Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי c4 sx 2008

אני מחפש בדלת את הנעילת ילדים שלא יוכלו לפתוח מבפנים אך לא מוצא. לא ראיתי בספר הרכב הסבר איפה זה נמצא.

יש את הנעילה המרכזית,אך הנעילה היא מבחוצה פנימה ולא להיפך. יש למישהו מושג איך אני נועל את הדלת מאחור שלא יוכלו לפתוח אותה מבפנים?

לא הגיוני ברכב חדש אין מנגנון כזה.

תודה למשיבים!

פורסם
שלום לכולם,

יש לי c4 sx 2008

אני מחפש בדלת את הנעילת ילדים שלא יוכלו לפתוח מבפנים אך לא מוצא. לא ראיתי בספר הרכב הסבר איפה זה נמצא.

יש את הנעילה המרכזית,אך הנעילה היא מבחוצה פנימה ולא להיפך. יש למישהו מושג איך אני נועל את הדלת מאחור שלא יוכלו לפתוח אותה מבפנים?

לא הגיוני ברכב חדש אין מנגנון כזה.

תודה למשיבים!

אין לך צופציק קטן על המנגנון נעילה של הדלת?

פורסם

בצד האחורי של הדלת, מעל שן הנעילה יש חור עגול.

בתוכו יש מעין בורג, שמסובבים עם מברג שטוח.

מצב אופקי - נעלה מופעלת.

מצב אנכי - נעילה משוחררת.

פורסם

איפה שהחלונות חשמל יש כפתור כזה (האחורי ביותר) שנועל את הדלתות האחוריות מבפנים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

תודה על התגובות,

הכפתור ליד החלון עובד.

אין בורג ליד השן, בגלל זה שאלתי. אין שם כלום חוץ מכמה ברגים שקשורים כניראה לתפיסת המנגנון או הפח שם...

פורסם

שמע אני נשבע שאין לי את הבורג לגירסא הידנית, יש לי שני ברגים כסופים "כוכב" שלפי איך שהם ניראים זה משהו שקשור לדלת עצמה,

בנוסף יש איזה פלסטיק שחור עם חור אבל אין בפנים כלום ואי אפשר לסובב את זה, וכמובן המנגון של הדלת עצמה.

מחר אני יצלם את הדלת ויעלה את התמונה אולי כך יהיה יותר ברור.

הרעיון עם הכפתור גם טוב אבל אני מחפש משהו שלא בטעות אני ילחץ עם המרפק על זה וישתחרר הנעילה.

לא לוקח סיכונים עם הדבר הכי חשוב בעולם :)

• תוכן חדש...