Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את מסעדת 'דוניה רוסה' שנמצאת בעין הוד אני מאמין שכולם מכירים, את ערבי הקרניבורים שלהם אולי לא כולם מכירים, ערב של בשרים בבישול ארוך.

מנות פתיחה - לחם (לא לגעת), אמפנדס (אפשר אחד), צ'וריסוס (אפשר שניים).

מנה עיקרית - ב-ש-ר-י-ם בבישול ארוך, אסאדו, פלדה, אנטריקוט וסינטה.

קינוח - קרמה לה בננה (קינוח הדגל של המסעדה), ואספרסו.

במהלך כל הערב מוגשת שתיה (קלה ובירה\ יין לפי הנושא).

וזה לא הכול, כל הטוב הזה חופשי, אכול כפי יכולתך.

המחיר בערבים הקודמים היה 230 ש"ח לאדם, התאריך עוד לא ידוע ויש 20-30 מקומות, מהרו להזמין.

בקישור הזה תוכלו למצוא טבלה, כל אחד שרוצה להגיע מתבקש לרשום את כינויו ומספר המקומות שהוא מזמין.

תמונות לפתיחת התאבון ניתן למצוא בקישורים הבאים:

לסיום תמונות מערבים קודמים:

https://www.facebook.com/media/set/?...4903477&type=3

https://www.facebook.com/media/set/?...4903477&type=1

מידע נוסף ניתן לקרוא בתגובה הבאה ובאלו שאחריה (תגובות חדשות בבקשה פה).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 300
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה ההגיון לשלם 230 ש"ח ולאכול כמו חזיר כדי להצדיק את המחיר שמשלמים?

בסכום הנ"ל או בתוספת קטנה אפשר לאכול עם בת הזוג במסעדה טובה, לאכול במידה ואחרי זה עוד יהיה כוח לבילוי ערכי במיטה. בניגוד למי שאכל לפני זה כמו חזיר ועכשיו שוכב במיטה כדי לתת לכל האוכל להתעכל.

פורסם

המטרה היא לא לאכול כמו חזיר, שים לב שהבשרים הם בבישול איטי (דבר שמשפיע על הטעם), שכחתי לציין שיש הסברים על הבשר, הבישול, והחיתוך, בנוסף אתה נהנה מחברה טובה, קרניבורים וחברי קארספורום.

אני יכול להעיד על עצמי שאני יכול לאכול די הרבה, בדרך כלל אני אוכל יותר ממה שאדם ממוצע אוכל, אז אני אוהב את הקונספט הזה.

yotams4 נכון בערב הראשון זה היה בערך המחיר, אולי נקבל הנחה.

אורי (הבעלים של המסעדה, חבר פורום) לא אמר לי שזה יהיה המחיר אבל הרבה שאלו ועל סמך נסיון העבר נתתי את המחיר הזה כהערכה.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

צר לי, אך בשביל להצדיק 230 ש"ח אני חייב לאכול כמו חזיר.

להלן התפריט של המסעדה, צא וחשב כמה צריך לאכול כדי לכסות את ה 230 ש"ח.

וכמובן שכישראלי טוב אני צריך ל"דפוק" את השיטה ולכן אני אוכל לפחות כפול.

לכן לדעתי כל השיטה של אכול כפי יכולתך היא טובה ללוייתן מצוי שגם כך אוכל במסעדה עד שהוא חייב לפתוח את חגורת מכנסיו, ולא למי שרוצה להינות מארוחה טובה ולהרגיש את הטעמים של כל ביס וביס.

פורסם

כנראה שנשאר חלוקים בדעותינו (אגב, לדעתי האווירה וההסברים בקלות יכולים להשלים לך את ההפרש כמה שהוא לא יהיה ל230).

נ.ב. אני נהנה מכל ביס וביס ומעולם עוד לא קרה לי שפתחתי כפתור במכנסיים או חור בחגורה בסיום הארוחה.

נ.ב.2 אין לי כל קשר למסעדה מלבד זה שאני לקוח מרוצה.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

טרונצ'ו, כל אחד והקיבולת שלו. לך זה לא מתאים, עלי זה ממש תפור. קילו בשר אצלי זה קל.

בעל האש עם חברים לא מזמן התקרבתי גם ל2 קילו ואני ממש לא תואם להגדרה לוויתן.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אל תשכחו שזאת לא מסעדה שכונתית של סטייק ב-60 שקלים כולל צ'יפס שתיה וטיפ למלצרית.

זאת מסעדה ברמה קצת הרבה יותר גבוה, והתשלום הוא לא רק על האוכל בערב הזה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

באתי לעשות קצת סדר.

העניין הוא לא לבדוק מי יותר חזיר אלא לתת לאנשים לטעום ולחוות בשר בפורמט אחר מהרגיל.

בתפריט המסעדה (כמו בכל מסעדת בשר לצורך העניין) מזמינים מנה והבשר נחתך מהנתח ומונח על הגריל, בערב כזה כל הבשר נעשה בצלייה מאוד אטית שיש לה יתרון מובהק של טעם מצד אחד ובזבוז בשר (עד 30% מממשקל הנתח לפני הצלייה ) ופחת (מה שלא נאכל נשאר לכלבים).

לשם הדגמה, בערב הקרניבורים האחרון היו 25 אנשים שצרכו 46 ק"ג בשר (משקל לפני הכנה) שהונחו על גריל פחם במשך 6 שעות (הגרילמן לא עובד אצלי בחינם) תוך שריפת כ20ק"ג פחם. נפתחו 18 בקבוקי יין, את קנקני השתייה קלה, לחם, אמפנדס, קפה וקנוחים אני בכלל לא סופר.

לחלוטין לא מדובר במסחטת כסף, העניין הוא תדמיתי כמעט לחלוטין. זו גם הסיבה שאנו עורכים אותו אחת לכמה חודשים, לא מפרסמים ולא מייחצנים מעבר לקבוצת פייסבוק.

רופני ביקש לפרגן לחברי הפורום ואני כאחד מכם בהחלט שמחתי להרים את הכפפה, יהי שגעון.

השבוע אתן מספר אופציות לתאריכים וגם אתן לכם להחליט עם יש יותר עניין בבירה או ביין כהדרכה וליווי לערב.

בקשה אחרונה, אל תחפרו על המחיר וכמה קילו שווה לכם לבלוע בשביל לצאת ברייק איבן כשבאותו כסף יכולתם נגיד לאכול שש שווארמות בלאפה פלוס ענבים, זה יביך אותי (ואולי אפילו אתכם).

לילה טוב.

אורי.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

עזוב אותך, רופני בא לעשות עלינו כסף.

לאחר ההומור, אני בעניין. אגב, עדיין לא גיגלתי, איפה זה נמצא? צפון דרום מרכז?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אבאוט פאקינג טיים, תבורכו על היוזמה. :mm_yeah:

אם לא יהיו בלת"מים, אגיע בגפי ועם מקום באוטו לעוד ארבעה נוסעים מאזור כפ"ס והשרון.

את הכסף אשים בשמחה ע"מ לפרנס חבר פורום למרות שאינני אוכל הרבה, אינני שותה כלל,

וגם מהמקום עצמו לא כזה התלהבתי בביקור האחרון. מקווה שהפעם יוותר רושם חיובי יותר.

עלו והצליחו. (ותקראו לפרנקוס, חייבים אותו שם.)

פורסם

לי יש מקום לעוד שלושה ברכב (אם החברה באה אז 2), וגם תלוי בתאריך. מהמרכז.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תאריך?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...