Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זכור לי שיש איזה חומר מיוחד במן אריזה כזאת כמו שפתון, נסה לשאול בסופרים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

[הגבתי בשרשור אחר בעניין דומה ומגיב גם לך כאן]

אחרי שתנקה את ה"ג'יפה" הזו תדאג לרכוש את המוצר הבא [קרא את התגובה עד הסוף כי אז תבין שצריך גם לנקות את המגהץ מידי פעם]

8713165030301.jpg

מכאן

וכדאי לשים לב גם ל כאן אבל קודם קרא את זה: [ציטוט משרשור אחר שהגבתי בו]

מגהץ צריך טיפול ניקוי. מצורף קישור, אך אקדים ואומר שאני מנקה את המגהץ שלי באופן שונה ואין לי נסיון עם הדוגמא שאני מביא מעבר לכך שברור לי מעל לכל ספק שיש בעיה שמתוארת כאשר לא מנקים את המגהץ. כל אחד יש שינקה את המגהץ אבל טרם הניקוי כדאי לבדוק שאכן זו האופציה המומלצת או אחת מהן

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם (נערך)

~

נראה שמדובר בתחתית נירוסטה, לכן הנשק המומלץ הוא צמר פלדה עדין. התמודדתי לאחרונה עם סוגיה דומה אצל לקוח אמריקאי ולמדתי שצמר פלדה בדירוג 000 (או מה שמקביל לזה בישראל) עושה את העבודה הכי טובה ולא משאיר שריטות. לשם הבהרה - את ההמלצה קיבלתי מהארליסט ותיק שמשתמש בחומר להברקת הניקלים באופנוע.

חמם את המגהץ לאזור ה-50 מעלות (חם למגע אבל לא שורף את האצבעות), טבול חתיכה קטנה של צמר פלדה במים ונסה לשפשפף בעדינות. אם יורד - יופי, אם לא - נסה חומרים קצת יותר אגרסיביים (וודקה ישנה, מסיר לק, אלכוהול רפואי וכו' בהדרגה עד שתגיע לטרפנטין). בסיום העבודה אל תשכח לנקות את חורי הקיטור עם קיסם, למקרה שיש שם שאריות ג'יפה.

20140417_104311.jpg

אופציה אחרת, משכל ישר ולא מנסיון אישי, היא לנסות נייר לטש עדין בדרגה 1500-2000. לא כל טמבוריה מחזיקה כאלה, אבל מי שכן מוכר אותם בכשלושה שקלים לדף. הפעולה מתבצעת גם כן תו"כ טבילה עקבית במים ולכן החומר נקרא לפעמים "נייר מים" בעגה המקצועית.

אופציה שלישית היא פוליש גס, משהו בסגנון של No.7 לרכב. אני בספק אם זה יהיה אפקטיבי, ואישית לא הייתי הולך בכיוון הזה גם משום שהשאריות עלולות לעבור אח"כ לבגדים שלך.

מה שלא תעשה - ליתר בטחון כדאי לנסות ולשפשף את הפינה התחתונה של המשטח לפני שאתה מתחיל, פשוט כדי לוודא שאכן אין שריטות או איזה ציפוי שמגיב עם החומר.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

הייתי בבעיה דומה לפני כמה חודשים עם מגהץ מאותה הפירמה.

מחיפוש באינטרנט הסתבר שיש לקחת מים ולערבב אותם עם סודה לשתייה. לאחר מכן לחמם את המגהץ ולשפשף את המים החמים עם הסודה על המגהץ עם סקוצברייט.

לי זה ניקה את כל הכתמים האלה.

בהצלחה

• תוכן חדש...