Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתי פורים?

החלטתי שהשנה אעביר את פורים לבד, הגיע הזמן שאתחפש בשביל עצמי לשם שינוי.

שנה שעברה הייתי שפנפנת פלייבוי. זוכרים את התמונה ?

haters will hate

פורסם

תגידו בולנטיין- כדאי לשלוח את הפרחים לבית של החברה או למקום העבודה? (היא עובדת בחנות. יש מקום להניח אותם לאיזה שעתיים שלוש)

לגבי המפגש- תחליטו כבר איפה בא לכם. אבל צריך להיות במקום שלוקח לי גג שעה להגיע מפ"ת (מנסים להשיג כרטיסים. וזה יהיה רק ב (17:00)

פורסם

לעבודה.

זה יותר מרגש אותן וככה הן גם משוויצות מול שאר העובדים/עובדות.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

בשעה טוב אחרי שלושה חודשים יש מתח בחדר, קצת עקום יש לזה ברגים אבל אין לנו מקדחה או מברגה בבית אז תליתי את זה עם מברג ביד.

dasu5yme.jpg

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תגידו בולנטיין- כדאי לשלוח את הפרחים לבית של החברה או למקום העבודה? (היא עובדת בחנות. יש מקום להניח אותם לאיזה שעתיים שלוש)

לגבי המפגש- תחליטו כבר איפה בא לכם. אבל צריך להיות במקום שלוקח לי גג שעה להגיע מפ"ת (מנסים להשיג כרטיסים. וזה יהיה רק ב (17:00)

קח בחשבון שזה לא הכי מומלץ אם המנהל שלה הוא איזה שמוק/ית ממורמר/ת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רופני, אם במתח עסקינן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?519127-%D7%90%D7%99%D7%A4%D7%94-%D7%90%D7%A4%D7%A9%D7%A8-%D7%9C%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%AA%D7%97-(%D7%9C%D7%90%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99-%D7%9B%D7%95%D7%A9%D7%A8)-%D7%A9%D7%9E%D7%AA%D7%97%D7%91%D7%A8-%D7%9C%D7%A7%D7%99%D7%A8

מישהו פה בקיא בעניין?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
ברווז אני מבטיח לך שאם אני או חבר טס לספרד אני מביא לך מיץ תפוזים, עליי!

:lol::lol::lol::king::mm_yeah:

הייתי תמיד מסתפר אצל ספר. קצת אחרי שהתגייסתי החלטתי שזה פשוט בזבוז כסף לעשות תספורת "צבאית" אצל ספר.

קניתי מכונה ונתתי לאחותי את הג'וב הנחשק.

גם היום (3 שנים בערך אחרי השחרור), אני עדין עם אותה שיטה ואין תלונות.

תגיד תודה שיש לך אחות. אני צריך לחתוך את השיער ככה לעצמי. יוצא נסבל.

הדפתי לעשות את זה במקום לשלם כל פעם סביב 40 ש"ח לספר שיעשה את זה בשבילי, ועוד ללכת לשם במיוחד בשביל זה, ועוד לפתוח בשיחת חולין כשאני לא מסוגל לשמוע מה הוא אומר. אני ממש לא הטיפוס של שיחות חולין. כששואלים אותי שאלות על עצמי, אני רק מתעצבן, האמת.

השאלה האם יש משחק? כי אם יש אז פתח תקווה לא אקטואלי.

אליפות הארץ בדוקים וטורניר שש-בש, מעבר לזה לא יודע מה יש.

המלצות גם כאן יתקבלו בברכה, נעל נוחה מאוד ועמידה, מאווררת וחסינת מים, ולא קשיחה מדי. בזול עדיף. אני יודע שזה קונפליקט, אבל בעיות פשוטות אני יודע לפתור לבד.

אני חושב שאולי יהיה שווה לך לגשש בכיוון של נעלי עבודה בחנויות אספקה טכנית. בעיקרון הן עונות על הדרישות, עולות גרוש וחצי, אבל ממש לא יודע לגבי נוחות או לא.

לעבודה.

זה יותר מרגש אותן וככה הן גם משוויצות מול שאר העובדים/עובדות.

אל תהיה מ^%%$ק. לא לעבודה.

אם תשלח לה לעבודה, כל הזכרים של כל הנשים שיראו אותה מקבלת את הזר יקבלו נידנודים ויצטרכו לעשות גם כן מחווה כזו, או יותר טובה ממנה. אל תתחיל פה מלחמת עולם...

*אני צוחק, כמובן. אף פעם לא האמנתי בגישה של "אתה גורם לנו להיראות רע". יותר כמו "אתם עושים עבודה מספיק טובה בלהיראות רע בעצמכם".

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...