Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השיפוץ מתחיל קורטינה 74

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרכב נראה יפה מאוד, אם אתה מעוניין בפחח מאזור הקריות תודיע לי, הוא עשה לי את הפחחות בסובארו שלי, פחות או יותר אותו גודל כמו שלך הרכב, עבודה נקייה ומקצועית חומרים מצויינים, צבע גם בפנים את כל האזור של הסף דלת, בתוך המכסה מנוע, את תא המנוע, את כל הבג'אז ממש כאילו שיצא מהמפעל, תיקן את כל הדפיקות הקטנות, צביעת גג מצויינת ללא נזילות כאלו.

וגם תקבל מיצובישי צ'אמפ בזמן שהרכב שלך יהיה שם.

אני קיבלתי היה כייף לקרוע אותה.:-)

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

הקורטינה, היא הייתה שייכת פעם למישהו בשם אמנון, במיקרה?

אה, וכמובן, בהצלחה! אני בעצמי מחפש עכשיו פחח טוב לקאפרי שלי, שבשעה טובה מיום שישי "חזר לכביש" (עבר טסט ויש לו ביטוח). וגם אני יכול "לשבור ידיים" לכמה פחחים שעשו בזמנו עבודה בזול, אני רק מקווה, שזה, שעבודה תעלה יקר, אומר שגם יעשו אותה כמו שצריך! כי חרטא אני אמצע גם ב-2000, ולא בא לי...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מה אתה אומר! הייתי בצבא עם הבחור! אהבתי את הקורטינה הזו, נסעתי בה יחסית הרבה- הוא לקח אותי טרמפים ליציאה מהבסיס. היא אכן הייתה שמורה להפליא, הוא השתדל תמיד לטפל בחלודות שצצו לו! ואני שמח, שהגיעה לידיים טובות! אגב, הייתה לו בזמנו עוד אחת, שהוא פירק לחלקים - הייתה עם הורדה, אני מניח, שהביא לך את החלקים שלה, נכון?

בהצלחה עם השיפוץ!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אם תראה אותו - תמסור לו ד"ש מגדי, החייל לשעבר של ברוך!

פורסם

היום בשעה טובה ומוצלחת נכנסה הקורטינה לפחחות וצבע אצל יעקב ואיציק שוקר מראשון לציון.

העבודה כוללת:פחחות,הורדת החלונות והחלפת הגומיות,צבע אורגינל על פי מחשב.

זמן משוער:שבועיים.

לאחר מכן היא תועבר לידי הרפד על מנת שיחדש את ריפודי הרכב לפי המקור.

אחר כך יוחלפו כל צמיגי הרכב ואז נשאר רק לעבור טסט.

פורסם

היי לירון ,מה שלומך?

ראשית אני מאוד מתרגש לראות את הקורטינה שלך פשוט

מדהימה ביופיה ,מושלמת רואים שהרכב ממש ברי.

שנית פורד יעשה לי את זה כל עוד שאני חי למרות שאני

מת על חיפושיות ולמה???

מפני שאבא שלי פנסיונר פורד בישראל ורוב חיי נסעתי על

פורד הסמל הזה חרוט לי בלב לכל החיים ,כשמזדה רכשה

את פורד לפני מס' שנים אבא שלי יצא לפנסיה מוקדמת אחרי

30 וכמה שנה,

לגבי פחחות וצבע,,,

אני ממליץ לך לצבוע לאותו הצבע (צהוב) ממש יפה על הרכב

למרות לפי מה שזכור לי בשנים האלו הקורטינה הגיעה בצבע

לבן ,כסף מיטל ,כחול מיטל ,וקרם ,בקיצור אם מתאים לך באזור

ראשל"צ יש פחח צבעי מעולה

מוסך רן בא.ת. ישן ראשל"צ (ליד הטבון)

טל: 03-9644145

פקס: 03-9660267

תגיעה עם הקורטינה לקבלת הצעת מחיר איציק/מיכל ואל תשכח

למסור להם ד"ש מדרור בננה.

בהצלחה ממני דרור בננה.

נ.ב. אם הקדילאק שלך צהובה וקבריולה

אז לירון אני מכיר אותך נקודה.

Sep26477.JPG

דרור בננה.

אוף נישברה לי ביצה ,נו טוב אני הולך לשטוף ידיים.

DrorBANANA site

פורסם

קודם כל תודה רבה!

הצבע והפחחות כבר החלו ואני מקווה להעלות תמונות בהמשך היום.

הקאדילק לא צהובה וקבריולט אלא שחורה STS.

• תוכן חדש...