Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא טוב ההגה! לא!

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני מספר שנים ייבאתי את מושבי הספורט המקוריים ל BMW שלי. בזמנו בחרתי בדמוי עור בצבע בז', וכל מי שראה מאז את הרכב התלהב מהמראה "היוקרתי". הבעיה הייתה שהמושבים לא היו נעימים: קפואים בחורף, ובקיץ גורמים להזעה למרות מזגן מקפיא. למרות ששיפצתי אותם באופן חלקי אצל רפד כשהבאתי אותם לארץ הם התחילו להתפוצץ ביותר מדי מקומות.

ובכן, נפרדתי מהמושבים שלי ל10 ימים וביקשתי ריפוד דומה למקורי. הפעם גם נתתי את המושב האחורי. העבודה יצאה פשוט מדהימה כאשר הרפד ידע לשלב באופן נכון בין הבד לפלסטיק שבשולי המושבים. חשבתי שאצטרך להשיג גבים חדשים למושבים הקדמיים בצבע שחור אולם הוא עשה ציפוי שחור מדוייק שנראה ממש טוב. אני מאוד מרוצה מהתוצאה - צריך רק להתרגל לריח שונה באוטו, יותר דומה לשל רכב חדש מלשל רכב ישן.

יחד עם המושבים נתתי גם את ההגה כאשר התכוונתי שריפוד העור העייף יפורק וייתפר חדש במקומו. במקום זאת הרפד תפר בד מחורר על העור הקיים. אני לא מצליח להחליט אם אני אוהב את התוצאה - ההגה גם במקורו עבה (בדיוק ברמה הנכונה) אבל יחד עם השכבה הנוספת הוא עבה מדי. שוקל להחזיר לו את ההגה שישים בכל זאת עור. מה דעתכם?

יפה מאוד ,במיוחד הרכב :) איזו שנה הוא?

פורסם

עבודת ריפוד מעולה, ההגה מזעזע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה לכל המגיבים.

ובכן, טוב לראות שהרוב המוחלט חושב כמוני. הבד לא יישאר על ההגה. גם הנהיגה לא משכנעת אותי. המושבים לעומת זאת, תענוג: אפשר להיכנס לרכב אחרי שחנה בשמש בלי לקבל כוויה, ובלי הזעות בגב.

דיברתי עם הרפד לגבי ההגה, היה לו קשה להבין שזה לא לטעמי, אבל הלקוח תמיד צודק. הוא אמר שיעשה צבע חדש לעור המקורי. נראה לי שהוא מפחד לפרק את העור משום מה.

הרכב מודל 1987.

לכל מי ששאל על הרפד, אמסור את המספר שלו בפרטי. קחו בחשבון מספר דברים:

1. האיש עובד בבית שלו באיזור ירושלים.

2. צריך להביא לו את המושבים מפורקים מהרכב.

3. הוא אמר, שהוא מעוניין לקבל עבודות רק במידה והם לא בלחץ זמן.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

שאנחש ואומר שלרפד יש שפם :)

אני חושב שאני מזהה את העבודה

יש לו ידיים טובות, רואים את המושבים.

הכיסוי של ההגה הוא הרכיב גם לי ביונדאי קופה של האישה, מחזיק יופי כבר יותר משנתיים, גם אני הופתעתי בהתחלה, אשתי מרוצה מהתוצאה, אין אפקט של ריח או שחיקה ובכלל תמיד ניתן לפרק ולהרכיב אחר, תסע תהנה ותחליף בהמשך....

אני היתי מנסה להסיג הגה מיבוא- זה לא פשוט כי אסור ליבא חלקי הגה.... מפגר אבל אסור.

ניתן למצוא אצל הבני דודים מעבר לקו, עכשיו רכשתי עבור חבר דשבורד ל 316 שהגיע מארופה נקי ושמור (לא ראה שמש בימי חייב...)

אני מאמין שאין כמו הגה מקורי, אבל בינתיים תיסע ותהנה כי יש לך רכב מדהים!!!!!

פורסם

עמוס, הריפוד יצא מדהים, לטעמי נראה יותר טוב מריפודי העור שהיו, ואני בדר"כ מאוד אוהב

מראה של ריפודי עור ברכב, ומאוד נגד הורדה שלהם, אבל אצלך ברכב זה ממש נראה מצוין.

לגבי ההגה, כמו שכולם ציינו, הוא נראה עבה מידי, נותן מראה של כיסוי הגה בשקל וחצי, והורס

את כל המראה של הרכב.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ביקור אצל אוטו אלגנס ביהוד ומסירת ההגה לאישפוז יום פתרו את העניין.

הם עשו את העבודה כמו שצריך, פירוק העור הישן ותפירת חדש במקומו.

ההגה מרגיש נפלא בידיים והוא שווה את ההשקעה - הוא בדיוק בעובי ובקוטר הנכונים לנהיגה.

עכשיו אני יכול לבחור, להתמקד באף בריח של עור חדש מההגה או בקצת ריח של רכב חדש, מהמושבים.

חג שמח.

Copy of DBG_6924.jpg

Copy of DBG_6925.jpg

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

יצא יפה מאוד. ההגה ניראה עכשיו מקורי, עשו עבודה מדהימה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...