Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחלה שרשור :) אני ממשיך, ושוב מדגיש שהכל בהומור. כל כמה שבועות ייפתח שרשור על:

1. מפתח קפיץ/נשלף לרכב כל שהוא.

2. "שרשור פריקה" - בין אם זקנה הוציאה לך אצבע משולשת, או שמישהו חתך אותך ואז קילל אותך, זה הזמן לספר לכולנו כמה זה עצבן אותך. השרשורים אגב, תמיד יתחלקו לשניים. מצד אחד הצ'אק נוריסים, ומצד שני אלו שעברו את גיל 20.

3. בפורום ייעוץ אין שרשור שרזמל הגיב בו, והוא לא נעול. למעשה, יש רק שרשור אחד כזה בפורום כולו. מי שלא יודע על מה מדובר, צא מהשרשור, אתה לא שייך לפה.

4. כל כמה ימים ייפתח נושא ייעוץ שבו מישהו מבקש "אוטו עם פוזה כי אני צעיר", אבל תמיד ישאיר אותנו בעלטה מבחינת תקציב, צרכים, וכו'...

5. בגלל רגשי הנחיתות של עידן, הוא תמיד יזכיר כמה אוהבים לרדת על אלו שירדו מהארץ. למרות שכבר שנים אף אחד לא אמר שהוא בוגד. זה הכל בגלל שמאז שרוני מעלה לנו כל יומיים של סרטונים של 370Z, ועידן רק מספר לנו, בלי לצלם, אז הוא מרגיש שנחנו אוהבים את רוני יותר. עידן, אל תרגיש כך, אנחנו שונאים את שניכם באותה מידה ;)

6. אייל תמיד יתלונן על צ'מפיון ו-וולקסוואגן, ואז ירוץ לקנות אחת חדשה. למה? כי אשתו אמרה :twisted:

7. לא יעבור שבוע באוף טופיק בלי שנפתח שרשור על אוכל.

8. כנ"ל עם שרשורים על ייעוץ בלימודים.

9. תמיד בשרשורי ייעוץ לימודים רועי (ROEEEEEE) יגיד שקשה להצליח במקצועות "מדעי הדשא", ותמיד פרנקוס ועוד מישהי, שאני לא זוכר מי זו, יגנו על מקצועות אלו.

10. האנשים שפותחים שרשורים בייעוץ משפטי, תמיד למדו את הלקח ולא ייעשו זאת שוב לעולם. גם אלו שפותחים עוד שרשור אחרי שבוע.

11. כל פעם שייפתח שרשור עם המילה טויוטה, תראו בפנים תגובה של אושריקו.

12. שרשורי ב.מ.וו זה NIMNIM.

13. למי שמציץ בשרשור ה"מי אתה?" שימו לב שערן מנהל שיחות, ומברך את כלל באי הפורום. הם לא מבינים שהשרשור הוא רק כדי להציג עצמם, ולכן שואלים שם שאלות, שסביר שלא יקבלו עליהן תשובה.

14. עברית שפה קשה, בעיקר בפורום ייעוץ משפטי.

15. שרשורי כדורסל יכילו תגובות של ארבעה אנשים בלבד: שמר, חולגי, FATBOY, ואני.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

7059. בכל שרשור שבו מוזכרת קורולה יגיע איכשהו ויגיב אושריקו. :lol: (כמובן יגן עליה כאילו הייתה ילדתו)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

7059.1 בכל שרשור שבו מוזכרת גרנדה פונטו יגיע איכשהו ויגיב STIO. :lol: (כמובן ילכלך עליה כאילו הייתה גרושתו)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

משתמש חדש, פתחת שרשור על קניית רכב ידני כשהפעם האחרונה שהזזת ידית הילוכים הייתה בטסט? ברוכים הבאים, ואל תשכח לחזור עוד שבוע ולפתוח שרשור על בלימה נכונה לפני רמזור.

דרך אגב, מספר 4 של עידן (איום בתביעה) - כל כך נכון.

.We apologise for the inconvenience

פורסם
כ

4.נשרפה לך מנורה? הצמיגים בני 7 ולא אוחזים? לא יושן טוב בלילה? המלצת הפורום היא להוציא מכתב מעורך דין. דחוף.

מספר 4 של עידן (איום בתביעה) - כל כך נכון.

ולא רק בתחום המוטורי, אלא גם באוף טופיק ובכל תחומי החיים

כלב השתין לך על הצמיג? מישהו תקע לידך נאד? חיכית למלצר 20 שניות יותר מידי? יאללה, לתבוע על עוגמת נפש!

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
ההיסטוריה מלמדת שכבר נפתח פה שרשור דומה בעבר הלא רחוק:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=482648

נראה לי שאפשר לאחד.

999. תמיד יופיע מישהו שיגיד לבצע חיפוש, והנחמדים אף יצרפו קישור לשרשור המדובר. :arrow:

צירוף מקרים כזה לא נראה מאז שד"ר סובארו יולינקס ואנוכי הגבנו בשירשור אודות הפונטו ספייס.

מתקציב של שקל בודד ועד 25k פונטו ספייס זה רכב עם הכי הרבה המלצות, מעל זה שולטת כמובן הפאביה על שלל דגמיה.

פורסם

בכל שרשור סכסוך שכנים / ילד שרט אוטו יהיה מישהו שיתן עצה ש״המבין יבין״

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

שלום אני רוצה להביא אותו חסכוני, ספורטיבי, גדול עם בגאז' גדול שיהיה מקום לקניות, עם ביצועים ופוזה כי אני רוצה שיפחדו ממני ברמזור, אותומטי, קטן כדי שחברהשליכפרעליה תוכל לסוע אליו לעשות גוונים.

תקציב: 25 אש"ך.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
שלום אני רוצה להביא אותו חסכוני, ספורטיבי, גדול עם בגאז' גדול שיהיה מקום לקניות, עם ביצועים ופוזה כי אני רוצה שיפחדו ממני ברמזור, אותומטי, קטן כדי שחברהשליכפרעליה תוכל לסוע אליו לעשות גוונים.

תקציב: 25 אש"ך.

דייהו נובירה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אחת לכמה זמן ייפתח שרשור פרישה של חבר פורום שנעלב ואחרי כמה ימים תראו אותו עם סמלון וחתימה שונים, כאילו לא יזהו אותו.

כל שרשור של מרק10 שקשור לסמרטפונים יכלול מס' תגובות הלל לאייפון ומס' תגובות אנטי אנדרואיד.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
אחת לכמה זמן ייפתח שרשור פרישה של חבר פורום שנעלב ואחרי כמה ימים תראו אותו.

אובג'קשן! לפעמים זה לוקח שנה, ואז הוא מחליט לחזור יותר שמוק מאי פעם.

פורסם

ואף לא מילה על הגיבוב...

Nothing to do here

עריכה: לכל רכב דיזל יתקלקל הטורבו והמשאבה לאחר הקניה ועל כן יש לוותר ולרכוש רכב בנזין

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...