Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השעה 5:30 בבוקר אתמול בת"א....ליד רחוב קיבוץ גלויות... אני חוזר לאוטו ורואה את המגש האחורי שלי עם הרמקולים זרוק ליד האוטו,האוטו סגור וללא שום חלון שבור או פתוח...ואז אני מגלה שפתחו את הדלת, הוציאו את רדיודיסק וגם את ידית הילוכים..

הבאתי את הרדיו דיסק הזה מארה"ב בזמנו, ונורא אהבתי אותו...(JVC kd-lh2000) הייתה בו תצוגה תלת מימדית ומלא צבעים..

עכשיו מהביטוח אני הולך לקבל איזה 500 שקל עליו ומחפש מחליף ראוי...אני לא אתן לזבלים האלה להרוס לי את חויית הסאונד באוטו!

קיצר המועמדים הם:

pioneer סדרות 7500,7550,7600,7650,760

jvc kd-lh 3000

sony CDXF7700MP(בנתיים אותו הכי אהבתי)

KENWOOD דגם 6026+MP3

מה הייתם ממליצים מכל אלה?

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

משתתף בצערך ראשית כל,

פתחו את הדלת, איך?

וה-HU היה עם הפנאל מורכב?

ואם זה היה תלוי בי, אני הייתי הולך על הסדרות של הפיוניר.

פורסם

הם איכשהו הצליחו לשבור את המנעול של הנהג בדלת...כאילו מבפנים...כי הדלת נפתחת ונסגר אבל אם אני מכניס את המפתח ומנסה לסובב הוא לא זז...

דרך אגב אני אמור לדווח למשטרה על מקרה כזה?ומה בכלל אני אמור לעשות עכשיו?

הפאנל היה לחוד מה hu...

הוא היה מוחבא באוטו....מה גם ששמתי מיןאיזה משהו שיסתיר את הHU החשוף ככה שאי אפשר לדעת מה יש שם.

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

יש לי ביטוח צד ג'... הרדיו היה מבוטח ב 800 שקל,ו350 השתתפות עצמית:cry:

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

אז לקחו את ה-HU ללא הפאנל? (שהיה מוחבא)

או שמצאו אותו בסופו של דבר?

ולגבי שאלתך בקשר לפניה למשטרה.. אני מאמין שתצטרך לעשות זאת כדי להפעיל את הביטוח.

פורסם

מצאו את הפאנל....אבל אני לא חושב שאם הייתי לוקח את פאנל איתי זה היה עוצר בעדם...

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

בכל מקרה, אתה צריך לבדוק בחוזה של הביטוח,

ברוב הביטוחים, אתה צריך להראות להם את הפנאל כדי להכניס את הביטוח לתוקף.

ככה, שאם זה רשום בחוזה, אתה חייב להחזיק את הפנאל בכדי לקבל את הכסף, אתה עלול גם לא לקבל שקל מהם. (לפחות לגבי המערכת) :(

פורסם

אצלי אין סעיף כזה...חוצמזה שהם לא שאלו אותי בכלל איזה רדיו דיסק יש לי בביטוח אז זה לא עקרוני...

101 סוסים לבלימת האיביזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...