Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין צורך במתאם שקע אנגלי פשוט חותכים בקצה ומחברים תקע רגיל, גם אני קניתי מcyc אבל עלה לי 670 שח כי שלחתי לאירופה אז המשלוח עלה 10פאונד.. רק קחו בחשבון את השירות של cyc גרוע בלשון המעטה , ואם הם ישלחו עם פדקס dhl וכו׳ קחו בחשבון עליות של חברות השילוח משהו כמו 90 שח נוספים עמלות שיחרור וכאלה..

שיפוצים..

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הם שולחים ב royalmail.

אין משהו אחר. וזה הדואר הכי טוב שאפשר לבקש מכל הבחינות.

חוץ מזה צדקת בהכל,אבל אין מה לעשות נפרנס את העמלקים.

פורסם

ה-das-6-pro זו מכונה ברמה יותר גבוהה ממגווירס, כך שזה לא בדיוק בר השוואה, והיא גם לא נמכרת בארץ.

חוץ מזה, יהיה פער של 150-250.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

מה כולם עם האחריות הזו ? זה על כל דבר אתה יכול להגיד את זה.

במחיר שמגווירס דורשים פה בארץ אני מוכן "להסתכן" כולה מכונה.

פער של 150 ש"ח בתנאי שכולם יקנו מכונה ב 1100 ש"ח. שזה 10 איש.

א. זה בחיים לא יקרה לכן הפער הוא 250 שח מינימום.

ב. אתה משווה בין MEGUAIRS DA ל DAS6 PRO אז זה לא כל כך אותו דבר..

פורסם

קודם כל בהצלחה עם המהלך ,חשוב שיבינו שלא שבגלל שיש כרגע מכונה אחת בארץ אז זה המחיר תתפוצצו ,אני גם לא מסכים עם זה,סתם לידע כללי המגס והדאס מיוצרות באותו המפעל.

שיפוצים..

פורסם

יש מיליון השוואות ברשת על שתי המכונות האלו , וממה שככה קראתי , אין כול כך הבדל גדול ביניהם חוץ ממחיר .

מגס - קרוז קונטרול

דאס- מנוע חזק

מגס- כפתורים נוחים לבורר מהירות + הדלקה וכיבוי

דאס - שמו את הכפתורים במקום לא פרקטי

מגס - מחיר גבוה

דאס - מחיר נמוך (לאנשים שגרים בחו"ל)

דאס שווה קניה למי שגר בחו"ל. אבל מי שגר בישראל המחיר יוצא כמעט אותו דבר .

כמובן שיש עוד עלויות על פדים , חומרים ואביזרים .

פורסם
אם המכס הוא 12% (בנוסף למע"מ) אז זה 30% סה"כ - 960 ש"ח

חוקי החשבון שאתה מכיר לא עובדים במכס, מכס של 12% + 18% מע"מ יוצא 32.16% (החישוב הוא של מס על מס , וכן יש כפל מס)

בנוסף יש לקחת בחשבון שמדובר במחיר שכבר עובר את הפטור ממכס , ויכול להיות שבנוסף יהיה מס קניה

בנוסף אם מדובר ב EMS ישנה עוד 110 ש"ח לחבילה על עמלת שחרור (בהנחה שלא מעוכב במכס ואז הסכום יכול בקלות להכפיל את עצמו....

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

ה PORTER CABLE זו מכונה מצוינת, נחשבת ל BENCHMARK של מכונות ה DA. אני קניתי אחת כזו מחבר הפורום E-A. רק שים לב לחיבור לחשמל ותוודא שהיא מותאמת ל 220V ולא ל 110V, אחרת תצטרך ממיר.

פורסם
מה הביקורת על המכונה PORTER-CABLE 7424XP 6-Inch Variable-Speed Polisher.

אני יכול להזמין אותה עד הבית אחרי עלויות שילוח ומיסים ב728 ש''ח.

מה שבאמזון זה 110V ולא מתאים לארץ ואתה צריך ממיר מתח.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...