Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

את האמת שכבר מהרגע הראשון לא הייתי מבסוט מהזוג הנוכחי שלי. בכל זאת משכתי איתו כמעט 3 שנים ונשבר לי סופית.

המשקפיים הצהיבו, מלאות ב Swirl marks והמספר שמעולם לא התאים כנראה טיפס קצת למעלה (או ירד למטה?).

עכשיו, אני לא רוצה לחזור לאופטיקאי שלי, אני די מאוכזב הן מהמחיר והן מאיכות המשקפיים.

עכשיו לשאלות:

1. האם יש עדשות שונות או ציפויים שונים? העדשות הנוכחיות עשויות מפוליקרבונט, זו גם כנראה הסיבה שהן הצהיבו.

הוצאתי משקפיים ישנות מהבויידעם, להערכתי הן מאיזור שנת 2006 - נראות כמו חדשות, אין שריטות והצבעים חזרו לחיים, אפילו לא ידעתי עד כמה משקפיים חרא מעוותות את הצבעים :roll:

2. האם יש המלצה לאופטיקאי מדופלם באיזור המרכז? אחד כזה שבאמת יודע את העבודה? פתח תקווה, גבעתיים (אופטיקה בריל, מישהו?), קריית אונו...

3. איך אתם מנקים את המשקפיים שלכם? לי יש פטיש למשקפיים נקיות ואני לא בטוח ששטיפה תחת מים זורמים עושה להן טוב לאורך הזמן. פלנלית רק מורחת את הלכלוך וזה לא מנקה כלום.

תודה,

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אלכוהול לעדשות, ונייר הכי עדין שאתה יכול למצוא. יש כזה מן מפיות של תינוקות, משהו בסגנון הזה. בינתיים אין שריטות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא מהאיזור המבוקש אז לא אמליץ על אופטיקאי אבל לגבי ניקיון הכי טוב זה חומר לניקוי חלונות.

אצלי עדשות לא מחזיקות יותר משנה בגלל סריטות ומכות (עבודה). הן נחשפות לשמנים ואני מנקה בחומר לניקוי חלונות. לגבי ציפויים הניסיון שלי מראה שאין הבדל משמעותי. אני היום קונה עדשות פשוטות ומחליף כשנסרטות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בעדשות פלסטיק עדיף שלא להשתמש בכימיקליים לא יעודיים כמו נוזל לחלונות.

לגבי חנות, אישית היה לי נסיון טוב עם שקוף בדיזנגוף סנטר.

פורסם

לניקוי משקפיים חפש לך מטלית איכותית, כזאת שעשויה ממיקרו פייבר. לא משאיר שום סימן.

תוכל להשתמש בספריי ייעודי למשקפיים לניקוי של כתמים עקשניים.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אם פתח תקווה בא בחשבון...אז אקח אותך עוד כמה מטרים...

אני יכול להמליץ על אופטיקה WOW בהוד השרון.

אני הגעתי בעקבות המלצה של רופאת עניים שהיא חברה של ההורים.

http://www.wow10.co.il/index2.php?id=39&lang=HEB

הבעלים הם זוג שותפים מאוד נעימים.

מבצעים בדיקה מאוד מקצועית עם בדיקות וציוד שלא יצא לי לראות בכל מקום.

כבר מספר זוגות רכשנו במשפחה ומאוד מאוד מרוצים.

חק בחשבון, לא זול.

לא הבדיקה ולא המשקפיים.

אבל לדעתי שווה כל שקל.

פורסם

יכול להמליץ לך על ד"ר אופטיקה בגבעתיים (כצנלסון). בחור מאוד מאוד נחמד ומקצועי, אחרי כמה מקומות חובבניים הגעתי אליו ואני סופר מרוצה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לניקוי פלסטיק: סבון כלים על כל עדשה ולשפשף עם האצבע. אחר כך לפתוח זרם מים ולשפשף עד שהסבון יורד. לייבוש - טיישו.

אם אתה יכול תקנה עדשות זכוכית. כן, זה כבד יותר וכן זה שביר א-ב-ל רואים יותר חד והעדשות תופסות פחות ג׳יפה (הציפוי על עדשות פלסטיק לא הכי עמיד). מאז שעשיתי עדשות זכוכית התהיה שלי היא איך לא חשבתי על זה קודם.

אם אתה מוכן להגיע לירושלים, אז יש מקום בשם ׳עינית׳. מאוד מקצועיים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אופטיקה ניסים בסוף דיזינגוף ת"א הוא עושה את המשקפיים לכל הרשתות המובילות ושאר חנויות, עשה לי פעם אחת בדיקה ומאז לא החלפתי מספר זה 5 וחצי שנים, ואני מדי פעם נבדק.

יסודי מאוד, זול ותכליתי.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

למה לא הלפרין? אני כבר שנים עושה שם משקפיים ואני מרוצה תמיד.

מקצועיות בשמיים, איכות עוד יותר גבוהה.

אני מחליף משקפיים פעם בשלוש שנים.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש ערכה לניקוי משקפים שמגיעה עם מטלית, מברג קטן וכל זה נכנס לתא במיכל עם נוזל ניקוי. הכי יעיל שאני מכיר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לגבי ניקוי.....אני מכניס אותם מידי פעם למדיח על הדרך (פעולה קצרה, 40 מעלות)

כל הלכלוך\שומנים יורדים.

אני נוהג כך כבר לא מעט זמן, אין שום נזק.

פורסם

לפני כחודש וחצי גיליתי הבדל בראייה בין העיניים. מכיוון שאני לא אוהב להוציא הרבה כסף על משקפיים אמרתי לעצמי שכדאי לבדוק באיביי. חיפוש קצר העלה מכרז על מסגרת במידות שלי והמחיר ההתחלתי 1 GBP, משלוח עוד 4.5 GBP, הגשתי הצעה על המינימום וזכיתי. העלות הכוללת הייתה כ-30 ש"ח והמשקפיים הגיעו מאנגליה תוך שבוע. ניגשתי לאופטימטריסט שלי (באור יהודה) וביקשתי עדשות סטנדרטיות ולאחר בדיקת ראייה שבה התברר שיש לי חצי צילינדר בעין שלא היה בה צילינדר לפני כן המחיר של העדשות (בדיקת הראייה בחינם) עמד על 180 ש"ח. כך הסתיימה כל הקניה ב-210 ש"ח.

שם העסק אור אופטיק, מומלץ.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

לקופות החולים יש הסדרים עם אופטיקאים וההנחות יפות (משקפי קריאה עלו לי 420 ש"ח, משקפי ראיה לבת שלי עלו 80 ש"ח ומשקפי ראיה לאשתי עלו 380 ש"ח).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...