Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב , בהום סנטר נמכר שמן מנוע שבכותרת ואני מבקש לדעת האים מישהוא מכיר את איכותו של שמן זה והאים הוא מתאים ליאריס.

תודה.

פורסם

מעולם לא שמעתי עליהם, אבל לפחות גוגל מכיר.

99% מהשמנים בשוק עושים את העבודה, אין סיבה שזה לא יעשה.

מה המחיר והאם מדובר מסינטטי מלא \ חצי סינטטי? לגבי התקן לא הייתי מוטרד, קשה למצוא שמנים בצמיגות כמו 5W30 שלא עומדים בתקן ה API המינימלי של רכב בן 13 שנה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שלום איתמר , במפרט רשום שהשמן הוא על בסיס סינטטי , מעבר לכך לא יודע לומר לך. המחיר הוא 120 ש"ח (ללא מע"מ)

פורסם

כנראה שהשמן בסדר. היצרן מצהיר שהשמן מהתוצרת הנ"ל ממולא בדגמי יונדאי חדשים היוצאים מהמפעל.

פורסם

אם אינני טועה השמן הוא מתוצרת קוריאנית. אני בכל אופן נצמד לפירמות היותר ידועות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אתה לא טועה, כך לפחות על פי פרסומי החברה.

זה שהשמן הוא שמן OEM ליצרניות הרכב זו לא תעודה המבשרת כי מדובר בנוזל סופר-פרימיום-משובח בעל תכונות אלוהיות. זה אומר שמדובר בשמן שנבדק על ידי היצרנית ונמצא כעמוד במפרט המינימום אותו היא הכתיבה לשמן מנוע. אני נוטה להאמין כי יש יצרני שמנים המשקיעים יותר בשמנים שלהם, שמני בסיס סינטטיים מקבוצות גבוהות, חבילות תוספים עשירות יותר וכו'.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני נתקלתי בשמן הנ"ל בצמיגות 5W40, מיועד לסוזוקי סוויפט של חבר (1500, 2008 ).

סינטתי מלא, 4 ליטר ב85 ש"ח.

אשמח לשמוע רשמים, למשל לגבי השפעה על רעש המנוע וצריכת הדלק עד כה.

פורסם

סינטתי מלא, 4 ליטר ב85 ש"ח.

קשה לי מאוד להאמין שזה מחיר של גלון שמן מנוע סינטטי מלא. המחיר זול, זול מדי.

איתמר

פורסם
קשה לי מאוד להאמין שזה מחיר של גלון שמן מנוע סינטטי מלא. המחיר זול, זול מדי.

איתמר

תאמין תאמין

אני קונה שמן מעולה מתוצרת גאלף - גלון (4 ליטר) 5W40 סינטטי מלא ב 90 שקלים כולל מעמ (לפני/בלי הנחה).

If you wanna turn, turn, don't brake

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
מעולם לא שמעתי עליהם, אבל לפחות גוגל מכיר.

99% מהשמנים בשוק עושים את העבודה, אין סיבה שזה לא יעשה.

מה המחיר והאם מדובר מסינטטי מלא \ חצי סינטטי? לגבי התקן לא הייתי מוטרד, קשה למצוא שמנים בצמיגות כמו 5W30 שלא עומדים בתקן ה API המינימלי של רכב בן 13 שנה.

איתמר.

המחיר של ה KIXX הזה 80 שקל (חצי סינטטי), אני לא מתמצא במחירים אז לא ברור לי אם זה מחיר הגיוני לשמן איכותי או נמוך מידי בצורה מחשידה ?

השמן האחרון שקניתי היה ליקווי מולי (זהוב) באוטו דיפו ב 120 שקל , אבל זו חנות יקררה ....

• תוכן חדש...