Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שפספס,בעקבות השרשור הנל: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=502606&page=2

בעלי 6 יקרים,

המון רכבי מאזדה 6 משנתונים 08 ומעלה סובלים מבעיה חמורה שחברת דלק מוטורס כנראה לא מתייחסת אליה בכובד משקל. ובצדק, כיוון שאין תלונות מאיש.

מדובר על פגם בייצור בצורה של כתם דביק במכסה הדשבורד הימני (צד נוסע) שמתפתח בדגמי ה 6 במשך הזמן.

חברת דלק מוטורס והמוסכים המורשים מודעים לבעיה ולחומרתה. אך אינם מזדרזים לתקן אותה, ולבצע קריאת "ריקול" לתיקון הפגם בייצור לכל הרכבים הסובלים מהבעיה.

מסתבר שגם אם "דלק" אישרו את החלפת החלק, לאחר הגשת טופס "רצון טוב" וצילום הפגם ע"י המורשה, עדיין יהיה עלינו לחכות חודשים עד להחלפת החלק!! דבר שמקומם אותי נורא, בעיקר כי מדובר על רכבים בני 2-5 בלבד , ורכבים שעלו כ 190K ₪ בדגמי הפרימיום היוקרתיים.

נוסף על כך, נצטרך לשלם למורשה כ 350 ש"ח עבודה על החלפת הפאדיחה שלהם. (תכפילו את זה בעשרות ואולי מאות רכבים), כאילו שהזמן אותו נצטרך לבזבז במוסך, לא יקר לנו מספיק.

בתור תחילתו של מהלך רציני אותו אני שואף לבצע, אני זקוק למספרי רכב של רכבים הסובלים מהליקוי הזה בלבד.

כל אחד מוזמן להעלות כאן את מספר הרכב (רק רכבים עם כתם דבק בצד הנוסע - מכסה כרית אוויר) ואם ירצה גם את שמו.

אולי לא שמתם לב שיש לכם את הבעיה בכלל , או לא ייחסתם לה חשיבות כי חשבתם שזה משימוש בספריי כלשהו או חומר שמרחתם, זה לא!

גשו לרכב, העבירו יד על הדשבורד מהתחלה ועד הסוף (לכיוון השמשה) ובדקו אם רכבכם סובל מהמחלה. אם כן, אתם רשאים להחליף את החלק לחדש במורשה שלכם! ללא עלות! (למעט עלות העבודה כאמור) .

*רק מספרי רכב של רכבים הסובלים מהבעיה הזו. אם יש בעיות אחרות לא להעלות אותם כאן .

פורסם

היה לנו כזה אוטו במשפחה ואם אני זוכר נכון החליפו לנו את החלק אבל שבאנו למכור נהייתה עוד פעם בעיה ועל זה וסדק במגרה ופגם קטן בריפוד לא באשמתנו הורידו לנו במכיר במכירה כי האוטו לא מושקע מבפנים ומכנית הוא היה בסדר.

עכשיו הורדנו על זה כסף וגם כמה קונים זלזלו בנו שאנחנו לא שומרים והם סתם באו לראות והיה לא נעים ממש. אתה חושב שאפשר לקבל חלק בחזרה מהחברה או לתבוע אותם על עוגמת נפש? אם כן אנחנו בפנים.

פורסם

מי שלא מעוניין לפרסם כאן את מס הרכב שלו מוזמן לשלוח לפרטי. שנה/דגם(6 זה ברור אבל איזה) / מס רכב

הרשימה מתמלאת, אז קדימה ככל שיהיו יותר כך יהיה מופעל לחץ גדול יותר על דלק.

פורסם

יכול להיות רעיון טוב, רק צריך שמישהו יעשה את זה.

פורסם

אני גם אם אותה בעיה מעדיף לישלוח פרטים בפרטי הבעיה שאני לא יכול לשולח הודעה פרטית כי לא עברתי את המיכסה של כמות ההודעות

פורסם

הרשימה מתמלאת, אז קדימה ככל שיהיו יותר כך יהיה מופעל לחץ גדול יותר על דלק.

זה חלק מהמהלך. לא רק^

פורסם

קראתי את 2 האשכולות בנושא ולא מצאתי משהו שלדעתי במקרים כאלה חשוב מאוד, תמונה! תמונה אחת שווה אלף מילים...

בכל מקרה, מקרה מאוד מרגיז והתנהלות מול היבואן! מאחל לכם בהצלחה במאבק :)

Citroen Xsara sx 2000 TD1.9

VW Golf Mk2 1991 1.6

Rat is not a crime!

פורסם

אז ככה..

פניתי למוסך מורשה בשילובים בחולון של מאזדה

פתחתי פנייה ואחרי שבוע חזרו אליי והפקידה שם אומרת לי

הרכב הנ"ל קיבל יותר מידי פריבלגיות בעבר "רצון טוב" ולכן אין אפשרות ביכלל לפתוח פנייה לדלק מוטורס

על הבעיה הזאת..

לא יודע מה לעשות זה פשוט מתסכל ליראות את החברה הזאת מתנערים מאחריות

זאת בעיה נפוצה ברוב המאזדות האלה ואף אחד לא ממהר ביכלל ליקרוא לכול בעלי אותם הרכבים הללו לבוא ולתקן

את הפגם בייצור שמי יודע זאת פצצה מתקתקת שהחומר שמופרש שם הוא חומר מזהם ...יש לי חבר עם אותו הרכב שאצלו זה היתפשט על כול הדשבורד

רכב של 190 אלף שקל עשוי מחומרים של שני שקל זה פשוט בושה לחברה

• תוכן חדש...