Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו כזה?

אני רוצה להתקין חיישנים באוטו החדש שלי, גם מאחור וגם מקדימה, אבל אם אפשר אני אשמח מאוד לא לקדוח חורים בפגושים. מצד אחד הרעיון נשמע לי הגיוני, מצד שני - אם זה כל כך טריויאלי, למה אפילו יצרני מכוניות קודחים חורים בפגוש לחיישנים...

אם מישהו נתקל בכזה, אשמח לשמוע חוות דעת.

פורסם

היי לאחרונה מכרתי את הרכב שלי שכשקניתי אותו הוא הגיע עם חיישני רוורס ללא קידוח בפגוש, חיישני הרוורס האלה הגיעו מורכבים ללוח הרישוי האחורי, שוב ללא קידוח אחד, והיו רגישים מאוד!

פורסם

כן.

התקנתי כזה באיזור חודש מאי בקסארה (אחרי שהיו לי חיישנים "רגילים" עם קידוח).

הסיבה להתקנה היתה עניין של דיוק: החיישנים שהתקנתי בקסארה ישבו בזווית יותר מידי חדה כלפי הכביש - בגלל שהפגוש בקסארה הוא דיי מעוגל ועם זווית כלפי הכביש - הדיוק היה לא טוב בכלל ויש הרבה "התראות שווא".

מאידך, אותו סט שמותקן על ה 306 (בו זווית ההתקנה של החיישנים פשוט מעולה בגלל שהפגוש עצמו יותר "מרובע"), מבצע עבודתו בצורה פשוט מעולה ! רמת הדיוק היא לא פחות ממ-ע-ו-ל-ה ואני מבצע חניות ברבס במהירות ובדיוק רב מאוד (!).

בנוגע לסט ללא קידוח: רמת הדיוק והתגובה לא כמו בחיישנים ה"רגילים".

בעוד בחיישנים ה"רגילים" יש לך צג דיגיטלי המורה על המרחק בין החיישן לעצם שמאחוריו - בסט הזה אתה נעזר רק בזמזם (בעיקר). יש הרבה השהייה (delay) וצריך לעשות רברס ממש ממש לאט בשביל לקבל אינדיקציה טובה.

נכון- אומנם מדובר ב"מערכת עזר" ואתה חייב להסתכל אחורה ולעשות את המקסימום - אבל המערכת הזו רחוקה מלהיות כמו החיישנים. כן, זה עובד נחמד - אבל לא יותר מזה.

בעבר הזמנתי 2 סטים כאלה, ואני חושב שיש לי אחד סגור באריזה. כמדומני המחיר היה משהו באיזור ה 90 ש"ח.

כמדומני זה הסט הזה: http://www.ebay.co.uk/itm/No-Drill-No-Hole-Electromagnetic-Parking-Sensors-Audi-Vw-BMW-Ford-Vauxhall-/111144764419?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item19e0be8403

עבדתי לפי הוראות מדוייקות שיש ב YOUTUBE, שם יש לא מעט סירטונים על אופן ההתקנה (הנכונה) וטיפים של מתקינים (למשל: לנקות את החלק הפנימי של הפגוש היטב ע"מ שהאנטנה שאתה מדביק לא תיפול. לרוב ממליצים על תרסיס לניקוי בלמים שמנקה טוב ומתאדה מהר מאוד, אפשר גם עם חומרים אחרים).

איציק

2013-05-07_08-27-44_611.jpg

2013-05-07_08-27-51_211.jpg

2013-05-07_08-39-10_117.jpg

2013-05-07_08-41-37_507.jpg

2013-05-07_08-42-04_281.jpg

2013-05-07_08-49-35_250.jpg

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לסיכום: החלטתי ללכת על חיישנים שכן מחייבים קדיחה בפגוש, אבל כיון שאני לא אוהב פתרונות שגרתיים, הלכתי על כאלו - חיישנים שמותקנים מתוך הפגוש (כך אני מנחש) ונראים כאילו הם מקוריים, כלומר הם לא בולטים מהפגוש אלא נמצאים בקו אפס איתו.

עדכונים נוספים כשהם יותקנו.

• תוכן חדש...