Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי קיה סיד בת חמש, ולאחרונה הפאנל שלה החליט להתנתק ממקומו ולהתרומם אל על (ראו תמונה). די מוזר בשביל רכב שנמצא רק חמש שנים על הכביש ומטופל בדיוק על פי הוראות היצרן.

במוסך המורשה הציעו ברוב חסדם שאשלם "רק" על הפאנל - 2200 + מע"מ.

אחרי התנגחויות והתנצחויות הצלחתי להוריד את הדרישה, בעזרת פנייה למדור צרכנות ונחישות של כתב רכב ידוע.

אני תוהה אם רק אני נתקלתי בבעיה הזו, או שאולי מישהו מכם חווה או שמע על תקלה דומה בקיה סיד. לי זה נשמע כמו פגם בייצור.

תודה,

נדב.

20130712_175350.jpg

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני כרגע עם מקרה דומה ברכב 2010 , כאשר זה התחיל אחרי שנתיים .....

פניתי לחברה, נתנו לי את החלק כ"מחווה של רצון טוב", וניסו לקחת ממני עבודה 1300 שקל .

אח"כ נתנו לי "הנחה" על העבודה (כמובן לא היה מקובל עלי) .

ואני ממשיך עם הדברים ברמה משפטית .

אין שום סיבה בעולם שדברים כאלה יקרו בשנים הראשונות לרכב,

ממליץ לך לקרוא את הפוסט שלי , ולראות אופציות נוספות .

פורסם

בעבר רכבים נוספים של קאיה סבלו מבעיות זהות בדשבורד (קאיה ספיה, שומה)

כנראה שיטת היצור לא שופרה בדגמים היותר מאחורים , והחום בארץ הורס את הדשבורדים.

פורסם

תודה על המידע:

eyalpa - איפה אפשר לקרוא את הפוסט שלך? חיפשתי כאן ולא מצאתי. אגב, הכתב שעזר לי שאל אם אני יכול להפנות אליו מקרים נוספים. אם תרצה, שלח לי מייל/טלפון בפרטי ואעביר אליו.

longo - כנ"ל לגבי החבר מהעבודה.

פורסם

המקרה של eyalpa הוא בדגם שונה ושל יצרן שונה.

האם עדיין רלוונטי?

אם כן, חפש שירשור עם כותרת "פיאט 500 תקלות על תקלות".

אגב, בהמשך למה שנאמר על דגמי עבר של קיה:

בשנות ה 90 ותחילת ה 2000 כמעט כל הרכבים שלהם סבלו מהבעיה הזו, ז"א היא הופיעה בחלק גדול מאוד של מכוניות קיה בארץ, אולי חוץ מאלו שחנו בצל כל הזמן.

פורסם

naidav

קניתי את קיה סיד בדיוק לפני שנתיים וחצי.

שנה אחרי שקניתי את האוטו שמתי לב לתופעה הזו אצל אחרים. מאז כשאני חונה, בנוסף לוילון קדמי אני תמיד שם על חלק הזה מגבת לבנה.

בנתיים זה עוזר אך אני לא חושב שזה יעזור להרבה זמן.

זה פגם בייצור ובגלל החום הקיצוני שלנו דבק פשוט לא מחזיק את הפאנל במקום הזה ומסביב לחלק עם רדיו ופתחי מזגן.

כאשר לפני חצי שנה עשיתי טיפול, שאלתי במוסך על התופעה הזו. קיבלתי תשובה שב 3-4 שנים הראשונות מחליפים את דשבורד.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הי גם בסיד שלי הפאנל של הדאשבורד החליט להתרומם החודש נראה שחם להם בארץ.....

נראה מה יגידו בשירות הרכב חודשיים אחרי השלוש שנים אחריות

פורסם

הראשונה בפגם הדש בורד אני זוכר הייתה הדייהו אספרו אין רכב אחד עם דש בורד לא שרוף.

אני מאוד מתפלא שזאת מחלה אמל כאלה רכבים ועוד בכזאת שנה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בהיעה היא שגם אם נניח יחליפו דשבורד לחדש, לאחר 3 שנים זה יכול לקרות שוב, פעם שניה כנראה שלא יחליפו.

זו בדיוק אותה תופעה (אבל בדיוק 1 ל 1), שהופיעה בדגמי קיה בשנות ה 90.

ואם לא טיפלו בזה עד עכשיו, אז אפשר להניח שגם הדשבורד החדש לא יחזיק הרבה.

פורסם
וואו!

תמונות קשות, זה נראה כמו רכב בן יותר מ-20 וממש לא מתאים לרכב 2011, ולמה אתה לא מפעיל את האחריות, 3 שנים לא?

זה לא רכב שלי.

צילמתי שני רכבים שמצאתי במקום העבודה שלי. אחד - פרטי, שני - של בזק.

הבעיה רק אצלנו בישראל בגלל חום כבד.

• תוכן חדש...