Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זה מודל 2011 שעולה 80.000 ש"ח ועלות התיקון היא 40.000, אז המחיר מאוד יקר.

או זה מודל 1996 שעולה 3000 ש"ח ועלות התיקון היא 1500, אז זה בסדר.

כלומר בוא תרשום איזו הצעת מחיר קיבלת, כדי שאפשר יהיה להתיחס.

פורסם

זה כמעט מחיר של מנוע.

ממליץ בחום לקבל הצעת מחיר ממישהו אמין ומקצועי.

לדוגמה אני פעם קיבלתי הצעת מחיר לתיקון בגיר בעלות של 8300 ש"ח, אצל ספי מסגולה התיקון עלה 3200 ש"ח

פורסם

אם אתה מוכן להגיע לבני ברק, יש את עמוס מזגנים - בעל מקצוע מעולה. הוא לא נחשב זול, אבל כדאי לקבל ממנו חוות דעת שניה - אולי לא כל מה שרשמת דורש החלפה, אולי משופץ יעלה הרבה פחות. ראיתי בשרשור אחר שאתה מתכוון למכור - במקרה הזה משופץ או משומש עם אחריות לא ארוכה יתאימו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

פולי מנוע לא קשור למזגניסט. כל מוסך פשוט יכול לטפל . צריך להחליף אותו הוא התעקם?

תבקש הצעה ברורה לתיקון המזגן ולתיקון הפולי.כדי שהדברים יהיו ברורים

פורסם

לא ברור כ"כ מה הלך בפולי. בכל מקרה התמונה מתחילה להתברר תיקון המזגן הוא לא 7 הוא 4 שזה גם יקר נשמע.

תקבל הצעות נוספות וברורות יותר מה הלך ? מה העבודה ? .אל תמהר

פורסם

פילי מנוע מורכב משני חלקים, ובינהם משכך גומי. תפקיד המשכך הוא למנוע רעשים ורעידות, ולהפחת עומס פתאומי מהרצוע בעת התנעה/כיבוי/שינויי סל"ד חדים של המנוע.

אני מנחש, שהפולי התפרק עקב תפיסת המדחס, המדחס "תקע" את הרצועה, והפולי התפרק עקב כך.

כעת צריך להחליף את הפולי, את רצועת האביזרים ואת המדחס.

אני מבין שהרכב לא במצב נסיעה, ולכן בעייתי להגיע למוסך אחר לבדיקה.

פורסם

הרכב דוקא נוסע יופי כל עוד לא מפעילים מזגן. אבל הבנתי שהפולי יכול לקרוע את הטיימינג ולכן לא כדאי לנייד אותו יותר מדי.

• תוכן חדש...