Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נסענו היום עם משפחתי, אני אמי ואחי, לתל אביב.

היינו אמורים להיות שם מוקדם בבוקר, לצורך בדיקות של משרד הבריאות.

נסיעה ראשונה לתל אביב, שאני נוסע עם משפחתי.

הייתי בתל אביב עם הרכב, ונהגתי בתל אביב, בליווי חבר פורום לפני מספר חודשים, כשעזרתם לי להכיר את הרכב ולהשתפר בנהיגה.

אני אקצר את הדברים -

חציתי בטעות רמזור מספר שניות לאחר שהוא התחלף לאדום.

אני הייתי במהירות גבוהה, לא חשבתי שלא אצליח לבלום, הרמזור הבהב, אני חציתי אותו מספר שניות לאחר שהוא התחלף לאדום.

פחדתי להישאר עם הרכב באמצע הצומת, אז הפסקתי ללחוץ על הבלם והאוטו חצה באדום.

זה היה בדרך לתל אביב.

אני לא מתמצא בכבישים ומקומות לצערי, לכן אני לא יודע להגיד היכן זה בדיוק.

אני רק זוכר שמספר רגעים לאחר מכן ראיתי שלט ירוק מימני שהיה כתוב שם "צומת נחשון".

זה היה בבוקר, בשעה 08:40

חשבתי להתקשר למשטרה לשאול מה אני אמור לעשות במצב שכזה, אבל אני לא יודע אם זה מה שעלי לעשות.

המקרה הזה פשוט הרס לי את כל היום לצערי.

לא הפסקתי לחשוב על זה.

גם הנסיעה בתל אביב לא הוסיפה למצב רוח. הכבישים מאוד מסובכים למי שמגיע מחוץ לתל אביב.

הכל מהיר, הכל לחוץ, צפוף מאוד, מסוכן.

כמעט יצא לי לדפוק את האוטו בתל אביב לצערי בחניון בעמוד, מזל שהגבתי מהר.

פשוט המקרה הזה גרם לי לצאת מפוקוס, לא הייתי מרוכז בכלום אני מהבוקר חושב רק על זה.

פורסם

אתה רציני?

תשלח לי את הפרטים שלך אני כבר אדאג לכתוב לך דו"ח.

וברצינות, פשוט למד מהמקרה ותהיה קשוב ומרוכז יותר בפעם הבאה שאתה עולה על ההגה.

פורסם

נשמע שאתה סופר לחוץ מנהיגה במקומות חדשים

אם זה המקרה..

ידידי... קי מונית פעם הבאה כי אתה מהר מאוד תגיע לתאונה . אם כל דבר קטן מלחיץ אותה תרד מההגה וכמה שיותר מהר.

זאת לפחות דעתי האישית

פורסם

אתה לא צריך להודיע לאף אחד , פשוט תעשה ריסט לעצמך ותלמד מזה לפעם הבאה .

פעם הבאה , פשוט בגלל שאין לך הכרות עם הכבישים , תסע פשוט יותר לאט .

שים לב לצמתים , שלטים , רמזורים. עצם זה שתסע יותר לאט , תיהיה לך טווח תגובה יותר ארוך .

חוץ מזה , לחץ לא תורם בשום סיטואציה בחיים . סע רגוע , נינוח , קח את הזמן . אף אחד לא רודף אחרייך .

פורסם

זה לא צבא שאם יגלו שלא הודעת יתנו לך עונש...

כמובן שלעבור באדום מסוכן לך ולסובבים

אבל אם עברת ולא קרה כלום ואף שוטר לא ראה, אז רק תלמד לפעם הבאה מתי להתחיל לעצור ומתי לא וזהו, לא סיפור גדול.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...