Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת נראה באמת שיש ירידה בכתיבה בפורום , אבל לדעתי הסיבה היא אחרת. לדעתי הסיבה היא שינוי עיצוב\גרפיקה של ממשק הפורום .

העיצוב הקודם היה יותר ידידותי ויותר נח. ואכן יש תחושה שכמות הכתיבה בפורום ירדה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

כנראה ששניכם צודקים, כל אחד ונימוקיו. לדעתי יש יותר "מקומות" בנושא רכבי אספנות, לפזר את תשומת הלב והחברים לא טורחים לפרסם כל דבר פעמים, או שלוש... מה גם שבפייסבוק, יש לך משוב מיידי דרך המייל/סלולארי, על תגובות להודעה שלך.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

כל אחד וטעמו הוא, על פי רוב אנו מתקשים להתסגל לשינויים ומעדיפים את שהיה לפני כן - ועדיין:

לי הפורמט החדש לא נוח, מסורבל, פחות מזמין - ופחות 'עושה חשק' לגלוש. ואני אכן פחות מבקר בפורום.

פורסם
כנראה ששניכם צודקים, כל אחד ונימוקיו. לדעתי יש יותר "מקומות" בנושא רכבי אספנות, לפזר את תשומת הלב והחברים לא טורחים לפרסם כל דבר פעמים, או שלוש... מה גם שבפייסבוק, יש לך משוב מיידי דרך המייל/סלולארי, על תגובות להודעה שלך.

דורון, דווקא הממשק החדש הרבה יותר נוח בנייד, ויש אפליקציה נוחה tapalink

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אסף וצביקה אני בדעה שלכם, העיצוב הקודם באמת היה הרבה יותר נוח.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

very true

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
סיבה א: הממשק החדש פחות קריא

also very true

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

גם אני בדעה הזו,הממשק על הפנים ואין

כבר את החשק לעבור בין הפורומים השונים ולראות את השרשורים החדשים

גם לפורום אספנות אני ממעיט להכנס ולהגיב.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

• תוכן חדש...