Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מותקנת לי ברכב מערכת שכוללת מסך DVD קידמי,

לפעמים כשאני נוהג אני מפעיל קליפים לשאר הנוסעים, לא מזמן מישהו אמר לי שנותנים דו"ח על זה ואסור להפעיל בזמן נסיעה, האומנם?

פורסם

תקנה 28 לתקנות התעבורה:

28א. (א) ברכב מנועי המצוי בנסיעה לא תופעל תצוגה הנראית ממושב הנהג, יותקן ברכב מנגנון לניתוקה בהיות הרכב בנסיעה ולא ינהג בו אדם אלא אם נותקה התצוגה כאמור.

(ב) האמור בתקנת משנה (א) לא יחול על תצוגה המיועדת לבקרה או ניווט של הרכב או על מערכות תצוגה בכלי רכב המשמשים את משטרת ישראל או את שירות הביטחון הכללי לצורך מילוי תפקידם או את צבא הגנה לישראל למטרה ביטחונית.

(ג) על אף האמור בתקנה זו, רשאי השר ליתן היתר להפעלה למטרה בטיחותית של תצוגה הנראית לנהג גם בעת נסיעת הרכב, ובלבד שהתצוגה אינה מחייבת צפייה רצופה בה והנהג ברכב שבו מותקנת תצוגה כאמור קיבל הכשרה לשימוש בה תוך כדי נהיגה.

הפתרון המתבקש הוא כמובן תצוגה שאינה נראית לנהג

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זה לא דוח של ברירת קנס אלא הזמנה לבית משפט.

השוטרים מחפשים את השטויות האלה ויקפצו על המציאה הזו כמו אריה על אנטילופה צולעת.

לשיקולך.

פורסם

מה זה אומר תצוגה שאינה נראית לנהג?

והדבר הזה נשמע קצת מוזר

אם יש לי דיסק של קליפים אז אני לא יכול להפעיל אותו בזמן נסיעה?

פורסם

זה לא קשור לדיסק עם קליפים או דיסק של יובל המבולבל.

זה קשור לזה שכשאתה נוהג אסור שירוץ וידאו על המסך מקדימה.

פורסם
מה זה אומר תצוגה שאינה נראית לנהג?

והדבר הזה נשמע קצת מוזר

אם יש לי דיסק של קליפים אז אני לא יכול להפעיל אותו בזמן נסיעה?

תצוגה זה אומר מסך, נראית לנהג זה אומר שממושב הנהג רואים אותה.

אם יש לך מסך שהנהג יכול לראות אותו, הוא חייב להיות כבוי בזמן נסיעה, למעט תוכנת ניווט (נווטן) או מערכת מולטימדיה המותקנת ברכב, ובשני המקרים אסור לה להציג וידאו בזמן נסיעה.

האפשרות הפשוטה היא כמובן לגרום למסכים לא להיות בזווית הראייה של הנהג, אם זה אומר בתקרת הרכב, במשענות הראש של הכיסאות הקדמיים וכו'.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אצלנו בXV אי אפשר לראות בכלל וידאו במסך הקידמי אם הרכב במצב נסיעה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תוכן חדש...