Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עדכון מפות לnavngo

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישהו יודע מדוע IGO PRIMO ISRAEL לא קולט לי מפות של אירופה?

לעומת זאת, שהתקנתי IGO PRIMO - הוא מזהה את המפות של גרמניה ושוויץ אך אין לי תפריטים וניווט קולי בעברית כמו שיש לי בIGO PRIMO ISRAEL - ואני רוצה את העברית!

כנראה שהגרסה של ישראל לא כוללת רשיון של אירופה, למרות מה שכתוב, עובדה שהגרסה הכללית כן קוראת אותם (בנוסף, אולי זו גרסה פרוצה).

בגרסה הכללית, לעומת הגרסה של ישראל, אין לך קובצי שפה וקול בעברית. תוריד אותם מכאן ותעביר למחיצות המקבילות כפי שמופיע ב-zip:

קובצי שפה וקול בעברית

דבר אחד אני מבקש...

מפת ישראל מעודכנת לGPS שלי

מפת ישראל מעודכנת ל-5/2013.

אני התקנתי את התוכנה לאנדרואיד ובחלק מהרחובות חסר מספרי בתים זוגיים, מישהו יודע איך פותרים את הבעיה הזאות?

תוסיף את הקובץ המצורף למחיצה שבה נמצאת המפה ותבדוק.

קובץ Address Points

למישהו יש מפות לגרמניה וצרפת?

גרמניה וצרפת

יש את כל אירופה

לקח ממני את כל המפות:

http://android-zone.org/viewtopic.php?f=25&t=30207

לפחות הוא יודע להודות בסוף הקישורים: "Thanks to: filesupload100".

bogdan.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

המון לינקים והמון מפות אבל לא מוצא אינפורציה איך מבדילים בין מפות ונתונים למכשיר GPS יעודי, לבין כאלה לנייד חכם. מבחינת מפה עכנית לישראל , ראיתי שבמכשיר הקובץ הקיים 22 מגה ואילו מפה עדכנית כאן בפורום רק 10 מגה. מישהו יכול להסביר את הנושא ואיך מבדילים בין נתונים לנייד לכאלה עבור GPS

פורסם

בעקרון, כשמדובר על התוכנות הפופולריות IGO ו-Primo, קובצי התוכן הם אותם הקבצים למכשיר ייעודי ולמכשיר נייד חכם.

הקובץ של 10 מגה מתאים לתוכנת iGO (גם לפרימו אך עם מידע חסר) והקובץ של 22 מגה מתאים לתוכנת Primo (גם לאייגו אך עם מידע עודף).

סוגי קבצים ומיקומים:

מחיצת המפות - content/map

fbl - קובץ מפה (אייגו/פרימו)

fda - קובץ אזהרות נהג (driver alerts) מציג תמרורים של פניות, איסור פניות, אזהרות וכו'. (אייגו/פרימו)

fpa - קובץ נקודות כתובת (address points) מרחיב מידע לגבי נקודות כתובת כגון מיספורי בתים. (אייגו/פרימו)

ftr - קובץ מידע למשאיות (truck info) כבישים צרים, גשרים נמוכים, הגבלות משקל על גשר וכו'. (פרימו)

hnr - מסלולים ארוכים מובנים (programmed long routing) מסלולים חוצי מדינות כגון באירופה, ארה"ב וכו' (פרימו)

מחיצת נקודות עניין - content/poi

poi - קובץ נקודות עניין (points of interest) תחנות דלק, מסעדות, בנקים, חניונים, אתרי תיירות ועוד ועוד. (אייגו/פרימו)

מחיצת בניינים - content/building

3dl/3dc - נקודות ציון/בניינים בתלת מימד (אייגו/פרימו)

מחיצת "נוף" - content/dem

dem - מציג את פני השטח, שטוח והררי. זללן זכרון, לא מומלץ במכשירים בעלי זכרון קטן (64kb) (אייגו/פרימו)

מחיצת הסטוריית תנועה - content\histspeed

hsp - יצירת מסלולים חכמים בהתחשב בעומסי תנועה לפי שעות ביממה. לא נתקלתי בקובץ לישראל. (פרימו)

מחיצת מצלמות מהירות - content\speedcam

txt/spud - קובץ עם מידע על מיקומי מצלמות מהירות. (אייגו/פרימו)

פורסם
בעקרון, כשמדובר על התוכנות הפופולריות IGO ו-Primo, קובצי התוכן הם אותם הקבצים למכשיר ייעודי ולמכשיר נייד חכם.

הקובץ של 10 מגה מתאים לתוכנת iGO (גם לפרימו אך עם מידע חסר) והקובץ של 22 מגה מתאים לתוכנת Primo (גם לאייגו אך עם מידע עודף).

סוגי קבצים ומיקומים:

מחיצת המפות - content/map

fbl - קובץ מפה (אייגו/פרימו)

fda - קובץ אזהרות נהג (driver alerts) מציג תמרורים של פניות, איסור פניות, אזהרות וכו'. (אייגו/פרימו)

fpa - קובץ נקודות כתובת (address points) מרחיב מידע לגבי נקודות כתובת כגון מיספורי בתים. (אייגו/פרימו)

ftr - קובץ מידע למשאיות (truck info) כבישים צרים, גשרים נמוכים, הגבלות משקל על גשר וכו'. (פרימו)

hnr - מסלולים ארוכים מובנים (programmed long routing) מסלולים חוצי מדינות כגון באירופה, ארה"ב וכו' (פרימו)

מחיצת נקודות עניין - content/poi

poi - קובץ נקודות עניין (points of interest) תחנות דלק, מסעדות, בנקים, חניונים, אתרי תיירות ועוד ועוד. (אייגו/פרימו)

מחיצת בניינים - content/building

3dl/3dc - נקודות ציון/בניינים בתלת מימד (אייגו/פרימו)

מחיצת "נוף" - content/dem

dem - מציג את פני השטח, שטוח והררי. זללן זכרון, לא מומלץ במכשירים בעלי זכרון קטן (64kb) (אייגו/פרימו)

מחיצת הסטוריית תנועה - content\histspeed

hsp - יצירת מסלולים חכמים בהתחשב בעומסי תנועה לפי שעות ביממה. לא נתקלתי בקובץ לישראל. (פרימו)

מחיצת מצלמות מהירות - content\speedcam

txt/spud - קובץ עם מידע על מיקומי מצלמות מהירות. (אייגו/פרימו)

תודה רבה, מאיפה מגיע כזה לב טוב.
פורסם

לאמא שלי יש GPS שקניתי אחרי שהומלץ כאן לפני כשנה, והוא מגיע עם IGO 8.

אשמח לקבל קובץ מעודכן של מפות+מכמונות מהירות אם יש למישהו.

פורסם

מפה עדכנית תוריד מהקישור שנתתי בפוסט מעליך. תוריד את זה של גרסת ה-Primo.

קובץ מצלמות מעודכן ל-19/9/2013, התאריך האחרון בו הוצבה מצלמה בארץ (מישור אדומים/נבי מוסא לשני הכוונים).

תמחק את התוכן של המחיצה שבמכשיר - content\speedcam.

תעביר את קובץ ה-txt למחיצה. הדלקת המכשיר תיצור מהקובץ (באותה המחיצה) את מאגר המצלמות (בסיומת spud).

בשלב זה התוכנה עדיין לא מכירה בקובץ ובמיקומים. יש שני מצבים שמאפשרים הגדרת שימוש בקובץ מצלמות:

- תקבע מסלול נסיעה (תקבע יעד), תעמוד עם המכשיר תחת שמיים פתוחים (קליטת לוויינים), כשהמכשיר מוכן לנווט (משמיע הנחיות) יש להכנס לתפריט -> הגדרות -> אזהרות -> מצלמות מהירות, ושם יש לסמן V ולהגדיר התרעה קולית ו/או חזותית.

או:

- תקבע מסלול נסיעה ותבצע הדמיה שלו (תפריט-> מסלול -> סימולציה). ההדמיה אינה מצריכה "שמים פתוחים". בהדמיה כבר ניתן להבחין באייקון של המצלמה אך ללא התרעה קולית (צפצוף). ניתן לקטוע את ההדמיה באמצע. לאחר מכן, יש להכנס לתפריט -> הגדרות -> אזהרות -> מצלמות מהירות, ושם יש לסמן V ולהגדיר התרעה קולית ו/או חזותית.

זהו, זוהי הגדרה חד-פעמית, האופציה של התראה על מצלמות פעילה.

פורסם
מפה עדכנית תוריד מהקישור שנתתי בפוסט מעליך. תוריד את זה של גרסת ה-Primo.

קובץ מצלמות מעודכן ל-19/9/2013, התאריך האחרון בו הוצבה מצלמה בארץ (מישור אדומים/נבי מוסא לשני הכוונים).

תמחק את התוכן של המחיצה שבמכשיר - content\speedcam.

תעביר את קובץ ה-txt למחיצה. הדלקת המכשיר תיצור מהקובץ (באותה המחיצה) את מאגר המצלמות (בסיומת spud).

בשלב זה התוכנה עדיין לא מכירה בקובץ ובמיקומים. יש שני מצבים שמאפשרים הגדרת שימוש בקובץ מצלמות:

- תקבע מסלול נסיעה (תקבע יעד), תעמוד עם המכשיר תחת שמיים פתוחים (קליטת לוויינים), כשהמכשיר מוכן לנווט (משמיע הנחיות) יש להכנס לתפריט -> הגדרות -> אזהרות -> מצלמות מהירות, ושם יש לסמן V ולהגדיר התרעה קולית ו/או חזותית.

או:

- תקבע מסלול נסיעה ותבצע הדמיה שלו (תפריט-> מסלול -> סימולציה). ההדמיה אינה מצריכה "שמים פתוחים". בהדמיה כבר ניתן להבחין באייקון של המצלמה אך ללא התרעה קולית (צפצוף). ניתן לקטוע את ההדמיה באמצע. לאחר מכן, יש להכנס לתפריט -> הגדרות -> אזהרות -> מצלמות מהירות, ושם יש לסמן V ולהגדיר התרעה קולית ו/או חזותית.

זהו, זוהי הגדרה חד-פעמית, האופציה של התראה על מצלמות פעילה.

זה מה שיש לי בתוך התיקיה, האם למחוק הכל ולהכניס הנ"ל?

מצלמות.JPG

פורסם
זה מה שיש לי בתוך התיקיה, האם למחוק הכל ולהכניס הנ"ל?

כן, הקבצים שיש שם ישנים, הכי חדש מיוני, מאז היו כמה התקנות חדשות. מחק הכל ותעבוד לפי ההוראות שנתתי למעלה.

הקובץ להורדה זה קובץ שאני מנהל עבור עצמי, והוא הכי עדכני שיש.

פורסם

צירפתי התיקיה של הmap, אשמח שתדריך אותי האם גם מפה חייב למחוק משהו, ומה בעצם קורה אם לא אמחק, למה שהתוכנה יקרוא מהישן ולא מהמעודכן?

map.JPG

פורסם

לגבי basemap, תשאיר את זו מהתאריך המאוחר יותר (GM_2013.01). אין לה שימוש אמיתי כאשר משתמשים במפה אמיתית של מדינה/ות.

לגבי מפות ישראל, 3 הקבצים העדכניים (מפה, אזהרות נהג ונקודות כתובת) ביותר הן אלה עם תאריך שינוי 21/5/2013.

אתה נהג משאית? תשאיר גם את הקובץ עם סיומת ftr. זה עובד רק בגרסת Primo.

ארה"ב וקנדה אתה יכול להשאיר, אבל יש מפות עדכניות יותר.

אין לי מושג איך התוכנה מתייחסת למספר גרסאות של אותה מפה ואת מי מהן היא מציגה. אבל ברור לי שזה סתם צורך זכרון, ולכן את כל שאר המפות אתה יכול למחוק.

פורסם

שאלה קטנה, יש לי מכשיר QUE מ2009 הכולל מפות ישראל, ארה"ב וקנדה מקוריות.

אני מישתמש בכרטיס הזיכרון המקורי שעליו הרישיון, אבל אם אני מחליף את המפות חוץ מהמפה המקורית הוא לא מזהה שום מפה עדכנית...

מה עושים?

המכשיר צריך להייות פרוץ בכדי לזהות מפות חדשות שמורידים כאן?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...