Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קומפוננט של מורל ,מאתמול הפסיקו לעבוד לי

המידים ויש סאונד רק מהטוויטרים :shock: .

הם מחוברים ישירות למגבר .יש למישהו מושג מה הבעיה

???

פורסם

אני מאמר על הקרוס שנדפק , היתה לחבר שלי בעיה דומה (בקומפוננטים של MIK?) , רק אצלו הטויטרים כמעט לא עבדו, הבעייה היתה בקרוס-אוברים של הקומפוננט, היבואן החליף לנו אותם בלי בעיות .

נסה לבדוק על קרוסים אחרים .

בהצלחה !

מש"ק זרזור

פורסם

לפי מה שאני מבין הם מחוברים ישירות למגבר לא דרך הקרוס

תבדוק את העניינים במגבר.

תחבר תטרייה למידים (לחוטים שלהם הכוונה) ותיראה אם הם מגיבים

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

זה מאוד פשוט, תוציא את הרמקולים ותחבר אותם להגברה אחרת אם הם לא עובדים אז הבעיה ברמקולים (מה שממש לא נראה לי מכיוון שנדיר ששני מידים נשרפים ביחד בבת אחת) אם הם יעבדו תחבר רמקולים אחרים לקרוס, אם הם לא עובדים יש לך בעיה או בקרוס או במגבר ואז אתה צריך לבדוק את העניין יותר לעומק

פורסם
אם חיברת אותם ישר למגבר ולא דרך הקרוס שלהם תהייה בטוח ששרפת אותם ואין לך מה לבדוק משהו אחר
מעניין איך הגעת למסקנה כזאת?
פורסם

לדעתי התקלה במגבר.

"צירוף מקרים" מוזר הוא זה ששני המידים לא עובדים.

לדעתי, קודם תבדוק את המגבר, ואח"כ תבדוק את הרמקולים.

ברור הוא, שהקרוסים/ אלמנטים נשרפו, וצריך להחליף גם אותם, אך הם לא נשרפו סתם כך. (בטח שלא שני הצדדים)

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם
מעניין איך הגעת למסקנה כזאת?

גם מחכה לתשובה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

זה התחיל לי אתמול בלילה,בהתחלה המידים השמיעו סאונד חלש למרות הווליום הגבוה,אח"כ צד אחד עבד לסירוגין. והיום שניהם לא עובדים.

הטוויטרים והמידים מחוברים ביחד לקרוס ומשם למגבר. המגבר תקין כי הסאב עובד בסדר.

אם באמת הקרוסים הם הבעיה אז איך הטוויטרים עדיין עובדים???

פורסם

דבר ראשון, המגבר מחולק לשני הגברות, העובדה שהסאב עובד לא מעידה על כך שהערוצי הגברה של הרמקולים עובדים..

דבר שני גם הקרוס מחולק לשניים ... העובדה שהטוויטר עובד לא בהכרח אומרת שהמיד יעבוד ..

בכל אופן, לי אישית זה נשמע דיי חשוד ששניהם הפסיקו ביחד, לפני שהיתי מאשים את המיד, ואת הקרוס.

(מקרה ששניהם ביחד צריכים להפסיק לעבוד) הייתי מאשים את הכבל של הסיגנל, או מפצל של הסיגנל, או את ההגברה עצמה..

מבלי לבדוק את הנושא, רק נצטרך לתת ניחושים ..

אז תקח זאת לצומת לבך

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...