Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ford Fiesta ST - סיכום 1000 ק"מ (כמעט)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תתחדש חבוב, יופי טופי של אוטו.

שמח לראות שאתה שמח :)

182 כ"ס, 29 קג"מ.

יש ST1, ST2. אפשר להזמין גם Style pack.

גדעון, רק אחדד: באוברבוסט ההספק קופץ ל-197 והמומנט קרוב ל-31 קג"מ.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

איזה יופי של רכב. תהנה

כולי קנאה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תשמור עליה טוב טוב,אולי יום אחד אני אקנה ממך אותה.:lol:

יש כבר תור :wink:

תתחדש!

משהו ספציפי לא משך אותך בקליאו ובקורסה?

2 הצרפתיות יושבות אצלי חזק בכוונת (העדפה קלה לקליאו על פני ה208 בגלל עוד זוג דלתות)

הקליאו לא מגיעה עם גיר ידני, לקורסה פשוט פחות התחברתי.

רק שאלה קטנה: אני מבין שלפיאסטה הזאת יש מנוע 1.6T עם 180 כ"ס ו- 24.4 קג"מ, האם אני צודק? האם יש כמה גרסאות מוצעות למכירה? מה בדבר חבילות אבזור, זאת המאובזרת ביותר? כמה זמן לוקח עד שהרכב מגיע מרגע ביצוע ההזמנה?

אני מבין שאתה לא מעוניין להתייחס למחיר וזו זכותך, תוכל לפחות לרשום סקירה על נתוני מנוע ואבזור של הרכב שלך? תוכל להעלות תמונות של פנים הרכב, תא מנוע ותא מטען? בקיצור כל דבר שתוכל!

מקנא בך :)

כמו ש Caveman ו RS ציינו, המנוע הוא 1.6T אקובוסט עם 182 (197) כ"ס ו 29 (31) קג"מ מומנט (אוברבוסט).

לגבי גרסאות / חבילות וכו', כדאי שתברר עם היבואן, שלי היה "תפור" אישית:

• * פנסי הלוגן + לדים
  • * מערכת סוני
  • * כיסאות רקארו
  • * חלונות אחוריים מושחרים
  • * בקרת אקלים
  • * משענת יד

ועוד...

אני ביקשתי שהרכב יגיע בינואר למטרות רישוי, אז אני לא יודע מה זמן האספקה ה"רגיל".

ואם אפשר - קצת תמונות פנים.

בקרוב.

אגב, מה באמת היה האבזור שהזמנת ולא הגיע? לא "מאתרים" מראש את רכב אצל הדילר בגרמניה ורואים את אבזורו?

הזמנתי בנוסף את חבילת האבזור שמסיבה כזו או אחרת לא הגיעה, שכוללת חישוקים אפורים, ברקסים אדומים וספי דלתות מוארים. אני לא יודע איך העסק מתנהל מול הדילרים בגרמניה.

אגב , מאיזה רכב הגעת לפיאסטה?

התחלתי מפיג'ו 206 XS (שהיום משרתת את אבא שלי), בשנתיים + האחרונות אני עם סקודה פאביה TSI Sport, שהיתה שייכת ל RS.

Current: Ford Fiesta ST2

Past: Skoda Fabia 1.2TSI Sport

Peugeot 206 XS

פורסם

תתחדש ותהנה, אני פשוט מזיל ריר על התמונות שהעלת, הצבע מתאים לה, היא לא נראית מוחצנת ומוגזמת מבחוץ אך מי שיסתכל מספיק יבין עם מי יש לו עסק.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

עשית לי כלכך טוב על הלב.

אני עוד זוכר את עצמי בגיל צעיר עם הקליאו ספורט דור 1, שאתה מבצע קניה נטו מהלב, לא שומע לסובבים אותך, לא להגיון הכלכלי, ולא לכל הגיון שקיים.

כיום שההגיון הכלכלי עובד, ויש תינוק קטן במושב האחורי אז יש לי גם פיאסטה רק עם 100 כ''ס פחות.

עשית קניה נבונה, תתחדש, תיסע בדרכים טובות ונעימות.

פורסם
האם ידוע לך אם אפשר להזמין את הפיאסטה עם 5 דלתות?

כמו כן למה לא הלכת על הפוקוס st ?

לא ידוע לי אם אפשר.

חיפשתי סופר מיני, לא משפחתית, לכן הפוקוס ירדה מהפרק.

Peugeot 206 XS

פורסם
הקליאו לא מגיעה עם גיר ידני, לקורסה פשוט פחות התחברתי.

התחלתי מפיג'ו 206 XS (שהיום משרתת את אבא שלי).

וירתרת מלכתחילה על הקליאו? ז"א לא עשית נסיעת מבחן נכון?

אמשיך לעקוב אחרי הרשמים והביקורת שלך

גם אבא שלי מאוד רצה את ה206 XS שלי, מסיבות מצערות הוא חייב לנהוג באוטומט בלבד אז לא יצא.

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
וירתרת מלכתחילה על הקליאו? ז"א לא עשית נסיעת מבחן נכון?

נכון. שמעתי עליה ביקורות טובות, אבל נפשי חשקה בידני.

Peugeot 206 XS

פורסם

תתחדש!

ראיתי אותה עומדת אצל איילון, מחכה למסירה (עכשיו מסתבר), לא האמנתי למראה עיניי. הייתי בטוח שאני הוזה שהם הביאו פיאסטה ST.

הצבע הזה מדהים.

emotion of motion

• תוכן חדש...