Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי את הסט MOREL DOTECH MKII

התקנתי אותו לפני שלושה ימים.

היום אחד הטוויטרים הפסיק לעבוד.

יכול להיות שהוא נשרף? זה קרה פתאום ושמתי לב רק שהדלקתי את המערכת (יכול להיות שזה קרה בזמן שהוא פעל אבל לא שמתי לב). לא שמעתי ממנו שום רעשים או משהו שיכול להעיד על הספק גבוה מדי שקיבל

מה גם שהטוייטר השני שמחובר בדיוק אותו הדבר מתפקד כרגיל.

יכול להיות שהחיבור התנתק מהקרוס?

אם הטוויטר פשוט שבק חיים מה עושים?

פורסם

בדרך כלל אם אחד הרכיבים לא עובד אחרי כמה ימים - צריך לבדוק את החיבורים.

רוב המתקינים לא תמיד מחזקים את החיבורים כמו שצריך ואז הם רופפים ומתנתקים (או נשברים) אחרי כמה ימים.

פורסם
שלום לכולם

יש לי את הסט MOREL DOTECH MKII

התקנתי אותו לפני שלושה ימים.

היום אחד הטוויטרים הפסיק לעבוד.

יכול להיות שהוא נשרף? זה קרה פתאום ושמתי לב רק שהדלקתי את המערכת (יכול להיות שזה קרה בזמן שהוא פעל אבל לא שמתי לב). לא שמעתי ממנו שום רעשים או משהו שיכול להעיד על הספק גבוה מדי שקיבל

מה גם שהטוייטר השני שמחובר בדיוק אותו הדבר מתפקד כרגיל.

יכול להיות שהחיבור התנתק מהקרוס?

אם הטוויטר פשוט שבק חיים מה עושים?

זה הדבר הראשון שעושים...(בודקים)

פורסם

זה שאומרים שהוא נשרף זה לא מחייב שהוא עלה באש או נשרף ויש ריח

יש 2 דברים שאפשר לבדוק אחד זה חיבורים

שני אולי הטויטרים היו חשופים לשמש (הורס!!!)

ואולי יש לך מגבר יחסית פשוט ששולח חשמל שהוא מתאמץ

ואולי אין לך קרוס????

בכולם אני מכיר מנסיון אישי שלי - הלכו על טויטרים כמה מאות טובים עד שלומדים

היה לי טויטר משהוא טוב משמן דווקא או משהוא דומה שנשרף לי מהשמש.

פורסם

התקנת לפני שלושה ימים?! ראשית, תתחדש.

שנית - לך לבעל העסק אצלו התקנת ובמידה וגם אצלו רכשת את הסט - תן לו ,במילים עדינות, שישבור את הראש.

אל תתעסק עם כלום, אל תבדוק חיבורים או כל דבר אחר וזאת שלא ישמש לו כתירוץ והזדמנות להתחמק מלהחליף את הסט במידה והוא תקול או לתקן חיבורים.

הוא יאשים אותך בכך שנגעת, קיצרת והרסת.

פורסם
התקנת לפני שלושה ימים?! ראשית, תתחדש.

שנית - לך לבעל העסק אצלו התקנת ובמידה וגם אצלו רכשת את הסט - תן לו ,במילים עדינות, שישבור את הראש.

אל תתעסק עם כלום, אל תבדוק חיבורים או כל דבר אחר וזאת שלא ישמש לו כתירוץ והזדמנות להתחמק מלהחליף את הסט במידה והוא תקול או לתקן חיבורים.

הוא יאשים אותך בכך שנגעת, קיצרת והרסת.

בהחלט העצה הכי נבונה כשמדובר בהתקנה של חנות!

פורסם

המתקין הוא כמו חבר ככה שזו לא תהיה הבעיה

היום באמצע נסיעה התכבה פתאום הטוויטר השני.

חשבתי אולי נשרף אבל שחזרתי לאוטו אחרי שלוש שעות פתאום הוא חזר לעבוד אז אני חושב ומקווה שזה באמת החיבורים ושזה מה שקרה לטוייטר השני. אני אלך אליו ביום ראשון לבדוק את זה.

תודה רבה לכולם.

• תוכן חדש...