Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי פורד פיאסטה, יש מקום לדאבל דין,

חבר קנה VW GOLF, הגיעה איתו מערכת של VW- RCD310 והוא החליף למערכת רצינית יותר עם מסך גדול.

קניתי ממנו את הRCD310 אבל הבעיה היא שצריך מתאם כלשהו לחיבור של החוטים בגב המכשיר (החיבור שיש שם לא זהה לחיבור שיש לי באוטו..)

את 2 החיבורים של האנטנה אני יכול לגשר ולעשות חיבור אחד, זה לא בעיה. הבעיה היא בחיבור הגדול יותר של הרמקולים/חשמל וכו'.

איפה ניתן להשיג מתאם כזה, מרכב רגיל, למערכת של VW?

תודה!

בתמונה 1 יש את גב המכשיר RCD310 ובתמונה 2 יש חיבור שנראה כמו החיבור שיש לי באוטו.

1.jpg

2.jpg

שלומי

פורסם

עם אתה מאזור חיפה אז תנסה אצל בן חמו שלמה. קניתי מערכת ב- EBAY והייתה לי בעיה למצוא מתאם להגה (סוזוקי) (מה שיש בשוק הוא על זיכרון שנמחק ברגע שמנתקים את המצבר, הוא סידר לי מתאם שהזיכרון בו קבוע ולא נמחק גם לאחר ניתוק המצבר.

• תוכן חדש...