Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אגב לדעתי מתחילים עם הפוליש האגרסיבי ואז אחריו עוברים לעדין.

נכון חלקית. אם עדיין אין ניסיון כדי שתהיה טביעת עין טובה, מתחילים עם פוליש עדין ופד עדין, אם לוקח הרבה זמן להוריד שכבת לכה עוברים לפוליש גס יותר או פד גס יותר וכך הלאה עד שמרוצים מקצב הורדת הסווירלים. כאשר מסיימים לעבור על הרכב עם פוליש גס עושים ויש אחרון עם פוליש עדין.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
נכון חלקית. אם עדיין אין ניסיון כדי שתהיה טביעת עין טובה, מתחילים עם פוליש עדין ופד עדין, אם לוקח הרבה זמן להוריד שכבת לכה עוברים לפוליש גס יותר או פד גס יותר וכך הלאה עד שמרוצים מקצב הורדת הסווירלים. כאשר מסיימים לעבור על הרכב עם פוליש גס עושים ויש אחרון עם פוליש עדין.

זה בידיוק מה שעשיתי, התחלתי על הפד העדין יותר (פד פרווה) ופוליש עדין, ועשיתי פוליש במהירות איטית, הבעיה שהפד פרווה הזה לא איכותי ועשה לי גם שריטות.

אז עברתי לפד היותר אגרסיבי, הפד היה חדש לגמרה, לא הרגשתי שהוא בעיתי, אבל לא ראיתי שהוא הוריד שריטות, אבל גם לפי איך שהוא ניראה, רואים שהוא לא איכותי.

וכמו שאמרתי ניקתי את האזור ליפני, עם שפריצר של חומר שמפו פוליש לרכב, מדולל עם קצת מיים, וניגבתי עם מטלית מיקרופייבר חדשה.

אין ספק שהבעיה היא בפדים, אשמח אם מישהו ימליץ לי על פדים טובים ואיכותים עדיף מאיביי כדי לחסוך עלות משלוח.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם
למה אתה שואל?

רוצה לבוא לגנוב לך תאוטו..:lol:

חשבתי לנסת לעזור לך במקרה שאתה גר קרוב..

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם
רוצה לבוא לגנוב לך תאוטו..:lol:

חשבתי לנסת לעזור לך במקרה שאתה גר קרוב..

עכשיו אני חושש :bugeyed:

חח אני מהקריות מתאים?

פורסם
תבחר אחד משלושת אלה:

lake country

hex logic

פד מיקרופייבר של מגווירס - פד חיתוך + פד פיניש.

תראה פה:

http://www.autostore.co.il/%D7%90%D7%91%D7%99%D7%96%D7%A8%D7%99-%D7%93%D7%99%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%92.html

המחירים דיי גבוהים וזה עוד לא כולל את המשלוח שזה עוד 30 שקל.

יש המלצות על פדים טובים מאיביי בעלות של עד 50 שקל לפד ?

פורסם
המחירים דיי גבוהים וזה עוד לא כולל את המשלוח שזה עוד 30 שקל.

יש המלצות על פדים טובים מאיביי בעלות של עד 50 שקל לפד ?

איזה גודל של פד אתה צריך ? כמה אינץ'?

פורסם
איזה גודל של פד אתה צריך ? כמה אינץ'?

וואלה לא יודע בידיוק איך אני בודק? אבל גם ככה אני מעדיף פד קצת יותר גדול מראש המכונה שלי

פורסם

הצעתי לך מוקדם יותר לראות את הסרטונים שמסבירים איך עושים פוליש, חבל שאתה מסרב לראות אותם ולשאול כאן שאלות, אם לא תעשה עבודת הכנה אתה תגרום לנזקים.

לענייננו, פוליש לא עושים על מהירות איטית במכונה, כלל אצבע, מהירות איטית במכונה שמים על מנת למרוח חומרים, כמו למשל מריחת ווקס או אוטם צבע. כשעושים פוליש המכונה צריכה להיות על מהירות גבוהה יותר. ז"א שכשעשית פוליש הייתה אמור לשים על מהירות גבוהה.

פורסם
הצעתי לך מוקדם יותר לראות את הסרטונים שמסבירים איך עושים פוליש, חבל שאתה מסרב לראות אותם ולשאול כאן שאלות, אם לא תעשה עבודת הכנה אתה תגרום לנזקים.

לענייננו, פוליש לא עושים על מהירות איטית במכונה, כלל אצבע, מהירות איטית במכונה שמים על מנת למרוח חומרים, כמו למשל מריחת ווקס או אוטם צבע. כשעושים פוליש המכונה צריכה להיות על מהירות גבוהה יותר. ז"א שכשעשית פוליש הייתה אמור לשים על מהירות גבוהה.

שאלתי שאלות ליפני הפוליש שעשיתי אחרי הרבה זמן שלא ענו לי, החלתתי להתחיל בעצמי לפי הכלים שיש לי ולפי מה שאני יודע שצריך לעשות.

שמע הבעיה זה הפדים בדוק, אני צריך פדים טובים, הפלסטלינה בקרוב תגיע, ועם ניקוי טוב על אזור המקום ופד איכותי אני מאמין שאני הפעם יצליח, אין סיבה שלא.

פורסם
קיט פדים של hex logic :

http://www.ebay.fr/itm/Flexipads-140mm-5-5-Machine-Polisher-Pads-Kit-fits-Meguiars-G220-DAS6-Rotary-/150897252298?lgeo=1&clk_rvr_id=522229768124&vectorid=229480

יוצא לך 180 ש"ח ביחד

הכתום= חיתוך

ירוק =פוליש

שחור= פיניש

תודה, כמה פדים אני מקבל שם 6 או 3?

והאם זה מתאים לגודל המכונה שלי? (אני מעדיף שיהיה טיפה יותר גדול מגודל ראש המכונה)

http://www.ebay.com/itm/New-710W-Dua...item2575dccfe4

פורסם
תודה, כמה פדים אני מקבל שם 6 או 3?

והאם זה מתאים לגודל המכונה שלי? (אני מעדיף שיהיה טיפה יותר גדול מגודל ראש המכונה)

http://www.ebay.com/itm/New-710W-Dua...item2575dccfe4

הפלטה שלך היא 5 אינץ , זה אומר שאתה יכול לשים פדים בגודל 5-6 אינץ.

הפדים הנ"ל גודלם 5.5 אינץ'.

אתה מקבל 3 פדים , שלושה צבעים שונים .

פורסם
הפלטה שלך היא 5 אינץ , זה אומר שאתה יכול לשים פדים בגודל 5-6 אינץ.

הפדים הנ"ל גודלם 5.5 אינץ'.

אתה מקבל 3 פדים , שלושה צבעים שונים .

וזה יוצא 180 שקל כולל משלוח?

למה לא מופיע לי מחיר כולל משלוח בצורה מסודרת?

זה יותר זול מבארץ ב 30 שקל אבל בארץ על משלוח רוצים עוד 30 אז זה כבר 60 שקל.

אלה הפדים הכי מומלצים? אתה מכיר אולי עוד סוגי פדים טיפה יותר זולים או שכדי לי ללכת על אלה וזהו?

• תוכן חדש...