

אם אני לא טועה (ובדקתי רק פעם אחת לפני חצי שנה רכב במכון), זה שבדק לך את הרכב אמור לומר לך כמה עולים כל הנזקים, כמה יעלו התיקונים ומהי ירידת הערך של הרכב עקב הבעיות שיש לו.

לאחר שקיבלת הערכת מחיר של הנזק, תוכל לשבת עם בעל הרכב ולסגור על מחיר שיהיה נוח לשניכם.

יוסי.

פורסם
שילדת מרכב

זוהי מה שהם אמרו

ומה באמת הנזק?

רק לי נדמה שהאוטו כבר נסע קצת על הגג?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
הונדה סיויק זה אוטו שלא קשה למצוא !

אז תחפש עוד קצת ותמצא אחת יותר טובה.בלי פגיעה בשילדה

לא קשה למצוא הונדות למכירה, אבל קשה מאוד למצוא כאלה שבמצב טוב.

אישית לא הייתי מתקרב לרכב הזה. או לכל רכב אחר עם פגיעות שלדה.

גם ככה קשה היום למכור מכוניות בלי פגיעות שלדה, לקנות רכב עם שאסי זה פשוט להכניס ראש בריא למיטה חולה.

יוסי.

פורסם
שילדת מרכב

זה מה שהם אמרו

ומה באמת הנזק?

עצה 1, עם הרבה סימני קריאה, עזוב את הרכב וחפש אחר.

עצה 2, ראה עצה 1.

עצה 3, אם בכל זאת אתה מתעקש: רכב כזה עבר בדיקה של שמאי. ראשית, בקש את דוח השמאי. הוא אמור להיות אצל בעל הרכב. אם איננו אז אצל סוכן הביטוח שלו. אם אין בכלל דוח שמאי, כנראה שמסתירים אותו ממך, ותסיק המסקנות לבד. אם קיבלת את דוח השמאי, בדוק מה הנזק הרשום שם. אם אין ירידת ערך, תוריד כמה אלפי ש"ח בכל מקרה (בלי קשר להורדות על תיקונים שצריך לעשות ברכב; רק על הבעיות במרכב). אם יש ירידת ערך, הירידה הריאלית לדעתי היא פי 3-4 ממה שרשם השמאי (אבל אני באמת לא מומחה, זו פשוט ההתרשמות שקיבלתי כאן בפורום ובמקורות אחרים, כשהיתה לי בעיה דומה לפני כחודשיים).

עצה 4, תחשוב - אם היית יודע לפני שהתקשרת לבעל הרכב בפעם הראשונה, שזה מצב הרכב, היית מתקשר אליו??? הסק את המסקנות לבד וחזור לעצה 1.

פורסם

בהחלט קשה למצוא היום סיוויק במצב טוב , שלא נדבר על ידניות שעוברות התעללויות ובד"כ האנשים שרוכשים סיוויק הם לא ממש מבינים גדולים והנזק שנגרם לאוטו כתוצאה מהזנחה והתעללות הוא בלתי הפיך!אני עברתי את הסרט הזה פעמיים עם סיוויק קופה שכאמור לא ניתן למצוא גיר ידני ללא שאסי קדימה+אחורה ,פלסטיקה פנימית שחוקה ועוד דברים עצובים להחריד..

לכן מציאת סיוויק אוטומט במצב חדש - איך שהוא משימה בהחלט אפשרית והסבה לידני זאת השיטה !

גם סיוויק שמורה וגם ידנית בסופו של תהליך.

או שיש לך זמן לחפש ולחפש ולחפש.. 4 דלתות ידנית אתה בסוף תמצא השאלה הא מתי ובאיזה מצב ?

JDM :twisted:

פורסם
בהחלט קשה למצוא היום סיוויק במצב טוב , שלא נדבר על ידניות שעוברות התעללויות ובד"כ האנשים שרוכשים סיוויק הם לא ממש מבינים גדולים והנזק שנגרם לאוטו כתוצאה מהזנחה והתעללות הוא בלתי הפיך!אני עברתי את הסרט הזה פעמיים עם סיוויק קופה שכאמור לא ניתן למצוא גיר ידני ללא שאסי קדימה+אחורה ,פלסטיקה פנימית שחוקה ועוד דברים עצובים להחריד..

לכן מציאת סיוויק אוטומט במצב חדש - איך שהוא משימה בהחלט אפשרית והסבה לידני זאת השיטה !

גם סיוויק שמורה וגם ידנית בסופו של תהליך.

או שיש לך זמן לחפש ולחפש ולחפש.. 4 דלתות ידנית אתה בסוף תמצא השאלה הא מתי ובאיזה מצב ?

מזכיר לי את הרצון שלי להסב 306 מדיזל לבנזין.

או במילים אחרות, האם זה שווה?

יוסי.

פורסם

שמע בחור, בלי קשר לשאסי, הרכב עבר תאונה קשה שכללה התהפכות (תיקונים בגג), אני לא הייתי נוגע ברכב כזה, לא חסרות הונדה סיוויק, צא מזה

מעוניין לרכוש 323 E46 משנתון מוקדם, מפוארת אורגינלית וחדשה עם ק"מ נמוך. כמו שקונים מזקן. בה"פ.

פורסם

לא רק שהרכב חטף מכל הכיוונים והתיקון היה חאפרי למדי..

יש חלודה בתחתית הרכב ובמכלולים.. רק זאת סיבה טובה לברוח מהרכב הזה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...