Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש את הניווט של גוגל:

http://googlemobile.blogspot.co.il/2010/06/fun-on-autobahn-google-maps-navigation.html

הליכה, נהיגה, ותחבורה ציבורית (סופר שימושי).

אתה מחפש מקום בMAPS, ומשם פשוט מבקש ניווט ונפתחת האפליקציה שלהם. זה לא זמין בארץ עדיין, אבל בגרמניה זה עובד.

אתה יכול אפילו לחפש מקומות בMAPS (מסעדה נגיד) ולקבל ניווט ישר לשם.

בתור גיבוי יש WAZE. אבל איפה שהניווט של גוגל עובד, תשתמש בו.

שים לב שגם לWAZE וגם לגוגל תצטרך חיבור DATA. אני לא יודע מה קורה עכשיו עם חבילות הגלישה בחו"ל, אתה תמיד יכול לקנות SIM מקומי (כנס לחנות של VODAFONE או O2, שניהם מוכרים) עם חבילת DATA PREPAID (כלומר בלי מנוי). תשלם במזומן בשביל שלא ישימו אותך על מנוי בטעות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אין שום סכרנה שישימו אותו על מנוי - בשבלי זה הוא צריך תעודת זהות גרמנית. אני קניתי סים עם דרכון ישראלי ורשמו לי את כתבת החנות. כשניסיתי לקנות עוד אחד עם דרכון גרמני דרשו ממני תעודת תושב. לך תבין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

התכוונת בכל מקרה לקנות סים עם חבילת DATA בנחיתה.

תודה על העדכון לגבי google maps, ייבדק.

הרכישה בכל מקרה תתבצע במזומן.

פורסם

אני השתמשתי ב-Navfree עם מפת גרמניה, אמנם על אייפון אבל בטח יש גם לאנדרואיד.

היא לא מושלמת, אבל היתרון הגדול שלה הוא שאתה מוריד את המפה למכשיר (כמה מאות מגה), ולא צריך חיבור Data.

יש מפות של המון מדינות.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אני השתמשתי בתוכנת MapFactor לניווט בהונגריה.

התוכנה שומרת מפות וקבצים על הטלפון ומאפשרת לך לנווט ללא צורך באינטרנט בדרכים.

הורדתי לפני הטיסה את המפה של הונגריה (כמה עשרות מ"ג, עדיף להוריד אותה בארץ עם WIFI), ויש גם מפות של מצלמות מהירות ורמזור.

הכל חינם אין כסף.

הניווט יעיל ללא התברברויות. אמנם יותר מסובך לנווט איתה מאשר וויז/גוגל/אייגו (תצוגת הניווט לא כל כך ברורה, קל להתבלבל),

אבל הוא עובד נהדר באופליין, וגם מתריע אם חרגת מהמהירות המותרת בכביש שבו אתה נוסע.

פורסם

גם בגוגל מאפס אפשר להוריד מפה של האיזור בו אתה מתכנן לטייל (אני לא מדבר על 100 מ"ר, אלא על עשרות קמ"ר). אפשר להוריד יותר ממפה אחת.

עדיף כמובן עם דאטה פתוח, אבל אפשר גם בלי.

• תוכן חדש...