Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ציפיתי את הרכב ביום שקיבלתי אותו, לפני 3.5 שנים אצל sunfilm ברמת-גן.

ציפיתי את הכנפיים והדלתות בלבד, ללא מכסה מנוע, גג ותא מטען.

פיליפ והצוות שלו עשו עבודה נהדרת ומקצועית. גם היום, אחרי 3.5 שנים הציפוי נראה חדש ויושב טוב על הרכב.

לירושלמים או למבקרים בירושלים אני מוכן להראות איך הרכב נראה.

לזה שמעליי: אם יש שפשופים על המדבקות, סימן שהצבע/הפח של הרכב שלך ניצל מאותם שפשופים, שזה בדיוק היעוד של הציפוי הזה.

באותם איזורים שהשפשופים חמורים, מחליפים מדבקה וזהו. פוליש למדבקה נשמע לי מיותר.

גם היום, אם הייתי קונה רכב חדש, הייתי עושה את אותו דבר.

פורסם

תקרא טוב את מה שכתבתי, גם אחרי 3.5 שנים המדבקה לא דוהה ולא מתקלפת.

אם היא משופשפת או שרוטה, היא מילאה את יעודה, ובעל הרכב צריך לקבל החלטה הם הוא משאיר אותה, מקלף אותה וחושף את הפח השמור שמתחתיה או מצפה מחדש.

כל אחד ושיקוליו הוא.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
ראיתי איזו פרסומת באתר של חברה ששמה סוג של ניילון על הרכב ובכך מונעת מהצבע שלו להתקלף וגם לא מעבירה שריטות.

רציתי לדעת כמה אמור לעלות כזה שרות עבור רכב משפחתי בינוני?

הי, יש חברה שמצפה רכבים בחולון, ציפוי נגד שריטות המגן על הצבע מפני חום ושריטות, נסיון רב בתחום, גם עושים תיקוני פח קלים ללא פגיעה בצבע המקורי, העבודה מושלמת והמחיר הוגן לחלוטין!! עשיתי ואני מרוצה מאד, תתקשר לקבל הצעת מחיר כדאי!! 0523275730 שי

• תוכן חדש...