Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת מערכת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

בשעה טובה ומוצלחת, סיימתי לרכוש את כל הציוד אשר נדרש להשלמת המערכת שלי.

מחר, בשעות הבוקר אני אסע לכיוון Sound FX לבצע את ההתקנה. :mm_yeah:

אני מאמין, שלקראת הערב, אני אחזור עם מסקנות, חוות דעת (על הציוד/ההתקנה), תמונות וגם חוויות :wink:

אז סבלנות עד מחר.

Wish me luck..

המשך שבוע מהנה,

אורן. :rolleyes:

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ערב טוב,

בשעה טובה ומוצלחת, סיימתי לרכוש את כל הציוד אשר נדרש להשלמת המערכת שלי.

מחר, בשעות הבוקר אני אסע לכיוון Sound FX לבצע את ההתקנה. :mm_yeah:

אני מאמין, שלקראת הערב, אני אחזור עם מסקנות, חוות דעת (על הציוד/ההתקנה), תמונות וגם חוויות :wink:

אז סבלנות עד מחר.

Wish me luck..

המשך שבוע מהנה,

אורן. :rolleyes:

שמח לישומעה! בהצלחה ...

אורן תעלה לאייסי בידיוק רציתי לדבר איתך...

פורסם

זהו באמת אחי תן איזה פירוט ואם לא מחירים אז איך המחירים שמה לפחות?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

ערב טוב,

אתמול חזרתי מאוחר הביתה, ובעקבות זאת לא פירסמתי תגובה.

הגעתי למקום (Sound FX) בשעה 10:00, וההתקנה נערכה עד שעה 20:00.

כשהגעתי למקום, קיבלתי יחס מעולה, עם אווירה ביתית.

האמת, שתיכננתי שעופר יעבוד על הרכב שלי, אך כנראה שהוא ראה את ההודעה שלי משלשום, והחליט שהוא חולה, ולא הגיע באותו יום :twisted:

כן, קצת התבאסתי בהתחלה.. ואמרו לי שאני אצטרך להמתין שהמתקין השני יגיע..

והאמת, אני מודה לרגע שהוא הגיע - המתקין (ששכחתי את שמו - מצטער) בעל נסיון רב, עם ידי זהב. מסודר מאורגן ואסתטי, בדיוק כמו שרציתי. (אריאל/רועי: הוא שווה כל שקל :wink:)

ההתקנה אומנם הייתה ארוכה, אך כל דקה הייתה שווה. כשאתה רואה שעל כל דבר קטן, משקיעים זמן.. ולא מנסים לזרז את העניינים (למרות שחיכו עוד 2 רכבים להתקנה נוספת).

בדלתות של הסופר לאנסר, היה צריך לעשות בניה מקדימה, כי לא היו רמקולים בדלתות לפי כן..

נעשתה הגבהה בצורה יפה אסתטית ע"פ רעיון שעלה לרועי לגימור מושלם.

(בעלי סופר-לאנסר יודעים כי החיתוך ברכב לרוב יוצא מכוער.. הכנה ל-5X7 או משהו באיזור - לך תבין את היפנים.)

בהתחלה, התכוונתי לחבר את המגבר שהיה לי (רוקפורד 501X) לסאב בעל 2 סלילים של 4 אוהם.

כל ברידג' של 2 ערוצים, לסליל אחר. אך בעלי המקום טענו שה"קומבינה" הזאת לא מומלצת.. ויכולה לקצר את אורך החיים של הסאב.

אז המגבר הוחלף ראש בראש לרוקפורד 301M (מונו) שנותן 300W RMS בפועל. (הסאב 400W RMS)

המגברים הותקנו מאחור על המושב האחורי..

הרכיבים שהורכבו הם:

Component: Morel Dotech 6.5" MK-II

Comp Amplifier: Alpine MRV-T420

Sub Amplifier: Rockford 301M

"Subwoofer: Kicker CompVR 12

(ה-HU ורמקולים אחוריים (שנותקו בנתיים) היו כבר מורכבים)

בסה"כ, אני מרוצה.

ישנם כמה דברים שאצטרך לעשות (ולמען האמת אם לא היה מאוחר, הייתי עושה זאת עוד שם):

1. להחליף תיבה לסאב לתיבה יותר קטנה. (בניתי לו תיבה של 80 ליטר, והסאב מרוח מידי - לא אהבתי.)

2. לעשות כיוונים ע"פ הטעם שלי.

* מצטער שאין תמונות, אנסה לעשות מאמץ כדי לצלם ולהעלות.

את ההתקנה הבאה שלי (איטום/שידרוג וכו'), אני משוכנע שאעשה אצלהם גם כן.

אורן.

פורסם
מזל טוב תתחדש?

כמה עלתה ההתקנה?

ולמה כל כך הרבה (זמן 10 שעות)?

1. תודה

2. 900 שקל. (על ה-Gauge Distribution Block פלוס שילמתי 150 ש"ח, ועל המינוס 80 ש"ח)

ועל הבניה/הגבהה בדלתות, 250 שקל. ושאר ההתקנה, מה שנשאר. (קניתי בנפרד חיוט RCA+4G מארה"ב)

3. תקרא את ההודעה שלי שוב, ותבין לבד.

ההתקנה אומנם הייתה ארוכה, אך כל דקה הייתה שווה. כשאתה רואה שעל כל דבר קטן, משקיעים זמן.. ולא מנסים לזרז את העניינים (למרות שחיכו עוד 2 רכבים להתקנה נוספת).

פורסם

מפצל/מחלק כבל מתח.

מהמצבר מגיע 4G עד למגברים, ובעזרת המפצל, כל מגבר מקבל 8G.

כנ"ל לגבי המינוס.

פורסם

בהתחלה, התכוונתי לחבר את המגבר שהיה לי (רוקפורד 501X) לסאב בעל 2 סלילים של 4 אוהם.

כל ברידג' של 2 ערוצים, לסליל אחר. אך בעלי המקום טענו שה"קומבינה" הזאת לא מומלצת.. ויכולה לקצר את אורך החיים של הסאב.

אז המגבר הוחלף ראש בראש לרוקפורד 301M (מונו) שנותן 300W RMS בפועל. (הסאב 400W RMS)

המגברים הותקנו מאחור על המושב האחורי..

אורן.

מה זאת אומרת קומבינה ?

למה הם אמרו שזה לא מומלץ ? הסיגנל שלך לא היה מאוזן ?

(אין לך יציאה לסאב דרך הפאנל\או קרוס אקטיבי ?)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

הם טענו שלא ניתן למדוד את ההספק שהסאב נותן לכל גישור.

ובנוסף לכך.. שכל גישור בנוי מהגברה נפרדת, ולעולם לא נשאר באותו סינגל.. (יש שינויים עם הזמן)

וכן, יש לי יציאה לסאב דרך הפנאל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...