Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כפי שניתן לראות כאן וכאן אני עומד בפני רכישת רכב חדש, כאשר ההתלבטות היא בין שברולט ספארק לסיאט מיי.

הבעיה היא שמשום מה לא ניתן לבצע נסיעת מבחן על סיאט מיי, מסיבות שאני ממש לא מבין. לא נראה לי שמדובר בדרישה מוגזמת נוכח העובדה שאני הולך להוציא מעל 60K על הרכב (אני מתעקש על נסיעת המבחן היות וישנם מספר דברים שאני רוצה לבדוק בה, בראש ובראשונה את המזגן).

עם זאת, כנראה שבצ'מפיון חושבים אחרת.

זה הסיפור:

הסיאט מיי היתה הרכב הראשון שהלכתי לראות (באולם התצוגה בחיפה), לפני חודש וחצי. באותו המעמד, ביקשתי נסיעת מבחן על המיי. אותו סוכן שדיברתי איתו הבטיח שיחזור אלי, ולא חזר. חזרתי לסוכנות עוד פעמיים בהפרשים של שבוע כדי לראות אם ניתן לבצע נסיעת מבחן על הרכב. בשני המקרים התשובה היתה שהעניין מתעכב ושהוא יחזור אלי (ובשתי הפעמים לא חזר).

בשלב הזה הנחתי שפשוט מדובר בסוכן בעייתי שמסיבה לא ברורה לא רוצה להתאמץ (אגב, חודש וחצי אחרי, הוא עדיין לא חזר אלי), והתשובה הברורה היתה למצוא סוכן אחר. משום מה פריסת הסוכנויות של סיאט מחוץ לגוש דן דלילה ביותר והסוכנות הבאה בקרבתה אלי היא בנצרת, מרחק נסיעה מכובד ממני. בכל זאת, לא התעצלתי ונסעתי לשם (לפני כשבועיים). גם שם התעקשתי על נסיעת מבחן. בשלב זה נאמר לי שעל רכבים אחרים, כגון האיביזה, אין בעיה לבצע נסיעת מבחן, אבל הסוכנות לא תקבל מיי לנסיעת מבחן בלי התחייבות מצידי- כלומר שעלי לשלם מקדמה על הרכב. כמובן שלא הסכמתי- הרי אני עדיין לא בטוח שאני מעוניין ברכב. הבהרתי לסוכן שבמידה והרכב ימצא חן בעיני בנסיעת המבחן אני אזמין אותו מיידית. הסכמנו שיחזור אלי עם תאריך. בניגוד לסוכן מחיפה, סוכן המכירות הזה יצר איתי קשר מספר פעמים מאז, אבל נסיעת מבחן עוד לא התקיימה (כל פעם מתבטלת ברגע האחרון בטענה שלא נשלח אליו הרכב). מדובר בשיפור, אבל המטרה עוד לא הושגה.

אתמול החלטתי שאם מוחמד לא יבוא אל ההר, ההר יבוא אל מוחמד, והיום ניסיתי ליצור קשר עם הסוכנות המרכזית (לפחות אני חושב שמדובר בסוכנות המרכזית- באתר שלהם זה לא מצויין) בהרצליה. התקשרתי פעמיים, לשני מספרים שונים שמופיעים באתר. אף אחד לא עונה. השארתי את מספר הטלפון שלי במזכירות אבל לא חזרו אלי. אני מעוניין ברכב, אבל עם כל הכבוד, אני לא מוכן לנסוע עד הרצליה בלי שאני יודע שאוכל לבצע נסיעת מבחן.

השאלה שאני שואל: צ'מפיון בכלל מעוניינים למכור את הרכב הזה? מאז שהתחיל התהליך אני נתקל בהתחמקויות וחוסר יכולת לספק ללקוח שירות בסיסי, ואני מתחיל להאמין שלא מדובר בצירוף מקרים. מדובר בעסקה המשתלמת ביותר משלושת האחיות התאומות, וכנראה הם מרוויחים עליה פחות מעל האחרות, אבל אם אתם לא מעוניינים למכור, למה לפרסם את הרכב?

בנוסף, האם למישהו יש רעיונות לגבי מה ניתן לעשות כדי לזרז את התהליך? מישהו עשה לאחרונה נסיעת מבחן על מיי? אם כן, באיזו סוכנות?

חשוב לציין, אגב, שבשברולט לקח בדיוק יום אחד לארגן את נסיעת המבחן. יכול להיות שזה חריג לטובה, אבל אני חושב שחודש וחצי זה לא פרק זמן מתקבל על הדעת.

עריכה אחרונה על ידי RedLabel

"ai motoare capul doare"

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לסיטיגו יש מנוע שונה וחלש יותר. לגבי האפ לא בדקתי את המפרטים והאפשרויות, אבל זה רעיון טוב בתור מוצא אחרון. בכל מקרה, לא ברור לי למה אני לא יכול לנהוג בדיוק על הרכב שאני רוצה לקנות.

"ai motoare capul doare"

פורסם

תשמע העסק מזלזל בך ואתה עדיין רוצה לרכוש ממנו מוצר? אני למשל לא הייתי מדבר איתם יותר רק אם אני ממש אבל ממש רוצה את הרכב - במקרה שלך אתה לא בטוח אבל כן רוצה בגלל שהעסקה משתלמת לעומת המתחרים.

לאן התקשרת ? לטלפון הראשי של צמפיון? ניסית ברובריקה "צור קשר" באתר הראשי?

אולי שווה לך לשלם מקדמה ? אבל לבדוק חוזה שלא ייעשו לך בעיות, מניסיון של חבר פורום הם עשו לו בעיות החזר מקדמה....

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

בחיפה יש גם את הVW UP אותו דבר,אפשר לנסות אצלם,זה אותו רכב רק עם מחיר לא הגיוני.

או שפשוט להיכנס לסוכנות יונדאי ולהבין שסתם ביזבזת זמן בסוכניות של סיאט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

יוליאן, בהודעה הראשונה שפרסמתי בפורום ייעוץ (שבה ייעצת לי, שוב תודה דרך אגב), כתבתי כבר שהייתי ביונדאי. ה I10 החדשה נראית אחלה, אבל נאמר לי אז שגרסת הבסיס הידנית לא תהיה במלאי עד אוגוסט. משהו השתנה מאז? אם כן, אולי שווה לקפוץ לעוד ביקור.

aka, התקשרתי למספר שמופיע כמספר של הסוכנות ולמספר שמופיע כמספר של סוכני המכירות. אני לא מוכן לשלם עד שאני בטוח שאני רוצה את הרכב, לא רוצה להתחיל להסתבך עם החזרים.

עריכה אחרונה על ידי RedLabel

"ai motoare capul doare"

פורסם
כפי שניתן לראות כאן וכאן אני עומד בפני רכישת רכב חדש, כאשר ההתלבטות היא בין שברולט ספארק לסיאט מיי.

הבעיה היא שמשום מה לא ניתן לבצע נסיעת מבחן על סיאט מיי, מסיבות שאני ממש לא מבין.

קראתי עד כאן ^

כשבת דודתי רכשה את הMii/3 שלה פשוט הגענו להרצליה בלי שום תיאום מראש, היא ביקשה נסיעת מבחן וקיבלה במקום, אחרי חצי שעה של התלבטויות יצאה הזמנה לפועל.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מזלזלים בך ואתה כנראה אוהב את זה. הייתי מחפש במקומך רכב אחר ( פיקנטו, פנדה וכו׳) ולאחר שהייתי רוכש, הייתי שולח מכתב תלונה לצ׳מפיון עם השתלשלות המקרה. חבל שפראיירים לא מתים...

פורסם (נערך)

הסוכניות וגם המוסכים פה שלהם פשוט פח (מדבר על עפולה וק"ש,בנצרת דווקא מוסך מצוין).

כשהזמנתי את הסקודה לא התעצלתי ונסעתי עד ליגאל אלון בת"א (שעתיים לכל צד)

ד"א אתה לא חייב להרחיק כל כך,באוטודיל חיפה יש סיאט מיי 2013 עם 15K ק"מ - גש לשם ובצע נסיעת מבחן ;)

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אם ככה מתייחסים אליך כאשר אתה מעוניין במוצר שלהם, חשוב איך יתייחסו איך כאשר תהיה כבר לקוח ותצוץ בעיה.

הייתי ממשיך הלאה,יש מספיק אופציות בשוק בטווח המחירים הזה.

בהצלחה.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
מזלזלים בך ואתה כנראה אוהב את זה. הייתי מחפש במקומך רכב אחר ( פיקנטו, פנדה וכו׳) ולאחר שהייתי רוכש, הייתי שולח מכתב תלונה לצ׳מפיון עם השתלשלות המקרה. חבל שפראיירים לא מתים...

בדיוק.

או שאתה מזוכיסט , ואז ברורה ההתעקשות שלך...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
אם ככה מתייחסים אליך כאשר אתה מעוניין במוצר שלהם, חשוב איך יתייחסו איך כאשר תהיה כבר לקוח ותצוץ בעיה.

הייתי ממשיך הלאה,יש מספיק אופציות בשוק בטווח המחירים הזה.

בהצלחה.

מסכים ב 100%. לא חסר מכוניות מיני טובות.

emotion of motion

פורסם

יש בתוך המושבים זהב טהור שאפשר לממש אח"כ? כי אם אין, אז אני מתקשה להבין למה אתה מתעקש על הרכב הזה.

יש טובים יותר, כנס לסוכנויות ורכוש לך אחד, רצוי לא מיבואן שיורק עליך.

אגב - אני אישית לא מאמין בנסיעות מבחן. אם אתה באמת רוצה להרגיש רכב, קח לך אחד לסופ"ש, תשלם 150-200 ש"ח ותיסע במשך יומיים בתנאים היומיומיים שלך, עם מזגן, בלי מזגן - ואח"כ בתנאי אקסטרים עד גבול ההיגיון - כבישים משובשים, עליות תלולות וכו'.

אחרי יומיים עם הרכב ו-150 ק"מ מאחוריך, אתה תהייה בשל להחליט האם אתה רוצה את הרכב או לא. לא מנסיעת מבחן של 10 דקות.

• תוכן חדש...