Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני כמה חודשים רכשתי רביעיית צמיגים מדגם INF 040 של חברת אינפיניטי הסינית בהמלצת הפאנצרמאכר.

כבר בנסיעה הראשונה הרגשתי ירידה חדה בנוחות, ברעש, באחיזה ובכל פרמטר אחר.

עקב חוסר זמן לא יצא להחליף אותם עד שראיתי שהצמיג הקדמי שמאלי פשוט מתפרק.

בפנצריה טענו שזה מכה ממדרכה. לפי איך שזה התקלף זה נראה פגם ייצור במוצר שגם ככה לא איכותי.

לשיפוטכם ולידעתכם.

לכל מי שרוצה לקנות צמיגים סיניים ב250 ש"ח צמיג נא לחשוב שוב. ד"א הוזמנה רביעיית יוקוהמה סי דרייב במחיר של כמעט 2000 ₪. למדתי שעדיף לשלם על משהו איכותי.

IMG_0823.jpg

IMG_0822.jpg

IMG_0824.jpg

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

גם לי זה נראה כמו מכה ממדרכה או חתך של משהו, רואים סימני שחיקה מוגברים.

בכל מקרה אני לרגע לא מנסה להצדיק את הצמיגים הסיניים, אתה יודע מה אומרים על זול וזוגלובק.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא יאומן !! לפני שבועיים חבר הראה לי צמיגים כאלה בדיוק על הרכב שלו ואנחנו היינו משוכנעים שזה ממדרכה או שאפילו וונדליזם במתכוון !! עכשיו שאני רואה את הצמיגים הללו אני מבין שזה בוודאות כשל בצמיג !!

אנחנו כבר החלפנו צמיגים באותו הרגע ואני ממליץ לך להחליף גם .

פורסם

לא יאומן !! לפני שבועיים חבר הראה לי צמיגים כאלה בדיוק על הרכב שלו ואנחנו היינו משוכנעים שזה ממדרכה או שאפילו וונדליזם במתכוון !! עכשיו שאני רואה את הצמיגים הללו אני מבין שזה בוודאות כשל בצמיג !!

פורסם

לא נראה לי בכלל שזה ממדרכה. כמו שאמרתי זה בצד של הנהג כך שלא הגיוני שאני יסטה בנסיעה על מדרכה. מה גם שאני לא זוכר את זה. וגם בחניות אני לא נצמד למדרכה, וגם אם כן לא הייתה לי במשך חודש לפני המקרה מדרכה להיצמד אליה.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

שני דיווחים זהים משני אנשים שונים זה כבר לא מקריות לדעתי.

אני בחיים יותר לא קונה צמיגים זולים - לא שקניתי אבל ברנו של אשתי, בזמן רכישת הרכב - התקינו לי ארבעה צמיגים חדשים, כמובן סיניים זולים.

לא רק שהרכב רועש יותר מידי כשהוא צריך להיות שקט.

לא רק שנוחות הנסיעה יכולה להיות הרבה יותר טובה.

הרכב סוחב שמאלה והפרונט מכוון ובדוק במכון פרונטים - הצמיגים פשוט ע-ק-ו-מ-י-ם

אם היינו ממשיכים עם הרכב הזה מעבר לתקופת האחריות שלו כבר מזמן הייתי שם לה שם איזה מישלן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הותקנו בעבר שני צמיגים כאלה ברכב הקודם שלי (626) כשהתפוצץ צמיג קדמי ולא הייתי באיזור, הצמיגים שקדמו היו גודייר איגל NTC5 והאחיזה של האינפיניטי לעומתם הייתה פשוט מזעזעת, הרכב היה נכנס לתת היגוי בקלות יתרה וכשהכביש היה רטוב זאת הייתה פשוט סכנה.

אחרי שנה של נסיעה, משהו כמו 25 אלף קילומטרים הם היו פשוט גמורים. פגמים בצמיג עצמו לא היו מלבד מראה של משהו שיצא מתבנית יצור של צעצוע סיני עם שאריות של גומי.

פורסם

פאק בייצור!

מניסיון עם צמיגים דומים.

מי שאמר מדרכה, אין שחיקה איפה שהתקלף הצמיג (הכל צבע אחיד), זה כאילו הוא מתפרק.

שמח בשבילך ששמת לב לפגיעה באחיזה והחלטת להזמין צמיגים נורמאליים.

לצערינו הצמיגים הסיניים מורכבים על המון מכוניות.

ולדעתי בגלל זה כמות התאונות גבוהה ב150% לפחות בגלל הצמיגים הסיניים. (לדעתי צריך בכלל להוריד את המיסים על צמיגים, כדי שאנשים שאין להם יוכלו גם לנהוג בבטיחות גבוהה).

פורסם

ניר, מי שאין לו זה סיפור אחד,

העניין שאנשים שיש להם מעדיפים לחסוך כי "אני במילא מחליף את הרכב עוד שנה", כי "זה כולה חתיכת גומי", כי "גם החברות הגדולות מייצרות בסין" ועוד תירוצים משונים.

אני לא בא להכנס לאף אחד לכיס, אבל בסופו של דבר הצמיג הסיני שלך מסכן אותך וגם אותי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
מכאן התחילה הטעות.

לדעתי, רוב הצמיגאים ימליצו על מה שהם מרוויחים הכי הרבה.

אני לא יודע כמה צמיגים באמת יודעים את ההבדלים באיכות ובמאפיינים של כל צמיג וצמיג שהם מוכרים.

זה כמו בחלקי חילוף. שקניתי פילטר סולר לאוטו רציתי מאןן אבל המוכר בחנות אמר לי שלא שווה לשלם יקר על פילטר כזה ונתן לי פילטר יותר זול של א.ל שלפי הביקורות גם באיכות טובה.

הרוב פשוט ישימו לך מה ששמים לכולם. שחזרתי לשם רציתי להזמין את הC drive והיה רק את הc drive 2 שהם פחות טובים.

אז חיכיתי שיגיעו הצמיגים שאני רוצה במחיר של כ-200-250 ש״ח יותר לצמיג מהאינפיניטי והתעקשתי על הדגם הזה. כמה ישראלים עוד יעשו כמוני? הרוב המוחלט ישים מה שיש ביותר זול ויסע.

גם לצמיגאי יש צד אבל אם הצרכן יתעקש על איכות - הוא יקבל אותה.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

גבר, צמיגים סיניים זה בושה בכלל לחשוב לשים אותם, אבל עוד יותר בושה היא שהסכמת!.

במיוחד כשאין כזה הרבה הבדל בין צמיג סיני לאיכותי מבחינת המחיר שלוקחים לך בפנצ'רייה.

פעם הבאתי כאן מיליון כתבות בוואי נט, שכל פעם משרד התחבורה אסר להביא צמיגים סיניים.

יוסי, אני התנהגתי בדיוק כמוך כמה שבועות טובים אחרי שחפשתי צמיגים של קונטיננטל אחרי שלא מאתי באף פנצ'רייה את הדגם והמידה שלי.כבר התייאשתי עד שבסוף הזמינו, כי התעקשנו, רציתי את הדגם הזה ספציפי ולא התפתנו לחלופות.

• תוכן חדש...