Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם כדאי לפרק רכב שנוסע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום מישהו הציע לי הצעה נכבדה .

1200 שח והוא לוקח מה שבאלו ברכב שלי .

( מאזדה 323f פנסים נפתחים מודל 93 )

מחירון בקושי 3 אלף

בסוף הוא לקח פלסטיקה לסוגייה ורדיאטור .

( ניסה לקחת מדחס אך לא הייתה לו גישה)

בחור על הכיפק .

השאלה שלי אם היה שווה ב 1200 מה שהוא לקח .

ועוד שאלה מה לעשות עם הרכב עכשיו?

להשאיר ת׳רשיונות אצלי ?

למכור אותו לברזל? ולבטל רישיונות.

או למכור חלק חלק ברכב שייצא לי יותר רווחי.

אשמח להתייעצות עמכם תודה לעונים!

פורסם

היית צריך לתת לו את כל הרכב ב 2000 שקלים. במידה והייתה גריטה זה מה שהיית מקבל. 3000 ש"ח מינוס אגרת רישיון רכב 800-1000 סה"כ ביד 2000 שקלים. תתקשר אליו ושאל אותו אם הוא רוצה את שאר הרכב בעבור עוד 1000-800 שקלים. אם הוא לוקח אז בטל את הרשיונות וקח את מספרי הרכב והשמד אותם.

לברזל אולי תקבל 500 שקלים אם אתה בר מזל. לפירוק אתה תקבל אפילו פחות מזה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

הבנאדם לא רוצה את שאר הרכב מפני שזה לא אותו הדגם .

אצלי קרבורטור אצלו הזרקה .

בקיתור מתקשרים כול פעם רוצים לקנות את האכב שלם ואני מציע 1200 סביר לא?

פורסם

1. רכב נוסע ותקין עם רשיונות בתוקף לא הצלחת למכור ב2000 שקל? באמת?

2. עוד כמה זמן יש לרכב טסט?

3. יש דיבורים על חזרה של תוכנית הגריטה. עבר תקציב המדינה ואמור להיות תקציב לגריטה של 1700 מכוניות עוד השנה (2013).

אם יש לך סבלנות (והטסט עוד בתוקף) אז שקול לגרוט את הרכב ברגע שיהיה אפשר (קח בחשבון שברגע שזה יתאפשר הרבה אנשים ירוצו לגרוט כי לא היתה גריטה כבר שנה בערך, אז התקציב בטח ייגמר בשבועיים)

לדעתי מגרשי הגריטה לא ממש יתעניינו אם ברכב חסר רדיאטור.

אפשר לגרור את הרכב עד 500 מטר מהמגרש ואז אפילו להגיע בנסיעה (אפשר לנסוע כמה דקות בלי רדיאטור)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
היית צריך לתת לו את כל הרכב ב 2000 שקלים. במידה והייתה גריטה זה מה שהיית מקבל. 3000 ש"ח מינוס אגרת רישיון רכב 800-1000 סה"כ ביד 2000 שקלים. תתקשר אליו ושאל אותו אם הוא רוצה את שאר הרכב בעבור עוד 1000-800 שקלים. אם הוא לוקח אז בטל את הרשיונות וקח את מספרי הרכב והשמד אותם.

לברזל אולי תקבל 500 שקלים אם אתה בר מזל. לפירוק אתה תקבל אפילו פחות מזה.

כמו שאני הבנתי כדי לגרוט רכב הוא חייב להיות עם רישיון בתוקף.

לפחות מניסיון שלי לפני הרבה שנים ברגע שהרכב הורד מהכביש אתה פונה למשרד הרישוי ומקבל חזרה את החלק היחסי של הרישיון. אותו דבר לגבי ביטוח החובה.

• תוכן חדש...