Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו תמיד, המצבר הולך בזמן הכי לא טוב.

התקשרתי לשרות ואמרו שישלחו "טכנאי או גרר", מכיוון שיש לי מנוי מועדף תוך חצי שעה היה אצלי טנדר NO NAME מתוכו יצא מישהו שטכנאי לא הייתי קורא לו. עוד לפני שהספקתי להגיד שלום כבר שמעתי "הלך המצבר" {זה כלל כאילו בדיקה ולמרות שרציתי הוא לא ממש רצה להראות לי את התוצאה}, מכיוון שהייתי מוכן נפשית לשמוע תשובה כזו בדקתי מראש וראיתי כי המצבר בן למעלה מ-2 שנתיים והרכב נוסע המון כך שזה יכול להיות.

עכשיו מגיע החלק הטוב.

ב-2 טלפונים לפני שהוא הגיע הבנתי שאני צריך 60/62 אמפר.

לא היה לו והוא הציע לשים לי מצבר של 50 ואמר: (ציטוט מדויק) "תאמין לי, זה רק מדבקה, גם ככה זה אותו דבר".

אחרי שהוא הבין שזה לא מתקרב לרכב שלי, הוא מצא גם 55 מיני וניסה למכור לי אותו. מיותר לציין שנחמד הוא לא היה ורק רצה להגיע לקריאה הבאה.

מכיוון שהשעה היתה אחרי סגירת המוסכים והייתי לחוץ מאוד בזמן נסעתי אחרי למחסן שלו ושם הוא שם לי 62 אמפר מתאים ודאג לקחת לי 200-250 ש"ח מעל מחיר השוק.

זה רק אני או שזה ביזיון שעובדים עם כאלו מאכרים?

A3

A4

פורסם

נפלת על חאפר ישראלי ממוצע אך נראה לי כי הייתה יכול להמנע מכך אם הייתה מבצע את הדברים הבאים:

התקשרתי לשרות ואמרו שישלחו "טכנאי או גרר", מכיוון שיש לי מנוי מועדף תוך חצי שעה היה אצלי טנדר NO NAME מתוכו יצא מישהו שטכנאי לא הייתי קורא לו.

טכנאי? למה מה קרה? עם מנוי מועדף היה עליך לבקש גרר ולא "טכנאי". מישהו עם טנדר המטפל בצדי הכביש אינו מכונאי לטעמי ולא הייתי נותן לו לפתוח מכסה מנוע ברכב שלי.
ב-2 טלפונים לפני שהוא הגיע הבנתי שאני צריך 60/62 אמפר.
מצטער, לא הבנתי מדוע לא גררת את הרכב הבייתה והזמנת מצבר מתאים, איכותי וזול בטלפון עד הבית ("איש שטח" וחנויות אחרות מבצעות זאת)
זה רק אני או שזה ביזיון שעובדים עם כאלו מאכרים?
המוניטין של שלמה SIXT אינו טוב במיוחד לפי מה ששמעתי והסיפור שלך מחזק זאת כך שמראש לא הייתי מצפה מהם ליותר מדיי. לטעמי הביזיון הוא שאתה רוכש מהם שירות כלשהו אע"פ המוניטין שלהם.
פורסם
נפלת על חאפר ישראלי ממוצע אך נראה לי כי הייתה יכול להמנע מכך אם הייתה מבצע את הדברים הבאים:טכנאי? למה מה קרה? עם מנוי מועדף היה עליך לבקש גרר ולא "טכנאי". מישהו עם טנדר המטפל בצדי הכביש אינו מכונאי לטעמי ולא הייתי נותן לו לפתוח מכסה מנוע ברכב שלי.

אני באופן אישי כן מכונאי, והייתה תקופה שהייתי עובד כמוכנאי שטח בחברת ליסינג,

ד"א אפילו טנדר לא היה לי, ההיתי מתגלגל על ברליגו.

זה שפות"ש או אתה נתקלת/ם בחאפר לא מעיד על הכלל.

גם שאר מכונאי השטח שעבדו במקביל אליי באותה חברה, ידעו בדיוק מה הם עשו,

ואיזה מצבר הולך לאן ושאר דברים.

אז להכליל זה לא בסדר.

• תוכן חדש...