Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
sciPoPo מה זאת אומרת האפקט שלו לא נשמר הרבה זמן ? האפקט שלו זה פוליש עדין מאוד וגלייז (ומעל אתה צריך לשים אוטם)

קובי, אתה צודק יש אנשים שאומרים שלשים אוטם ישר על הפח ובלי כל מיני חומרים בנייהם זה הכי טוב.

הכוונה באפקט שלו זה מה שהוא מציע.

נקיון סופר עדין של המשטח ומילוי סווירלים.

אז הוא מצטיין בשניהם, רק שהסווירלים חוזרים מהר מאוד.

קפיש?

"יאללה בירי".

פורסם

הבנתי, אבל זה כבר תלוי בך, איך אתה שומר על הרכב (אולי משהו דפוק בשטיפה שלך), אם הגלייז שיש שם דפוק אז שווה לשקול אולי פוליש טיפה יותר אגרסיבי.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

שומר על הרכב כמו בספרים.

דרך השטיפה שלי הוזכרה פה לא מעט פעמים, מוזמן לחפש ולבדוק בה דפקטים כאוות נפשך.

האם השתמשת במוצר הזה בעבר?

"יאללה בירי".

פורסם

לא התכוונתי לתקוף רק מעלה השערות, אמרתי ייתכן והגלייז לא עמיד מספיק ואז אפשר לשקול פוליש טיפה יותר אגרסיבי שינקה את הרכב מסוורלים ולא יטשטש אותם.

לא השתמשתי במוצר.

קובי, המשפט שלך נכנס למדריך.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אז אתה מוזמן לקרוא ביקורות על המוצר בחו"ל ועל העמידות שלו.

לא נותנים לו מעל לחודש במקרה הטוב

ובתור אחד שהתנסה במוצר כשנה גם בחורף וגם בקיץ, אני יכול להעיד שהכל תלוי בlsp ששמים מעליו.

אני לא אומר שהמוצר לא טוב, אם העמידות שלו הייתה גבוה פי שניים לחלוטין הייתי מצרף אותו כחבר בקבע לארסנל שלי.

"יאללה בירי".

פורסם

רגע השתמשת בו לבד ? (אני מאמין שלא ובשביל זה באה השאלה השניה)

כמו השאלה של קובי, האם העובדה שהמוצר מחזיק רק חודש משפיעה על עמידות הLSP ? (עם BL שאמור להיות גלייז איכותי ועמיד העמידות של הLSP תהיה טובה יותר ?).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לבד לא, בתחילת הדרך היה מעליו ice של טרטל, היה קארפלאן כלשהו, בהמשך היו מוצרים קצת יותר איכותיים כמו סונאקס ומג'ס, הייתה גם התנסות חד פעמית עם mothers , באף אחד מהם לא החזיק לי מעל חודש.

אישית אני מאוד מאוד לא מרוצה מכלל עניין הגלייזים, ובמיוחד מהבלאק לייט שהעלתי בעבר שרשור אכזבה ממנו.

לשאלה השניה, העמידות אכן משפיעה על ה-lsp שמיישמים מעל.

לגבי האוטוגלים כמו שאמרתי, עד כחודש, לא משנה מה שמתי מעל

ולגבי הבלאק לייט, אין לי מושג, כל כך התאכזבתי מהמוצר שהסרתי אותו עם ipa ועברתי על כל הרכב עם optiseal.

"יאללה בירי".

פורסם

טוב שהזכרת לי, כנראה השבת זה ייקרה (לקראת המפגש)

כבר הרבה זמן שאני רוצה לעשות ניסוי, עמידות של אוטמים ואפקט של ווקס וגלייזים.

בלי הרבה מילים עשיתי פשוט תרשים של איך זה יהיה.

עריכה, לנוחיותכם העלתי את הדף הזה כתמונה ואין צורך להוריד אותו.

Scan_Doc0001.pdf

Scan_Pic0001.jpg

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

rupni

אני בעד מבחן מדעי, יאללה קדימה.

sciPoPo

מאוד מפתיע אותי מה שאתה אומר על SRP, כמו שציינתי החומר הנ"ל החזיק על הרכב שלי 8 חודשים.

האם אתה שוטף את הרכב בלחץ?

היכן הרכב חונה?

איזה סוג שמפו אתה משתמש בשטיפה שגרתית?

יתכן כי אחד מהנ"ל אינו מתאים או פוגם בעמידות החומר.

מחיפושים בפורומים אירופאים תראה שמדובר בחומר שבאמת מחזיק הרבה ובפרט בחורף.

Kenworth

זה אכן סדר העבודה, אני חושב שגם לארי מAMMO מבצע את אותו התהליך. ההגיון אומר גם לי שהשכבה התחתונה של הקרנובה תתפוגג מוקדם יותר "ותפיל" את האוטם, אבל נחכה ונראה, הקרנובה הספציפית מחזיקה מקסימום מקסימום עד שלושה שבועות אז עדכון יבוא בהתאם.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

כמו שאמרתי, תקראו קצת ביקורות. (srp + durability)

יש הטוענים שהוורסיה החדשה של המוצר אפילו עמידה פחות מהוורסיה הישנה (זו שבה אני השתמשתי)

שמונה חודשים לsrp ? מגיע לך מדלייה :)

אתה הראשון בעולם שהמוצר הזה החזיק על הרכב שלו כ"כ הרבה זמן

על מה אתה מסתמך כשאתה אומר שהמוצר החזיק לך תקופה כה ממושכת על הרכב? (לא שואל בציניות חלילה)

יכולת ההסתרה שלו לא תעלה על חודש בוודאות, אחרי כ-4 שטיפות הסווירלים חוזרים

יכול להיות שהמצב של הרכב שלך היה טוב מלכתכילה ולא ממש היית צריך את המוצר?

איזה lsp יישמת מעל?

ולגבי, אינני שוטף את הרכב בלחץ, צינור גינה שאליו מחובר אקדח.

אני חונה בחניה מקורה, וכשאני מחוץ לבית הרכב תמיד מכוסה.

באותה התקופה השתמשתי בשמפו דופונט ובשמפו של מג'ס, ויש לי נטייה להפחית מהדילול המומלץ.

"יאללה בירי".

פורסם
אפרופו, שאלה שמסקרנת אותי...

כמובן שלא מומלץ לשים ווקס ומעליו אוטם כי הווקס מתפוגג לרוב לפני האוטם ועל כן מקצר את אפקטיביות האוטם גם כן.

אבל, מה בעניין גלייז? חומרי מילוי לשריטות קלות, ברק טוב, כושר ניקוי במוצרים מסוימים...האם אלה חומרים שמחזיקים זמן רב?

אני שואל כי על פי רוב הדיעות פה מומלץ ליישם גלייז ואחריו אוטם.

.

גם אני בדילמה הזאת ולא מצאתי תשובה חד משמעית.

ההגיון שלי אומר שצריך ליישם אוטם על צבע נקי מחומרים קודמים (לאחר IPA) כי גלייז יפגע בעמידות של האוטם בדיוק מהסיבה שווקס פוגע.

מישהו יכול לחדד את הדברים?

• תוכן חדש...