Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התכוונתי לזה:

http://www.ebay.com/itm/Anker-8400mAh-External-Battery-Astro2-for-HTC-One-X-V-S-Sensation-EVO-/330877183572?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item4d09d12654

ה5600 שלהם זול רק ב20 שקל ולדעתי אם כבר להוציא סכום כזה לפחות שיהיה יותר בשר לא?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 1.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
התכוונתי לזה:

http://www.ebay.com/itm/Anker-8400mAh-External-Battery-Astro2-for-HTC-One-X-V-S-Sensation-EVO-/330877183572?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item4d09d12654

ה5600 שלהם זול רק ב20 שקל ולדעתי אם כבר להוציא סכום כזה לפחות שיהיה יותר בשר לא?

צודק,גם ככה אני יוכל להטעין את האייפד מיני שארכוש בקרוב וגם לסוללה תהיה מספיק קיבולת להזרים לפלאפון לניווטים של יום וחצי בשטח עם האופניים.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
לפני שבוע בערך הזמנתי זיוף של דיבורית BUDDY באלי אקספרס ב 18 דולר. אם אתה מוכן לחכות קצת(ותזכיר לי עוד שלושה שבועות בערך), אתן רשמים.

סוף סוף קיבלתי את הדיבורית אתמול.

הגיעה בקופסא, עם מטען לרכב.

החיבור הוא כמו של כל האנדרואידים, לדעתי זה פלוס גדול.

ההשוואה שלי נעשת על סמך נסיון קודם עם דיבורית שעלתה 12 דולר, מהסוג היותר פשוט. לא יצא לי להשתמש יותר מידי בדיבורית מקוריות ומובנות, אז הקשה קצת להשוות אליהן.

השמע טוב, השיחה נשמעת ברורה ולא היו פעמים שנתבקשתי לחזור על עצמי.

בצד השני של השיחה גם נאמר שאני נשמע ברור וחלק ושאין הבדל משמעותי בין השיחה עם הדיבורית לשיחה בטלפון. לא התאמצתי לדבר לכיוון של הדיבורית ועדין השמע היה מצויין.

אהבתי שהפעולות של הדיבורית מלוות בהסבר קולי באנגלית. ז"א, כשמכבים או מדליקים, ממש שומעים power on/off, כשסלולרי מתחבר לדיבורית, שומעים phone 1 connected.

עקרונית אמורה להיות אפשרות לחבר טלפון שני במקביל, אך לא ניסיתי אותה.

החיבור של המכשיר לסוכך נעשה על ידי קליפס מתכת ומגנט שנמצא על הדיבורית. פשוט ונוח, מקווה שיחזיק מעמד.

זהו, בינתיים נראה נחמד.

פורסם

אחלה סקירה- כעת גם אני שוקל להזמין :-).

עידכון קטן לגבי הפריטים שהזמנתי וקיבלתי אותם השבוע:

מולטימטר ב12$ כולל מדידת קבלים קטנים, ניראה סבבה ולפי ביקורות מאוד מדוייק ואני מרוצה. בנוסף הכבלים מצופים בסיליקון ולא סתם גמו פלסטיק קשה שזה אחלה, לא ידעתי זאת אבל בכל מיקרה הזמנתי גם אכותיים יותר ב4$.

5289e4ce75a71.jpg

דבר מגניב ומאוד שימושי וסף- סט לפירוק הפאנלים ברכב, עד היום ממש סבלתי מאילתורים והריסת אצבעות כעת אני חושב להחליף את הטוויטרים המקורים בדלתות :-), הם ניראים אכותיים, גמישים יחסית וגם כבדים ולא סתם חלולים- ממליץ! (בזמנו קניתי ב1.99$ בהנחת קופון)

5289e4ce6b5cb.jpg

כרגע מחכה לעוד המון שטויות מהם כמו מלחם, נזלת צבעונית לניקוי מיקלדת וחריצים, עכבר אלחוטי ועוד שטויות שאפילו לא זוכר חחח.

איך אתם מצליחים לעמוד בפיתוי של הזמנת עוד ועוד שטויות בכמה דולרים?? זה ממכר ומכניס אותי לבעיות :lol: .

נ.ב- על הסוללה הניטענת קיבלתי זיכוי מלא אחרי שליחת תמונה של התקלה :-). כעת הוא לצורך תאורת לילה בשירותים מספיק טעינה פעם בשבוע.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

קניתי את המטען לפי הלינק שנתנו כאן.

ראשית המוצר הגיע אחרי שבוע- מאוד הופתעתי.

שנית המוצר שרוט וזה כאשר הוא היה מודבק עם ניילון. הורדתי אותו והמכשיר כולו שרוט- ניתן לראות בתמונה.

לגבי הטעינה- אני כפי שרואים חיברתי אותו לטלפון ואעדכן בהמשך לאחר טעינה ופריקה וטעינה מחדש.

**עריכה- היה גם סרט על התצוגה והפנל של הלדים מבריק, אבל מסגרת המכשיר משומש ושרוט.

uploadfromtaptalk1384770377646.jpg

החיים הם כמו....

פורסם

נחמד הרב מודד הזה.

תעדכן אותנו לגבי הסוללת גיבוי

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
קניתי את המטען לפי הלינק שנתנו כאן.

ראשית המוצר הגיע אחרי שבוע- מאוד הופתעתי.

שנית המוצר שרוט וזה כאשר הוא היה מודבק עם ניילון. הורדתי אותו והמכשיר כולו שרוט- ניתן לראות בתמונה.

לגבי הטעינה- אני כפי שרואים חיברתי אותו לטלפון ואעדכן בהמשך לאחר טעינה ופריקה וטעינה מחדש.

**עריכה- היה גם סרט על התצוגה והפנל של הלדים מבריק, אבל מסגרת המכשיר משומש ושרוט.

מהיכן היזמנת? מאיביי או באנג-טוב?

תישלח תלונה ותבקש החזר/פיצוי.

המלצה- אל תישתמש בכבל שבא איתו- הוא גרוע ומאוד איטי, תישתמש בכבל טעינה המקורי שלך ותעדכן אם אצלך הוא תקין :-).

נחמד הרב מודד הזה.

תעדכן אותנו לגבי הסוללת גיבוי

בכיף, אני בקשר אם הבאנג-טוב (:-)) וביקשתי שהם גם יביאו את המטען של ENB של השלישיה+ אולי יעשו מחיר מיוחד עם סוללות פנסוניק, כרגע מחכה לתגובה.

אם הם מביאים אני אקנה מהם כי כבר יש לי ניסיון של כמה מאות שקלים שהגיעו לי בהצלחה + יצא לי כבר לקבל כ3 פעמים החזר שהיה צריך, לדעתי זה יותר חשוב מכל שיש שירות טוב.

פורסם

הזמנתי מבנג-טוב. אני אשלח. לגבי הכבל אתה צודק. אחרי שעה הוא לא מטעין אלא שומר על אחוז הסוללה. תודה על הטיפ.

החיים הם כמו....

פורסם

אם ככה תישלח מייל ל:[email protected]

תציין את הבעיה ותצלם תמונות תקריב של השריטות ואני בטוח שתקבל פיצוי, אצלי הבעיה הייתה שהוא ביכלל לא היה תקין והטעינה הייתה מיתנתקת כל כמה דקות ואחרי מייל עם תמונה קיבלתי החזר מלא, יש להם אחלה שירות לדעתי לפחות ב3 פעמים שהייתי צריך לקבל פיצוי. (עוד סוללה ניטענת דומה + מיקרה של טעות שלי שביקשתי לבטל לפני המישלוח).

עד שתישלח את המייל קודם תיבדוק שלפחות מהטען עובד בסדר, אם לא אז תציין זאת ותבקש החזר.

פורסם

אשמח לשמוע טיפה על הרב מודד, אני בעצמי רציתי להזמין אחד באיזור המחיר הזה.

מה הרזולוצייה של התנגדות שהוא מודד? ושל מתחים? איך הוא מודד חשמל חי- הוא מדייק או שמזייף קשות?

(מניסיון עם רב מודד סיני, שמדד 340 וולט על חשמל חי...)

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש לך משהו ספציפי שאבדוק וככה תוכל לדעת אם הוא מדוייק?

בעקרון הבנתי מחיפוש הדגם (ללא M בסוף) שהוא כמעט מדוייק כמו הפלוק וכו', זה הפתיעה רבים כי איכשהו הסינים האלה עושים דברים טובים בזמן האחרון חחח.

אין איזה משהו מיוחד שבעל ערכים מדוייקים שבעזרתו בודקים את רמת הדיוק של הרב מודד?

עריכה: בשקע אצלי הוא מודד 235V.

פורסם

אני קניתי בטמבוריה בארץ את דגם הC בחמישים-שים שקל שהוא גם מודד טמפרטורה ויש לו עוד כמה פיצרים מבחינת מדידות

לא רואה טעם להזמין את הרטי הזה מאיביי באותו מחיר

הנה הC

9k=

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני קניתי בטמבוריה בארץ את דגם הC בחמישים-שים שקל שהוא גם מודד טמפרטורה ויש לו עוד כמה פיצרים מבחינת מדידות

לא רואה טעם להזמין את הרטי הזה מאיביי באותו מחיר

הנה הC

ut33c_2.jpg

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

עריכה: בשקע אצלי הוא מודד 235V.

אוקי, תודה! זה מה שרציתי לדעת לגבי המדידה, מה לגבי השאלות האחרות? מה הטווחים של ההתנגדות ושל המתחים שהוא יודע לבדוק?

UNI-T נחשבים לסבירים מאד, אפילו שהם תוצרת סין, אגב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...