Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים המחיר של הsilk shine מתעדכן ל60 ש"ח לבקבוק של חצי ליטר,חומר הגנה לפלסטיקה פנימית שישאיר את הדשבורד שלכם מוגן מהשמש המטגנת של הקיץ,שווה שווה שווה!!!!(החומר מקורי בגלון לא דולל אפילו לא בטיפת מים אחת,מחיר הכי זול בארץ והכמות מוגבלת)

x7sq.jpg

69c3.jpg

wnyi.jpg

מגבת צהובה מהקוריאני,התמונה להמחשה זאת מגבת שאני משתמש בה והיא עברה מעל ל10 כביסות,מה שאני מוכר היא אותה מגבת רק חדשה שעברה כביסה אחת בלבד,מעולה לbuffing

m7kj.jpg
פורסם

אז גם אני מוכר כמה דברים.

הראשון, שמפו the treatment wash&wax 1.9L שלא נפתח. מחירו באוטוסטור 49 ש"ח, אני מבקש 25 ש"ח.

המוצר השני, Meguiar's Ultimate Liquid Wax 0.177L שלא נפתח, בקבוק סגור. מחירו באוטוסטור 35 ש"ח, אני מבקש 20 ש"ח.

המוצר השלישי, שמפו Chemical Guys | MR Pink 473ml. השתמשתי בו כמה פעמים אבל עברתי לשמפו אחר. מחירו ב VIX הוא 44 ש"ח, כיוון שהשתמשתי בו ונשאר בו כ 75% אני מבקש 20 ש"ח.

המוצר הרביעי Chemical Guys | VERTUA BOND 408 473ml, מחירו ב VIX הוא 120 ש"ח, כיוון שהשתמשתי בו כמה פעמים ונשאר בו כ 85% אני מבקש 70 ש"ח.

למי שמעוניין, אמכור את כל החבילה הנ"ל במחיר מגוחך של 100 ש"ח.

אני גר ברמת גן, בימי חול עובד באזור בורסת היהלומים.

uploadfromtaptalk1400344949608.jpguploadfromtaptalk1400344964306.jpguploadfromtaptalk1400344976886.jpguploadfromtaptalk1400344990254.jpg

פורסם
כן, ואת הפד של קוראני אני נותן מתנה.

חצי בקבוק של האולטימייט זה איזה 2 רכבים מינימום.

[ATTACH=CONFIG]381502[/ATTACH]

רוצה את הכוכב נינג'ה.

"יאללה בירי".

פורסם

אני מחפש לקנות ג'טסיל 109, onr, מגבת Uber.. ואפליקטורים ומגבות.. את הקנייה אני מעוניין לאסוף במפגש הקרוב בצפון.. לכל מ שיש חלק או כל דברים שיצור איתי. קשר בהודעות פרטיות

פורסם

מעוניין בליטר לפחות של ONR ובאוטם צבע כדוגמת קולינייט 845 או f1000pk

באיזור הצפון(חיפה -כרמיאל) או במפגש הקרוב בצפון!

תודה

קיריל

פורסם

לא בידיוק מוצר דיטיילינג שטיפה, אבל עדיין בתחום הקוסמיטיקה, אולי זה ימצא חן בעיני מישהו.

בעקבות פרוייקט של חבר שלא יצא לדרך, ארבע פחיות פלסטידיפ בצבע שחור מט, 360 ש"ח לכולן.

הפחיות ימכרו אך ורק ביחד, אין לו מה לעשות עם הפחיות שנותרו.

המחיר הוא מחיר ז*ות, משמעותית פחות ממחיר של חנות (115 ש"ח), אז לא יהיו הנחות נוספות.

זמין באיזור בקעת אונו.

"יאללה בירי".

פורסם

תרסיס דיטיילר פנימי Meguiar's Interior Detailer

שומש פעם אחת בלבד, שפריצים בודדים, התוצאה מבריקה מידי לטעמי.

ימכר תמורת20 ש״ח ,אזור ירושלים.

בנוסף, אני מחפש מקציף לגרניק של קרשר, onr, סילק שיין או נאטורל שיין של cg.

M-TECH E46

פורסם
אז גם אני מוכר כמה דברים.

הראשון, שמפו the treatment wash&wax 1.9L שלא נפתח. מחירו באוטוסטור 49 ש"ח, אני מבקש 25 ש"ח.

המוצר השני, Meguiar's Ultimate Liquid Wax 0.177L שלא נפתח, בקבוק סגור. מחירו באוטוסטור 35 ש"ח, אני מבקש 20 ש"ח.

המוצר השלישי, שמפו Chemical Guys | MR Pink 473ml. השתמשתי בו כמה פעמים אבל עברתי לשמפו אחר. מחירו ב VIX הוא 44 ש"ח, כיוון שהשתמשתי בו ונשאר בו כ 75% אני מבקש 20 ש"ח.

המוצר הרביעי Chemical Guys | VERTUA BOND 408 473ml, מחירו ב VIX הוא 120 ש"ח, כיוון שהשתמשתי בו כמה פעמים ונשאר בו כ 85% אני מבקש 70 ש"ח.

למי שמעוניין, אמכור את כל החבילה הנ"ל במחיר מגוחך של 100 ש"ח.

אני גר ברמת גן, בימי חול עובד באזור בורסת היהלומים.

[ATTACH]381900[/ATTACH][ATTACH]381901[/ATTACH][ATTACH]381902[/ATTACH][ATTACH]381903[/ATTACH]

עדיין רלוונטי. מעדיף למכור הכל ביחד במחיר של 100 ש"ח מאשר מוצר מתוך החבילה.

פורסם

מגווארייס מנקה ג'אנטים 2 ליטר ב70 שקל! (חומר שמיועד לדילול)

מגווארייס מחדש ומבריק גומי/צמיגים 2 ליטר ב120 שקל.

אופטיבונד רבע בקבוק ריק 80 שקל בלבד! לבוא ולחטוף.

ACRYLIC SPIRTZ אוטם צבע של דודו גו'ס, רבע בקבוק ריק 80 שקל

מאדרס מחדש/פוליש אלומיניום. 50 שקל

2 חומרים: מגוואיירס אולטימייט קמפאונד + 105, נשאר חצי בערך בכל אחד. 70 שקל לשניהם ביחד

2 חומרים: מאדרס וואקס + מאדרס פוליש-גלייז, נשאר בערך חצי בכל אחד. 80 שקל לשניהם יחד

3 חומרים: קארפלן וואקס + פוליש + מחדש פלסטיק שחור בספריי, נשאר חצי מכל אחד. 30 שקל להכל

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...